Είμαι σε global Dev 9.3.1 και σε 3 μέρες ξεκλειδώνω
Έχω καποιες απορίες αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.
Μπορώ να μείνω όπως είναι με την 9.3.1 απλά ξεκλείδωτος?
Παίρνω κανονικά OTA updates?
Μπορώ να εγκαταστήσω twrp και να μείνω με τη global Dev?
Αυτά προς το παρόν
Μπορείς να μείνεις με official rom και ξεκλείδωτο bootloader χωρίς επίπτωση σε ota update, αλλά δεν θα σου πρότεινα να περάσεις twrp σε official rom , διότι θα χρειαστεί lazyflasher (no root) η Magisk (root) προκειμένου να τροποποιηθεί το boot.img για να μην πέσεις σε bootloop. Σε κάθε αναβάθμιση θα χάνεις και twrp και lazyflasher ή Magisk και θα χρειάζεται να τα περνάς εξ' αρχής.
Βάλε xtrv και δεν χρειάζεται τίποτα επιπλέον, απλά εάν θέλεις root μόνο το Magisk περνάς μετά την αναβάθμιση.
Παιδια μια ερώτηση για αγορά MI 9. Παρήγγειλα το MI 9 64GB από amazon.it στα 387€ περίπου για τον κολλητό μου με ενδοκοινοτική συναλλαγή. Επειδή στο τέλος της περιγραφής έλεγε Italian Version θέλω να μάθω αν θα ναι η κλασσική global έκδοση ή θα χει κάποια διαφορά?
Ναι αυτό το μοντέλο γράφει... Ελπίζω να μην έχουμε καμιά περίεργη έκπληξη...
Φίλε από amazon.it στα 387€ πως σου βγήκε τόσο φθηνά και τι εννοείς με ενδοκοινοτική συναλλαγή ?? Τι έλεγε διαθεσιμο σε πόσες ημέρες και μόνο σε μαύρο σωστά ??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος για βίντεο τι ρυθμίσεις βάζουμε; 4Κ 30ft ή FHD; επίσης υψηλή συμβατότητα ή υψηλή απόδοση; την stable έχω
FHD και υψηλη συμβατοτητα γιατι υπαρχουν θεματα συμβατοτητας στα video εγω τα εντωπισα στα social media για πρωτη φορα
και δεν εχουν ακομα υποστιριξη Η265 την ειχα πατήσει πρόσφατα σε ενα βιντεακι που ειχα βγαλει και το ειχα στείλει μεσώ messenger σε συνομιλία και το βίντεο δεν έπαιζε
απλα υπομονη ερχονται στην επομενη ενημερωση της global stable 60fps και στα 1080p και στα 4κ ελπιζω συμφωνα και μετον προεδρο της xiaomi συντομα και ολα φενονται να πανε καλα στην developer rom και τα εφεραν οποτε περιμενουμε συντομα να ερθει και σε stable
Ναι αυτό το μοντέλο γράφει... Ελπίζω να μην έχουμε καμιά περίεργη έκπληξη...
Φίλε από amazon.it στα 387€ πως σου βγήκε τόσο φθηνά και τι εννοείς με ενδοκοινοτική συναλλαγή ?? Τι έλεγε διαθεσιμο σε πόσες ημέρες και μόνο σε μαύρο σωστά ??
Στην global rom δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα εισόδου στην εφαρμογή θέματα με χώρα την Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγου GDPR. Μόνο αν αλλάξεις χώρα σε Ινδία, Χονγκ Κονγκ, Ελβετία, Αίγυπτο κτλπ.
Στην china rom δεν υπάρχει θέμα γιατί ως χώρα έχει μόνο Κίνα.
Η global version και china version δεν έχουν καμιά σχέση με την εφαρμογή θέματα παρά μόνο που απευθύνονται σε καταναλωτές. Πχ china version για Κίνα, global version για υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.