διαβαζοντας πολλα ακομα δεν εχω καταλαβει αν αξιζει κανεις να βαλει beta official rom ή την ελληνικη. Ειναι περισσοτερα τα καλα απο τα κακα που εχει η μπετα ή ελληνικη ?
διαβαζοντας πολλα ακομα δεν εχω καταλαβει αν αξιζει κανεις να βαλει beta official rom ή την ελληνικη. Ειναι περισσοτερα τα καλα απο τα κακα που εχει η μπετα ή ελληνικη ?
Κατέβασε αυτό ( το τελευταίο). Μπες στο magisk μετά modules πάτα το + και βρες το αρχείο που κατέβασες και φλασαρε το.
Εγώ ενώ έχω κάνει εκριβως την διαδικασία που ειπες, το αποτέλεσμα είναι ο ήχος μου να είναι χάλια, σαν χαλασμένο ηχείο. Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
@Deadcpu έχεις δοκιμάσει και τα δύο; Στο Mi8 δεν έχω δοκιμάσει V4A. Το dolby atmos το έβαζαν τα παιδιά στις ρομ γι αυτό είναι το πρώτο module που ψάχνουμε συνήθως. Αν είναι πιο καλό το V4A να το δοκιμάσουμε. Παίζουν πάντως πολλές μόντες.
Αυτό για τις ειδοποιήσεις οτι θα μένουν και δεν θσ εξαφανίζονται ειναι για ολα τα μοντέλα η για συγκεκριμένα? Επίσης το Game Turbo 2.0 έχει μπει η το περιμένουμε??Αντε να δωσει και dc dimming σε ολα τα μοντέλα με AMOLED!! Πάντως η μπαταρία έχει διορθωθεί!
@Deadcpu έχεις δοκιμάσει και τα δύο; Στο Mi8 δεν έχω δοκιμάσει V4A. Το dolby atmos το έβαζαν τα παιδιά στις ρομ γι αυτό είναι το πρώτο module που ψάχνουμε συνήθως. Αν είναι πιο καλό το V4A να το δοκιμάσουμε. Παίζουν πάντως πολλές μόντες.
Όχι έχω δοκιμάσει μόνο V4A.
Sorry αν ακούστηκε κάπως η ερώτηση έτσι όπως το έγραψα,καθαρά από περιέργεια την έκανα
Δεν έχω δοκιμάσει Dolby Atmos αλλά και αν είχα δοκιμάσει δε θα μπορούσα να συγκρίνω γιατί το V4A έχει άπειρες ρυθμίσεις που θα πρέπει να κάτσεις αρκετή ώρα να πειραματιστεί Ε αφού είναι θέμα γούστου ο ήχος πέρα από καλύτερη απόδοση από stock.
@Deadcpu όχι βρε μια χαρά "ακούστηκε" η άποψη σου. . Κουβέντα κάνουμε. Θα δοκιμάσω το V4A και αν μου κάνει, θα μείνω σ' αυτό. Όποτε βρω ευκαιρία θα το βάλω.
Πάντως και αυτο για το amoled dc dimming το θεωρώ σημαντικο και μακάρι να γίνεται με update η ενεργοποίηση στη συσκευή μας γιατι θα πρέπει να το υποστηρίζει και με ανάλογο hardware όπως το mi9.