Μετά πας στην cosmote και έχει πραγματοποίηση κλήσης μέσο WiFi (ενεργοποίηση) και απο κάτω του βάλε WiFi. Μετά και σε flight mode να είσαι θα μιλάς cosmote όσο έχεις WiFi
Έκανα τα παραπάνω, κι ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά στις κάρτες sim, στη vodafone μου βγάζει για κλήση wifi cosmote (sim1 έχω vodafone). Και στην cosmote μου έχει την επιλογή volte χωρίς ωστόσο να μπορώ να την ενεργοποιήσω.
Από τους παρόχους έχεις ενεργοποιήσει τις υπηρεσίες;
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ COSMOTE WiFi Calling ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΠAPAKAΛΟΥΜΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ cosmote.gr/wificalling
Αυτό το μήνυμα έλαβα από cosmote όταν έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση. (Συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά έκανα αντιγραφή το μήνυμα όπως μου ηρθε)
Ωραία. Κάνε το ξανά από συμβατή συσκευή ή πάρε τους τηλέφωνο να το ενεργοποιησεις...
Ευχαριστώ.. τελικά χρειάστηκε να τους πάρω τηλ για να το ενεργοποιήσουν, μου είπαν ΟΚ, αλλά μετά από 1 λεπτό με πήραν πίσω και μου είπαν ότι η συσκευή ή το λογισμικό της δεν το υποστηρίζουν.
Μάλλον θα πρέπει να το κάνω πρώτα από συμβατή συσκευή βάζοντας εκεί τη sim και στη συνέχεια αφού ενεργοποιηθεί να την ξαναβάλω στο κινητό μου.