Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
I will check it.
-
-
-
Ναι, όντως υπάρχει/υπήρχε bug. Το διόρθωσα.
Επίσης παρατήρησα κι ένα άλλο "πρόβλημα" (στην 'Απενεργοποίηση κλειδώματος οθόνης'):
- Ερχόμενοι από κάπου έξω (όχι 'αξιόπιστο δίκτυο') προς στο σπίτι ('αξιόπιστο δίκτυο') με το κινητό κλειδωμένο, εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε το κινητό θα σας ζητήσει password αν και συνδεθήκατε σε αξιόπιστο δίκτυο. [Καλά, αυτό δεν έιναι και "τόσο" πρόβλημα]
- Αντίθετα, εάν από το σπίτι ('αξιόπιστο δίκτυο') φύγετε έξω (όχι 'αξιόπιστο δίκτυο') με το κινητό κλειδωμένο, την πρώτη φορά που θα ανοίξετε το κινητό ΔΕΝ θα ζητήσει password (αν και είστε σε όχι 'αξιόπιστο δίκτυο').
[Όποιος θέλει και μπορεί, ας ελέγξει αν με ενεργοποιημένη την καινούργια επιλογή, λειτουργεί καλύτερα]
Link εδώ. - Ερχόμενοι από κάπου έξω (όχι 'αξιόπιστο δίκτυο') προς στο σπίτι ('αξιόπιστο δίκτυο') με το κινητό κλειδωμένο, εάν προσπαθήσετε να ανοίξετε το κινητό θα σας ζητήσει password αν και συνδεθήκατε σε αξιόπιστο δίκτυο. [Καλά, αυτό δεν έιναι και "τόσο" πρόβλημα]
-
-
Δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν απ' ευθείας magisk module. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...
Κάποια (αρκετά) σίγουρα μπορούν (με χρήση κάποιου Xposed framework), αλλα΄δεν ξέρω από σταθερότητα κλπ.
Κάποια άλλα, δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν.
[Ίσως το κοιτάξω λίγο για magisk module] -
Ο/H UserXP έγραψε:
Δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν απ' ευθείας magisk module. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...
Κάποια (αρκετά) σίγουρα μπορούν (με χρήση κάποιου Xposed framework).
Κάποια άλλα, δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν.
[Ίσως το κοιτάξω λίγο για magisk module] -
Ναι, όντως θα βόλευε...
Τα τελευταία fixes είναι όλα υπό δοκιμή.Θεωρώ ότι 1-2 εκδόσεις μετά, θα είναι οκ. -
Μπορείς Μήπως αν έχεις όρεξη να προσθέσεις περισσότερα επίπεδα στο "μην ενοχλείτε" ; Ετσι οπως είναι τώρα,μετά απο 2 ώρες στις 8,είναι άκυρο..Υπαρχει στο customiuizer..Επίσης αν δεν είναι παλούκι,led flash στη gcam.Μπορείς να πάρεις ιδέα από εδώ.
Telegram: Contact @miuicammodpgry -
Πέρασα τα patches του UserXP αφού τα τροποποίησα λίγο για την 9.10.24.
Aν θέλετε δοκιμάσετε τα imitation patches μέχρι ο UserXP να μας δώσει τα original θα τα βρείτε εδώ:
1.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive
2.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.zip - Google Drive
Περνάτε πρώτα το 1° restore επανεκκίνηση και μετά 2° patch.
Σε μένα δουλεύει καλά.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk -
Ο/H maikmaik έγραψε:
Πέρασα τα patches του UserXP αφού τα τροποποίησα λίγο για την 9.10.24.
Aν θέλετε δοκιμάσετε τα imitation patches μέχρι ο UserXP να μας δώσει τα original θα τα βρείτε εδώ:
1.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip - Google Drive
2.fix_RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.zip - Google Drive
Περνάτε πρώτα το 1° restore επανεκκίνηση και μετά 2° patch.
Σε μένα δουλεύει καλά.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0