Ναι είναι.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌταν βγάζουμε selfie με την Gcam,να ανάβει το εσωτερικό led της κάμερας,όπως κάνει και με τη stock camera.Ο/H UserXP έγραψε:
Έκδοση 9.10.24 (MiUI 11) - Τρόπος εγκατάστασης σε δύο βήματα:
- 1o Download link - Εγκατάσταση μέσω TWRP του RESTORE BACK και επανεκκίνηση κανονικά (pin, κλπ...).
[ΝΑΙ, πρέπει πρώτα να βάλετε το RESTORE back μέσω TWRP]
Ξανά TWRP, και- 2ο Download link - Εγκατάσταση (μέσω TWRP) των patches και επανεκκίνηση.
@Kostas_kanal
περισσότερα επίπεδα στο "μην ενοχλείτε" => Ok
led flash στη gcam => Δεν κατάλαβα τι θέλεις.
απλά πάτα συνεχόμενα το power button μεχρι να ξανακανει reboot και μετά θα bootαρει κανονικά..Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Όσες φορές και αν προσπάθησα να βάλω το patches δεν τα κατάφερα. Κολλάει πάντα στο animation.
Τι κάνω λάθος δεν μπορώ να καταλάβω. Restore μέσω twrp και εγκατάσταση το patch.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό κάνω....Ο/H vanni έγραψε:
Δεν κάνεις restore μέσο TWRP το αρχείο στο πρώτο link λέγεται restore. Κατεβάζεις τα δύο αρχεία μπαίνεις σε recovery mode και μέσω TWRP κάνεις install το αρχείο στο πρώτο linl reboot την συσκευή μπαίνεις κανονικά και μετά ξανά recovery mode και install το δεύτερο αρχείο reboot και είσαι έτοιμος
Εννοώ το restore εγκατάσταση μέσω twrp. Επανεκκίνηση και μετά μεσω twrp εγκατάσταση το πακέτο των patches.Ο/H vanni έγραψε:
Πως κάνεις αυτό αφού λες restore μέσω TWRP ;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπαίνει...Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Αυτό κάνω....Ο/H vanni έγραψε:
Δεν κάνεις restore μέσο TWRP το αρχείο στο πρώτο link λέγεται restore. Κατεβάζεις τα δύο αρχεία μπαίνεις σε recovery mode και μέσω TWRP κάνεις install το αρχείο στο πρώτο linl reboot την συσκευή μπαίνεις κανονικά και μετά ξανά recovery mode και install το δεύτερο αρχείο reboot και είσαι έτοιμος
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk