Καρφιτσωμένο Συλλογή από patches για XTRV 9.9.26 - MiUI 11 (και stable 10.2.1.0)
-
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Developer rom έχεις όχι Stable σωστά;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Κατέβασε τα patches και την rom 9.10.24 απο τον puffin browser, Κανε wipe system,vendor,caches,reboot to recovery-flash την 9.10.24,reboot to recovery-flash magisk,reboot system.Reboot to recovery-flash 1ο patch,reboot system (force reboot αν κολλήσει στο logo) reboot recovery-flash 2ο patch,reboot system.
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Κατέβασε τα patches και την rom 9.10.24 απο τον puffin browser, Κανε wipe system,vendor,caches,reboot to recovery-flash την 9.10.24,reboot to recovery-flash magisk,reboot system.Reboot to recovery-flash 1ο patch,reboot system (force reboot αν κολλήσει στο logo) reboot recovery-flash 2ο patch,reboot system.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Gorgolemis έγραψε:
- xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_9.10.24_v11-9.zip => Οκ
- root με το Magik 20 => Οκ
- 1.RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.RESTORE.zip => εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση (pin κλπ)
- Πάλι επανεκκίνηση σε TWRP
- 2.RN5.whyred.9.10.24(11p)xtrv.FULLpatches.zip => εγκατάσταση μέσω TWRP και επανεκκίνηση
- ΟΚ
- xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_9.10.24_v11-9.zip => Οκ
-
@Gorgolemis , πόση ώρα μένει στο logo; Εμένα μετά τα patches κάνει πάνω από 5 λεπτά να μπουτάρει, περίμενες τόσο;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φιλαράκι τι έκανες τελικά;Με την απορία μείναμε..@UserXP θα μπορούσες να προσθέσεις ενα patchακι με πιο πολλές επιλογές και εδώ;(γρανάζι όταν κάνουμε swype μία ειδοποίηση αριστερά)Πχ 5,15,30 λεπτά και μετά ανά μία ώρα μέχρι 12 ώρες.Με τόσες εφαρμογές στα κινητά μας πλέον,έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα των ειδοποιήσεων..
-
Ο/H Kostas_kanal έγραψε:
Φιλαράκι τι έκανες τελικά;Με την απορία μείναμε..@UserXP θα μπορούσες να προσθέσεις ενα patchακι με πιο πολλές επιλογές και εδώ;(γρανάζι όταν κάνουμε swype μία ειδοποίηση αριστερά)Πχ 5,15,30 λεπτά και μετά ανά μία ώρα μέχρι 12 ώρες.Με τόσες εφαρμογές στα κινητά μας πλέον,έχει καταντήσει κουραστικό το θέμα των ειδοποιήσεων.. -
@UserXP στην υπογραφή μου αν πας εκεί που λέω Ενεργοποίηση VoWiFi σε vodafone θα δεις έναν οδηγό που έφτιαξα . Για κάποιον λόγο όταν βάζω τα patches η λειτουργία σταματάει μόλις τα βγάλω επανέρχεται .
Αν υποψιαστείς τίποτα που μπορεί να το προκαλεί πες μου να δοκιμάσω
Update: Άκυρο τελικά τα ξανά πέρασα και επανήλθε η λειτουργία .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0