Κάνε και καμιά επανεκκίνηση του κινητού! Στην αρχή που και εμένα δεν το έβρισκε έβαλα το κινητό σε Flight Mode και το άνοιξα πάλι και το είδε κανονικά!!
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Εκανα αποσύνδεση κ έσβησα το mi fit επανεκκίνηση.. τίποτα. Flight mode.. τίποτα δεν λέει να συνδεθεί..
-
Για κατέβασε και δοκίμασε αυτή την έκδοση του gadgetbridge! Απεγκατέστησε πρώτα την παλιότερη:
GadgetBridge 0.27.1
1) Απεγκατέστη το GadgetBridge που έχεις τώρα
2) Εγκατέστησε τελυταία έκδοση Mi Fit από Playstore και κάνε σύνδεση
3) Τσεκάρεις ότι είναι ανιχνεύσιμο
4) Εγκαθιστάς το GadgetBridge 0.27.1
5) Δοκιμάζεις πάλι! -
Ομ συνδέθηκε.. τώρα ξανακατεβαζω το mi fit?? Η δεν συνυπάρχουν??
-
Βεβαίως και το κατεβάζεις. Εγώ τα έχω και τα δύο και δεν υπάρχει πρόβλημα!! Τελικά με το νέο συνδέθηκες ή απλά αποφάσισε να συνδεθεί μόνο του???
-
Καλησπέρα εγώ κάνει την σύνδεση του band αλλά δεν μου δείχνει κάτι η οθόνη μόνο ότι προσπαθεί να κάνει ζεύξη
-
Δες πού και τα gab get της xiaomi συμπεριφέρονται σκουλικιάρικα.
Sent from my Mi 8 Worm Edition using Tapatalk -
Ο/H Skbaggelis88 έγραψε:
Καλησπέρα εγώ κάνει την σύνδεση του band αλλά δεν μου δείχνει κάτι η οθόνη μόνο ότι προσπαθεί να κάνει ζεύξη
-
Το συνδέσαμε πρώτα στο mi fit και μετά κατέβασα τα ελληνικά το θέμα είναι ως στις εφαρμογές μου βγάζει κανονικά τα στοιχεία αλλά στο.band τπτ
-
Μπορείς να βγάλεις μια φώτο να δω τι ακριβώς σου γράφει? Σου λέει σύνδεσε το Mi Band με το κινητό?
-
Δείχνει το κινητό με βέλος στο band
-
Ακολούθα τα παρακάτω βήματα:
1) Κατεβάζεις αυτό εδώ το firmware και το περνάς με το GadgetBridge: Official 1.1.0.14
2) Απεγκαθιστάς το Mi Fit
3) Εγκαθιστάς το Mi Fit από το Playstore
4) Συνδέεις το Mi Band με το Mi Fit και το αφήνεις να αναβαθμίσει το firmware από μόνο του
5) Αν όλα έχουν πάει καλά μέχρι εδώ τότε θα πρέπει στο Mi Band να τα βλέπεις όλα (έστω και στα κινέζικα)
6) Τώρα μέσω του GadgetBridge μπορείς να δοκιμάσεις πάλι να περάσεις το Ελληνικό Firmware και λογικά θα δουλέψει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0