Έχω και εγώ το ίδιο θέμα με τον φίλο και έκανα αυτό που περιγράφεις για το mi band 2 αλλά όνομα δεν εμφανίζεται μόνο δόνηση. Επίσης viber messenger οι ειδοποιήσεις τους δεν μου έρχονται στο mi band με την ελληνική μετάφραση, ενώ με την αρχική κινέζικη στο messenger που έτυχε να έρθει κάτι το εμφάνισε κανονικά. Έχω βάλει ενεργές τις ειδοποιήσεις για αυτά τα δύο μέσα από το mifit κανονικά. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
- Οδηγός
-
-
Αγόρασε mi band tools και σώθηκες για ειδοποιήσεις φίλε.
-
Ο/H 3ftw έγραψε:
-
Ο/H arisgkogkas έγραψε:
Ο/H 3ftw έγραψε:
-
-
Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω;
-
Ο/H aggelos93 έγραψε:
Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω; -
Ο/H 3ftw έγραψε:
Ο/H aggelos93 έγραψε:
Κάτι διάβασα ότι πρέπει το Mi Band Tools να είναι πάντα ανοιχτό για να δουλεύει σωστά. Ισχύει; Δεν τρέχει κάποιο service από πίσω;
-
Γνωρίζει κανείς πως μπορούμε να χειριστούμε την μουσική μέσω του band; ξέρω ότι γίνεται μέσω του Tasker αλλά δεν ξέρω τις εντολές.
-
Προς το παρόν δε νομίζω ότι γίνεται αλλά το ψάχνουν αρκετοί και το ζητάνε οπότε ίσως δούμε κάτι στο μέλλον!! Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mi Band 2 αλλά διαβάζω ότι δεν δουλεύει τέλεια!!
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Προς το παρόν δε νομίζω ότι γίνεται αλλά το ψάχνουν αρκετοί και το ζητάνε οπότε ίσως δούμε κάτι στο μέλλον!! Υπάρχει μια εφαρμογή για το Mi Band 2 αλλά διαβάζω ότι δεν δουλεύει τέλεια!! -
Σίγουρα είναι εφικτό και ήδη το έχουν ζητήσει αρκετοί!! Ρίξε και εσύ την ψήφο σου!!!
Music control in Mi Band 3. Would you like to change music? [Feature request] - Mi Band 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0