Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Μπορεί να είμαστε lost in translation... Hehehe
      Εννοώ πως εσένα είναι άξιο αναφοράς, όχι η τιμή σαν τιμή (αφού αν το δει κάποιος σε 1-2 μήνες μπορεί η τιμή να είναι και φτηνή) αλλά το ότι μάγκες υπάρχει και αυτή η επιλογή αλλά είναι κάπως πιο ακριβά γι`αυτό και αυτό τον λόγο. Εγώ τι να γράψω ? Το πήρα όσο το έχουν όλα τα φτηνά μαγαζιά? Είναι αυτό άξιο αναφοράς?

Δεν πειράζει. Φτάνει που είμαστε καλά... Τα άλλα είναι μπούρδες χεχεχε
      Ελπίζω να έγινα κατανοητός :whistling:
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ελπίζω να έγινα κατανοητός :whistling:
      Εννοείται :D

Εμείς να είμαστε καλά και φυσικά τα κινητά μας :lol:
      MIUI Global 9.5.19.0
    • Καλημέρα και χρόνια πολλά.
      Αγορά xiaomi redmi note 2 2-36

[*]Την επωνυμία της επιχείρησης:Etotalk
      [*]Την Διεύθυνσή της (URL):etotalk.com
      [*]Tι ακριβώς αγοράσατε:redmi note2 pro
      [*]Την ημερομηνία αγοράς:12nov15
      [*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      [*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:36Ημέρες
      [*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):δεν χρειάστηκε
      [*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Πρώτη φορά αγοράζω γενικά εκτός ebay είναι θετικά αποστολή σε δύο ημέρες πακετάρισμα καλό και ασφαλές
      [*]το ότι έκανε πολλές όχι υπερβολικές ημέρες είναι ότι μπλόκαρε το δέμα ανάμεσα Ολλανδία και Ελευθέριος Βενιζέλος από 21/11/15 έως 12/12/15 παραλαβή 18
    • Διαφήμιση
    • ήρθε το..... mp5 !!!(redmi note 2 td) .....σε 17 μέρες ![/size][/color][/size]forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8572/
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Ο/H mankap έγραψε:

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8572/

ήρθε το..... mp5 !!!(redmi note 2 td) σε 17 μέρες !
      Μεγειές...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      Την Διεύθυνσή της (URL):banggood.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Miband
      Την ημερομηνία αγοράς: 25 Νοε 2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30 Ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πρώτη φορά αγοράζω από το συγκεκριμένο κατάστημα μετά τα CC
      Alea Jacta Est
      Redmi Note 11S
      Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
    • Διαφήμιση
    • Re: Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Παιδιά από geekbuying τι εμπειρία έχετε? Είναι αξιόπιστο?
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Φυσικά και είναι λογική η τιμή.

Αλλά γράφουμε αρνητικά και θετικά βάση άλλων online shops. Και η τιμή αντί 160 πχ του Mi3w ήταν 230. Αξίζει αναφοράς.

Τώρα για εσένα μπορεί να προτρέχει το σέρβις, για εμένα το πότε θα έρθει και για τον άλλον η τιμή. Καλό είναι να αναγράφονται όλα ώστε ο άλλος να βλέπει το review.

Εκεί πχ εγώ είδα ότι ο φίλος το παρήγγειλε και του ήρθε σε 2 μέρες. Γιατί να μην το πάρω από εκεί? Επειδή μπορεί να μην κρατάω τόσα παράδειγμα. Αυτό εννοώ. Ας γράφουμε όλα τα δεδομένα. Τώρα ποιο αρέσει ποιου είναι άλλη ιστορία.

Εμένα η άποψή μου είναι οτι δεν είναι ακριβά...

Τι εννοώ!

Αν αφαιρέσεις το ΦΠΑ η διαφορά είναι στα 20 ευρώ περίπου. Εγω για παράδειγμα (όπως πιστεύω και αρκετοί άλλοι) τον εκπίπτω τον ΦΠΑ οπότε για ποιο λόγο να μην το πάρω απο εκεί. Ουσιαστικά δίνω 20 ευρώ παραπάνω για να το λάβω μέσα σε 2 μέρες και θα έχω και 2 χρόνια εγγύηση! Μιας και είναι αναγκασμένο το κατάστημα λογο Ε.Ε. να δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Τέλος αν το πάρεις απο ευρωπαϊκή αποθήκη πόσο θα το πάρεις?? Ο φίλος @GAIOKTHMONAS έκανε πολύ καλό deal για εμένα μιας και το έβαλε και σε 12 δόσεις. Εγω θα το σκεφτώ πολύ καλά μήπως το κάνω έτσι την επόμενη φορά...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi redmi 2 (2gb ram 16gb rom)
      • Την ημερομηνία αγοράς: 18/11
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 5 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Παράγγειλα το κινητό από το site αλλά από την κινέζικη αποθήκη, Λόγου του ότι είχα ξεμείνει τελείως από κινητό, ήθελα να έρθει γρήγορα αλλά δεν το είχαν τότε στην Ευρωπαϊκή αποθήκη, μετά από λίγες ώρες είδα ότι το βάλανε και στην Ευρωπαϊκή αποθήκη επικοινώνησα με e-mail μου απάντησαν άμεσα και μου έστειλαν τελικά το κινητό από την Ελλάδα, μετά από 3-4 μηνύματα. (Δεν είχε τις θήκες που ήταν δώρο, αλλά μετά από 20 κάτι μέρες ήρθε και το πακέτο με το δώρο κάτι που δεν το περίμενα είναι η αλήθεια). Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω ήταν ότι η rom που είχαν εγκατεστημένη ήταν multilanguage custom και δεν εμφάνιζε σωστά τα Ελληνικά (Εννοήστε έγινε καθαρή εγκατάσταση με τους οδηγούς από εδώ και πέρασμα Ελληνικής rom :) ).

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην roseman1986 ().

• Ο/H Graydath έγραψε:

Ο φίλος @GAIOKTHMONAS έκανε πολύ καλό deal για εμένα μιας και το έβαλε και σε 12 δόσεις. Εγω θα το σκεφτώ πολύ καλά μήπως το κάνω έτσι την επόμενη φορά...
      Μα δεν διαφωνώ φίλε μου. Όπως είπα και πιο πάνω ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Και φυσικά καλά έκανε και το έγραψε, αλίμονο !!

Απλά είπα πως έπρεπε να μπει και μια τιμή (πχ το βρήκα τόσα περισσότερα αλλά έχει όλα αυτά τα υπέρ). Τίποτα περισσότερο. Να ξέρει ο άλλος απλά όλα τα δεδομένα. Και εκεί ο καθένας τα ζυγίζει αναλόγως του τι ψάχνει.

Εγώ πχ είμαι Κύπρο. Η εγγύηση δεν μου κάνει. Ο άλλος θα φύγει να πάει να δουλέψει Κατάρ πχ. Ο άλλος το θέλει αύριο όσα κι όσα γιατί έτσι του ήρθε. Διαφορετικά δεδομένα μετράει ο καθένας μας, γι`αυτό είπα καλό είναι να αναγράφονται όλα. Πόσες φορές είδες να πει κάποιος ότι το χ μαγαζί είναι φτηνό αλλά θέλει 20-30 μέρες να έρθει. Ε αυτό το αλλά είναι αυτό που λέω γράψε τα δεδομένα να τα ζυγίσει ο άλλος.

Δεν με εκπλήσσει που το πήρε από εκεί, ούτε ότι μπορεί να το πάρεις και εσύ. Ούτε πιστεύω πως τον έκλεψαν. Όπως είπες και εσύ ψάχνεις εγγύηση. Άρα είναι λογικό να το πάρεις από Ελλάδα. Απλά εγώ βαρέθηκα λίγο τις εγγυήσεις. Που δεν καλύπτουν αυτά που μπορεί να πάθει το κινητό. Πχ, υγρασία μέσα ή να σου πέσει και να σπάσει η οθόνη. Αυτά τα 2 είναι το 90% των περιπτώσεων που δεν τα καλύπτει (χωρίς να λέω ότι φταίνε). Τώρα αν πάθει κάτι (που τα xiaomi δεν είναι έτσι), ξέρω κόσμο να μου το φτιάξει όσα στοιχίζει ακριβώς. Διαφορετική προσέγγιση ο καθένας. Αλλά σας καταλαμβαίνω απόλυτα φίλε
    • Διαφήμιση
    • [*]Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521
      [*]Την Διεύθυνσή της (URL): Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      [*]Tι ακριβώς αγοράσατε: mi 4c + Nilkin Tempered Glass
      [*]Την ημερομηνία αγοράς: 26/11/2015
      [*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      [*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 33 Ημέρες
      [*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε
      [*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):

[++] Νομίζω ότι έχω να πω μόνο καλά λόγια για τον γλυκούλη. 1) Το πακετάρισμα της συσκευασία ήταν άψογο 2) Extra δώρο θήκη και tempered glass 3) Δεν έχω πάρει τόσο γρήγορα tracking number. Το μόνο αρνητικό είναι οι μεγάλοι χρόνοι παράδοσης που οφείλονται όμως στην post nl και όχι σε αυτόν.