Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης:Gearbest
      Την Διεύθυνσή της gearbest.com
      Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Redmi Note 3 3GB/32GB GOLDEN
      Την ημερομηνία αγοράς:07/01/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): ...
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: ...
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales: 5
      Σχολια: Εκανα μια παραγγελια ενος redmi note 3, αφου το ειχαν κανονικα λοιπον in stock στο EU warehouse και θελοντας να γλυτωσω τα 30-35 ευρω διαφορα που ειχαν με το vickmall, μιας και ειχα δει οτι και τα δυο μαγαζια ειναι αρκετα καλα και απο φιλο μου ο οποιος παρρηγειλε δυο κινητα απο gearbest. Στην πρωτη αγορα ζητανε την καρτα και την ταυτοτητα μια φωτογραφια για επικυρωση. Αφου λοιπον δεσμευουν τα χρηματα κανονικα, και ζητοντας μου να τους στειλω τα στοιχεια μου σε φωτο για να ξεκινησουν την αποστολη με ενημερωνουν οτι εχει τελειωσει απο ευρωπη. Εχασα 2 μερες μεχρι να βγαλω ακρη ( απαντουν αμεσα αλλα οχι ωρες που βολευουν για ελλαδα) με την επιβεβαιωση μου ειπαν οτι τελειωσε.(φανταζομαι πως οταν σου παραγγελνει καποιος κατι και εχεις δεσμευσει τα χρηματα, ακομα και αν δν εχει γινει επιβεβαιωσει κρατας το αντικειμενο για τον ιδιο, αφου του δινεις και 3 εργασιμες περιθωριο απαντηςης). Το θεωρω πολυ ερασιτεχνικο να αφηνεις κοσμο να παραγγηλει και μετα να του λες οτι τελειωσε. Ηταν η πρωτη και τελευταια παραγγελια για εμενα απο εκει εστω και αν ειναι χαζος ο λογος λιγο. Θα το γυρισω σε vickmall. Κανω χρονια παραγγελιες οχι κινητων βεβαια απο αμερικη και κινα τετοιο stock προβλημα δεν ειχα ποτε, τωρα με την κατασταση στιν ελλαδα ελεγα να αφησω τις χωρες που θελουν τελωνειο και να παρω απο ευρωπη.
    • Καλημέρα φίλε veinrich,αυτή ακριβώς η διαφορά του κακού μαγαζιού gearbest απο το καλό vickmall ότι αν κάτι δε πάει καλά το σωστό μαγαζί θα σε προστατέψη σαν πελάτη ενώ το κακό μαγαζί θα σε γράψει κανονικά,εδώ μπαίνει και η επιλογή σου να πληρώσεις λίγα ευρώ παραπάνω για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Σωστα τα λες, αλλα να πω την αληθεια ενας φιλος πηρε δυο xiaomi redmi note 2, ηρθαν χωρις προβλημα και μετα πηρε παλι κατι περιφερειακα που ηθελε για τα κινητα κ επισης ηταν αψογοι, οποτε και απο καποια reviews που βρηκα φαινοταν αρκετα αξιοπιστο μαγαζι, δεν θεωρω οτι χανει την αξιοπιστια του μιας και φανταζομαι θα το παραλαβω κανονικα το κινητο εστω και λιγο αργοτερα. Ελπιζο να μην εμφανισθει κ αλλο προβλημα, παντως δε θα ξαναπαρω απο εκει.
    • Διαφήμιση
    • 1)Την επωνυμία της επιχείρησης: Store:E-Zone /aliexpress
      Την Διεύθυνσή της aliexpress.com/item/Original-N…Tempered/32454891017.html
      Tι ακριβώς αγοράσατε :
      Original Nillkin Glass Film 9H+ For Xiaomi Redmi Note 2
      Την ημερομηνία αγοράς:03/12/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): ...9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: ...21 days
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales: 5 δεν χρειάστηκε
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      2)Την επωνυμία της επιχείρησης: Store:moonwithsea /aliexpress
      Την Διεύθυνσή της aliexpress.com/item/Xiaomi-Red…y-PC-TPU/32504169648.html
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Redmi Note 2 case amazing 2 in 1 design

Την αξιολόγηση σας για την
      παραλαβή (1-10): ...7

Τον χρόνο που κάνατε να
      παραλάβετε: ...34 days

Την αξιολόγησή σας για το
      After Sales: 5 δεν χρειάστηκε
      Η θήκη δυστυχώς δεν είναι καλή ….εφαρμόζει τέλεια στο κινητό αλλά
      δυστυχώς,δεν μπορείς να φορτίσεις το κινητό!δεν αφήνει το microusb να κουμπώσει!Η θήκη δεν βγαίνει εύκολα!!,για την ακρίβεια βγαίνει &

το πίσω καπάκι του κινητού ,με κίνδυνο να σπάσει το καπάκι του τηλεφώνου..
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      3)Την επωνυμία της επιχείρησης: Store:FANTACY TECHNOLOGY /aliexpress
      Την Διεύθυνσή της

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-TD-Mobile-Phone-MTK6795-Octa-Core-5-5-1920X1080P-2GB-RAM/32440799364.html
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Redmi Note 2 TD
      Την αξιολόγηση σας για την
      παραλαβή (1-10): ...10

Τον χρόνο που κάνατε να
      παραλάβετε: ...21 days

Την αξιολόγησή σας για το
      After Sales: 5 Αψογη συνεργασία με την(Eric)πωλήτρια του μαγαζιού!!!!...ακόμα &
      τώρα 15 μέρες μετά την παραλαβή του τηλεφώνου μου απαντάει τάχιστα στις όποιες
      απορίες!!!
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • Τωρα μου ξαναεστηλαν mail απο gearbest και μου λενε για 15 μερες αναμονη kai συνεχιζουν να το εχουν in stock στην ευρωπη αν προσπαθησεις να πατησεις eu warehouse στο κινητο την ωρα της παραγγελιας. Δεν προκειτε να αγορασω ξανα απο εκει, ελπιζω να μου κανουν αμεσα refund στο λογαριασμο μου, αν και δεν βλεπω κανενα καταστημα να το εχει ευρωπη, μονο το minideal αλλα εστειλα mail πρωτα να ειμαι σιγουρος.
    • Ο/H veinrich έγραψε:

Τωρα μου ξαναεστηλαν mail απο gearbest και μου λενε για 15 μερες αναμονη kai συνεχιζουν να το εχουν in stock στην ευρωπη αν προσπαθησεις να πατησεις eu warehouse στο κινητο την ωρα της παραγγελιας. Δεν προκειτε να αγορασω ξανα απο εκει, ελπιζω να μου κανουν αμεσα refund στο λογαριασμο μου, αν και δεν βλεπω κανενα καταστημα να το εχει ευρωπη, μονο το minideal αλλα εστειλα mail πρωτα να ειμαι σιγουρος.
      θέλει λίγο πίεση σε αυτό το θέμα γιατί μάλλον θα θέλουν να κάνουν refund στο wallet τους και όχι στο λογαριασμό σου...ticket στην paypal άνοιξες ?
    • Καλημέρες,δε νομίζω ότι θα του βάλουν τα χρήματα στο "πορτοφόλι" του θα έχει κανονική επιστροφή δεν παρέλαβε εμπόρευμα ακύρωση της παραγγελίας με υπαιτιότητα δικιά τους έκανε,απλά αν έχω καταλάβει σωστά δεν πλήρωσε με paypal εξού και η καθυστέρηση που έγινε αιτία να χάσει το απόθεμα που είχαν.Τα χρήματα θα τα πάρει με καθυστέρηση τουλάχιστον 10 εργάσιμων ημέρων απο την ημέρα που θα επιβεβαιώσουν την επιστροφή ( refund ).

veinrich ρίξε μιά ματιά εδώ

Original Xiaomi Redmi Note 3 Prime 3GB+32GB MTK Helio X10 Octa Core MIUI V7 13.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Διαφήμιση
    • Τo paypal δεν δεχοταν την καρτα μου και δεν εκανα ολη τη διαδικασια με το δευτερο mail να κανω request money στο paypal μηπως και την δεχθει και πληρωσα με το δικο τους συστημα για χρεωστικες καρτες, κανω χρονια αγορες Online απο εξωτερικο αλλα αυτη τη φορα αισθανομαι οτι την πατησα σαν αρχαριος χαχα. Οποτε αναμενο να μου απαντησουν για το refund στο λογαριασμο μου αν και πιστευω οτι κατα καποιο τροπο εγκλοβιστικα οπως τα εκανα και θα περιμενω να το φερουν αναγκαστικα.

Ειδα και στο vickmall και στο Minideal Που τα περισσοτερα σχολια ειναι θετικα αλλα το vickmall δεν εχει στοκ ευρωπη και στο Minideal περιμενω απαντηση, αλλα δεν ρισκαρω και 2η αγορα μεχρι να παρω τα πρωτα 210 πισω. Και αν ειναι να περιμενω 10 εργασιμες και μετα να το παραγγηλω απο κινα, θα παραμεινω στην επιλογη για πρωτη κ τελευταια φορα του gearbest.
    • Υπάρχει και αυτή η επιλογή.......... 8)

xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…ote-3-32gb-Gold-NEA-TIMH/
    • Εχει δοκιμασει κανεις ποτε refund απο gearbest? Αυτο θα τους ζητησω λογικα οταν απαντησουν γιατι συνηθως στελνουν 4-5 τα χαραματα μνμτα. Παντως ψαχνωντας στο ιντερνετ για reviews του συγκεκριμενου καταστηματατος, βλεπω οτι ειναι ανα περιοδους, αν υποθεσουμε οτι ολα τα user reviews ειναι αληθινα υπαρχει μηνας που τα κανουν ολα τελεια και υπαρχει και μηνας που δεν τους αξιζει ουτε το ενα αστερι στις αξιολογησεις.

Διαβαζω και σε αλλα ελληνικα sites που λενε οτι το refund τους αργει ιδιαιτερα, βεβαια γραφουν και οτι παραγγελιες χωρις tracking number χανονται. Τωρα πλεον ομως την εκανα την παραγγελια και εχω ηδη πληρωση. Ο φιλος μου που πηρε 2 χiaomi redmi note 2 απο κινα gearbest περιμενε πανω απο ενα μηνα. Να κανω υπομονη και ας το παρω σε ενα μηνα η να επιχειρησω refund?
    • Ο/H veinrich έγραψε:

Εχει δοκιμασει κανεις ποτε refund απο gearbest? Αυτο θα τους ζητησω λογικα οταν απαντησουν γιατι συνηθως στελνουν 4-5 τα χαραματα μνμτα. Παντως ψαχνωντας στο ιντερνετ για reviews του συγκεκριμενου καταστηματατος, βλεπω οτι ειναι ανα περιοδους, αν υποθεσουμε οτι ολα τα user reviews ειναι αληθινα υπαρχει μηνας που τα κανουν ολα τελεια και υπαρχει και μηνας που δεν τους αξιζει ουτε το ενα αστερι στις αξιολογησεις.

Διαβαζω και σε αλλα ελληνικα sites που λενε οτι το refund τους αργει ιδιαιτερα, βεβαια γραφουν και οτι παραγγελιες χωρις tracking number χανονται. Τωρα πλεον ομως την εκανα την παραγγελια και εχω ηδη πληρωση. Ο φιλος μου που πηρε 2 χiaomi redmi note 2 απο κινα gearbest περιμενε πανω απο ενα μηνα. Να κανω υπομονη και ας το παρω σε ενα μηνα η να επιχειρησω refund?

Τα reviews που έχουν στα αντίστοιχα sites είναι ψεύτικα, στημένα. Μάλιστα ένας χρήστης στο Thelab.gr έλεγε παλιότερα πως δίνανε έκπτωση 10$, αν τους το έλεγες. Το κόλπο δεν πιάνει πια απ' όσο ξέρω. Έχουν εκπρόσωπο στο φόρουμ, οπότε γιατί δεν κάνεις την ερωτησή σου εδώ, δημόσια!? Σίγουρα θ' απαντήσουν πιο γρήγορα.
    • Διαφήμιση
    • Τελικα μου εστηλαν αυτο σημερα : Your Order W1601070851204593 has been shipped out. (gearbest.com)
      Και το στορυ ειναι: Τους στελνω μαιλ πριν το παραγγηλω γιατι ηταν out of stock και μου ειχαν πει περιπου στης 15 του μηνα θα το εχουν, μετα απο 2 μερες το βλεπω in stock τωρα μιλαμε περπιπου για της 5-6 Γεναρη οποτε λεω το εφεραν ας το παραγγηλω. Το παραγγελνω και μετα απο αλλες δυο μερες με ενημερωνουν οτι τελικα τελειωσε και θα ερθει στης 14 Γεναρη ευρωπη και βλεπουμε για εμενα. Μετα μου ξαναστελνουν την επομενη και μου λενε στι 10-15 εργασημες και ενα Presale που ειχαν ηταν για της 25 γεναρη οποτε φανταζομαι ελεγαν για τοτε. Τους εστειλα μαιλ, τους εστηλα σε 2 διαφορετικα φορουμ που εχουν λογαριασμους δημοσια μηνυματα, εκανα και δυο αρνητικα reviews σε ξενα site με order no και μου απαντησαν και στα δυο. Οποιος καταλαβε τι γινεται με το stock availablity τους καταλαβε, εγω παντως οχι... Αναμονη τωρα να το παραλαβω.