Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 3 2GB+16GB
      Την ημερομηνία αγοράς: 17/12/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30/12/2015
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):

δωρακι πηρα silicon case + screen film
      Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα . . . (Αισχύλος)
    • Δεν πήγα να σε κατηγορήσω για κάτι, συγγνώμη αν φάνηκε έτσι, απλά είπα την άποψή μου γιατί κάποιος τρίτος μπορεί να μην το είχε σκεφτεί έτσι ;)

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Πόσες φορές είδες να πει κάποιος ότι το χ μαγαζί είναι φτηνό αλλά θέλει 20-30 μέρες να έρθει. Ε αυτό το αλλά είναι αυτό που λέω γράψε τα δεδομένα να τα ζυγίσει ο άλλος.
      Αν θες ρίξε μια ματιά και γράψε τη γνώμη σου εδω. Πιστεύω οταν ολοκληρωθεί θα μας καλύπτει πλήρως. Είμαστε στα αρχικά ακόμα αλλά έχουμε συμπεριλάβει αντίστοιχες επιλογές με αυτες που λες.
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Αν θες ρίξε μια ματιά και γράψε τη γνώμη σου εδω.
      Στο 28 έγραψα φίλε. Σας βλέπω και το έχω και στον υπολογιστή μου και περιμένω να δω τη δουλειά !!!!
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
      Την Διεύθυνσή της (URL): Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 3 3GB+32GB [ΕU warehouse]
      Την ημερομηνία αγοράς: 24/12/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 30/12/2015
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Επέλεξα γρήγορη αποστολή πληρώνοντας επιπλέον 10ε,αλλά δεν μου το έστειλαν με αυτόν τον τρόπο και μου έδωσε πίσω τα λεφτά η Selina(μου το διευκρίνισαν στα ΕΛΤΑ)..Παρόλα αυτά το κινητό ήρθε λες και είχα πληρώσει γρήγορη αποστολή..Μου είχε δώσει δώρο τζαμάκι,μεμβράνη και θήκη..Θα τους ξαναπροτιμήσω!
    • μόλις παρέλαβα...ο Άγιος Βασίλης για εμένα ήρθε νωρίς :thumbsup:

Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest
      Tι ακριβώς αγοράσατε:
      Original Xiaomi Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone CSR8610 Chip for Smartphones Tablet PC - BLACK
      (Για το αυτοκίνητο που το χρειάζομαι είναι πολύ καλό, κάθεται καλά χωρίς να κουράζει και με πολύ καλό ήχο, δεν έχει κουμπιά ήχου αλλά δεν με ενοχλεί. Παρήγγειλα άλλα 2 για φίλους))

Roman S370 Bluetooth 4.1 Wireless Handsfree Sports Headphone with Volume Control for Smart Phone Tablet PC - BLACK
      (Δεν ήταν για εμένα, αλλά από όσα μου είπαν έχουν καλό ήχο και είναι ξεκούραστα. Δεν παίζει το ραδιόφωνο στο Lenovo K3 Note, δεν είναι κεραία)

Stand Design TPU and PC Material Tire Pattern Protective Back Cover Case for Lenovo K3 Note - PURPLE
      (ωραία θήκη για το Lenovo K3 Note, λίγο extreme για τα δικά μου δεδομένα. Το μαύρο κομμάτι που λειτουργεί ως stand είναι σκληρό, ενώ το χρωματιστό είναι μαλακό και προστατεύει το κινητό. Τα αξίζει τα λεφτά της)

Original Xiaomi Utility LED Light Portable USB Lamp Mobile Power Bank Accessory - 5V 1.2W - GREEN
      (Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλά λόγια, σε συνδυασμό με μπαταρία έχετε μία καταπληκτική λάμπα)

Original Samsung Evo 32GB SD UHS-1 Extra Memory Card - 32GB ORANGE
      (Δεν κάνει για κινητό...είναι φωτογραφικής μηχανής...οπότε δεν μπορώ να πω πολλά...ακόμα κλειστή την έχω)

Original Xiaomi Pocket 10000mAh Mobile Power Bank - GOLDEN
      (πολύ καλή απόδοση, λίγο ποιο βαριά από ότι πρέπει για τσέπη αλλά σε τσαντάκι είναι μία χαρά. Σε συνδυασμό με το φωτάκι led έχεις μία πολύ καλή λάμπα)

Xiaomi Mi Band 2 White LED - 2015 Original Updated Version - BLACK - TPSIV BAND
      (Και πάλι δεν ήταν για εμένα, δεν έχω σχόλια ακόμα)

Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card - 64GB ORANGE
      (Εν αναμονή παραλαβής)
      Την ημερομηνία αγοράς: 27/11/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 32 Ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      ΘΕΤΙΚΑ: το πακέτο ήταν προσεγμένο (περισσότερα σε λίγο που θα το ανοίξω)
      ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Την 64άρα κάρτα ακόμα δεν την έχω παραλάβει, έσπασαν την παραγγελία σε 2 κομμάτια και έρχεται με DHL.
      Όταν είδα ότι έχει φύγει σε δύο κομμάτια έκανα ένα ticket στις 03/12/2015 στο οποίο μου απάντησαν στις 29/12/2015... :thumbdown:
      Επίτηδες άφησα να περάσουν οι μέρες και να δω πότε θα απαντήσουν γιατί απλά ζήταγα tracking number και για το δεύτερο πακέτο, το οποίο μου το είχαν είδη στείλει αλλά σε σοβαρό θέμα ο χρόνος απάντησης στο ticket είναι πολύ αρνητικός :(
      • Την επωνυμία της επιχείρησης: minideal
      • Την Διεύθυνσή της (URL): minideal.net/xiaomi-mi-4i-4g-f…-64-bit-13-0mp-black.html
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mi4i (2gb ram 16gb rom)
      • Την ημερομηνία αγοράς: 20/12
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 11 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Είναι η 2η παραγγελία, γρήγορη αποστολή. Μου έστειλαν δώρο θήκες σιλικόνης και φιλάκια και tempered glass. Είχα ζητήσει να μην αλλάξουν την rom και μου ήρθε με την εργοστασιακή. Πολύ καλή συναλλαγή, και μου απάντησαν σε δύο τρία email που τους είχα στείλει.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

μόλις παρέλαβα...ο Άγιος Βασίλης για εμένα ήρθε νωρίς :thumbsup:

Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest
      Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest
      Tι ακριβώς αγοράσατε:
      Original Xiaomi Bluetooth V4.1 Hands Free Earphone CSR8610 Chip for Smartphones Tablet PC - BLACK
      Roman S370 Bluetooth 4.1 Wireless Handsfree Sports Headphone with Volume Control for Smart Phone Tablet PC - BLACK
      Stand Design TPU and PC Material Tire Pattern Protective Back Cover Case for Lenovo K3 Note - PURPLE
      Original Samsung Evo 32GB SD UHS-1 Extra Memory Card - 32GB ORANGE
      Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card - 64GB ORANGE
      Την ημερομηνία αγοράς: 27/11/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 32 Ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 5
      ΘΕΤΙΚΑ: το πακέτο ήταν προσεγμένο (περισσότερα σε λίγο που θα το ανοίξω)
      ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Την 64άρα κάρτα ακόμα δεν την έχω παραλάβει, έσπασαν την παραγγελία σε 2 κομμάτια και έρχεται με DHL.
      Όταν είδα ότι έχει φύγει σε δύο κομμάτια έκανα ένα ticket στις 03/12/2015 στο οποίο μου απάντησαν στις 29/12/2015... :thumbdown:
      Επίτηδες άφησα να περάσουν οι μέρες και να δω πότε θα απαντήσουν γιατί απλά ζή
      [quelle][/quelle]
      ταγα tracking number και για το δεύτερο πακέτο, το οποίο μου το είχαν είδη στείλει αλλά σε σοβαρό θέμα ο χρόνος απάντησης στο ticket είναι πολύ αρνητικός :(

Τιναξες την μπανκα στον αέρα, καλορίζικα και θα ξαναμιλησουμε για να μου πεις εντυπώσεις, μιας και ενδιαφέρομαι για τα ίδια ...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης yeso521
      • Την Διεύθυνσή της (Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~)
      • Tι ακριβώς αγοράσατε :Nillkin Jelly Car Charger Blue,Xiaomi Mi Band Pulse 1S,Xiaomi Mi IV Hybrid Earphone
      • Την ημερομηνία αγοράς 12-11-2015 τα 2 πρωτα 21-11-2015 τα Xiaomi Mi IV Hybrid Earphone
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή : ολα γνησια
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε :παρελαβα και τα 2 δεματα 24-12-2015
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales εξερετικη 10
      • Τα σχόλιά σας
      • θετικα: απανταει την επομενη μερα στα μαΐλ που στελνεις για τυχον προβληματα το mi band μου το πουλησε 20 e αν και ειχε κανει λαθος στη τιμολογιση η τιμη δεν ανεβικε(πλεον το πουλαει 25)
      • αρνιτικα : παρα μα παρα πολλες μερες για την παραλαβη χωρις να εχει μεγαλη ευθυνη ο κινεζος για αυτο

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile phone, Fashion at Banggood.com
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi note 2 Prime :D
      • Την ημερομηνία αγοράς: 12/11
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Παρέλαβα στις 15/12, 30+ ημέρες
      • Η συσκευασία: Εξαιρετική! Χοντρό κουτί απο φελιζόλ τυλιγμένο εξωτερικά με ταινία παντού. Μέσα το κουτί της συσκευής τυλιγμένο σε διπλή στρώση αφρολέξ για έξτρα προστασία και σταθερότητα!
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αγόρασα ακριβή συσκευή πρώτη φορά από το banggood και όλα πήγαν καλά. Πολύ καλή επικοινωνία με το κατάστημα με απαντήσεις στο 24ωρο. Εντύπωση μου έκανε η συσκευασία που μου το στείλανε, η οποία ήταν ότι πιο ασφαλές έχω δει. Ελπίζω να μην χρειαστώ το service τους.
    • Την επωνυμία της επιχείρησης:Yeso521
      Την Διεύθυνσή της (Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~)
      Tι ακριβώς αγοράσατε :Xiaomi Redmi Note 2 TD Version (White) ,Mi Band 1S,Piston Colorful,Note 2 Original Mi Case blue.
      Την ημερομηνία αγοράς:17/12/15 ,19/12 Ηρθε email με tracking number(ειχε ηδη φυγει απο κεινον) ,πληροφοριες,και φωτογραφια του κουτιου
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 Ημερες (31/12/15 το χα στα χερια μου )
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales:Δεν νομιζω να το χρειαστω
      Σχολια:
      Πρωτη φορα παραγγελνω κινεζικο κινητο ,βλεποντας αξιολογησεις και τοσες αναφορες στον γλυκο κινεζο,αποφασισα και γω να παραγγειλω απο κεινον,εντυπωση μου προκαλεσε τα μηνυματα που στελνε ,που φενοταν οτι ειναι προθυμος να μαθει οτι χρειαζεται για να εξυπηρετισει τον πελατη,μαζεψε πληροφοριες για μερες αποστολης κλπ και μαρεσε οτι εκανε τον κοπο να μαθει ,κατι που σε οσους εχω αγορασει ξανα πραγματα απο εξωτερικο δεν το χω ξαναδει (απλα σου λενε περιπου τις μερες),Οταν του πα οτι δεν εχω λεφτα για την sf express ,προθυμοποιηθικε και τα δωσε εκεινος (δεν ξερω αν το κανει σε ολους ,αλλα μαρεσε αυτη η κινηση),οταν εκανα την παραγγελεια μου ,ειδα οτι δε εστειλε μετα απο μια μερα (tracking no) ,ή οτι ευχαριστει για την παραγγελεια και οτι συντομα θα στιλει την απαντηση,εστειλε μειλ μετα απο δυο μερες ,και το μειλ περιειχε οτι περιμενα να χει ,και οτι θα χει εξτρα δωρακι (λεω νταξ δεν το περιμενα) ,κατευθιαν εψαξα το track ship και βρηκα οτι ειχε φυγει απο κινα ,τελως παντων τα ξερετε περασε απο Ολανδια & μπλα μπλα και 30/12 μου ρθε ειδοποιηση οτι εφτασε Ελλαδα και ειναι στην κατανομη (εκεινη την στιγμη επαιξα στοιχιμα οτι δεν θα το παραλαβω μεχρι τις 31 ,ομως προς εκπληξη μου το εχασα το στοιχιμα) ειχε φτασει στο Περιστερι και το παρελαβα μετα απο κατι ωριτσες...

Θετικα:Αμεση Ανταποκριση,ευγενικος και προθυμος να βοηθισει τον πελατη,Αριστο πακεταρισμα,Δωρακια(θηκη σιλικονης ,και tempered glass,Mitu 8cm),προσεγμενα στο κουτι !
      Αρνητικα :Κανενα απολυτως!

Θα ανεβασω βιντεακι ,με το unboxing του κουτιου του yeso+Eνος πιστου αντιγραφου του mi led στο θεμα (Ο πιο γλυκος κινεζος)
      China lover :D
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Minideal
      Την Διεύθυνσή της (URL): Minideal
      Tι ακριβώς αγοράσατε: XIAOMI REDMI Note 3 3GB 32GB
      Την ημερομηνία αγοράς: 07/12/2015
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες (24/12/2015 ήταν στα χέρια μου)
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10 (Για μια ερώτηση που έκανα για την rom με απάντησαν άψογα)
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Έμεινα ευχαριστημένος. Περίμενα να έρθει 10-15 Ιανουαρίου αλλά ήρθε νωρίτερα. 15/12/2015 έφυγε από Κίνα και 24/12/2015 το πήρα. Με έβαλαν και θήκη και τζαμάκι για δώρο και αντάπτορα.
    • Διαφήμιση
    • Την επωνυμία της επιχείρησης: Minideal
      Την Διεύθυνσή της (URL): Minideal
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi4c
      Την ημερομηνία αγοράς: 05/12/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 8 (λόγω πολλών μερών για παραλαβή)
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 32 μέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): δεν το χρειάστηκα.
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): δωράκια θήκη και glass, πολύ καλή συσκευασία. έχω ψωνίσει 3 φορές από το συγκεκριμένο και δεν έτυχε κάτι.