Αμεση αποστολή για ικανοποίηση πελάτη με σκοπο να διαγραφουν τα αρνητικά σχόλια ίσως ?
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
-
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuing
- Την Διεύθυνσή της (URL): everbuing.net
- Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi4c
- Την ημερομηνία αγοράς: 22/12/2015
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 8 εργάσιμες μέρες με DHL
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Μόνο θετικά, η ταχύτητα (αν και μέσα στις γιορτές) ήταν πάρα πολύ ικανοποιητική.
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Everbuing
-
Ο/H veinrich έγραψε:
Τελικα μου εστηλαν αυτο σημερα : Your Order W1601070851204593 has been shipped out. (gearbest.com)
Και το στορυ ειναι: Τους στελνω μαιλ πριν το παραγγηλω γιατι ηταν out of stock και μου ειχαν πει περιπου στης 15 του μηνα θα το εχουν, μετα απο 2 μερες το βλεπω in stock τωρα μιλαμε περπιπου για της 5-6 Γεναρη οποτε λεω το εφεραν ας το παραγγηλω. Το παραγγελνω και μετα απο αλλες δυο μερες με ενημερωνουν οτι τελικα τελειωσε και θα ερθει στης 14 Γεναρη ευρωπη και βλεπουμε για εμενα. Μετα μου ξαναστελνουν την επομενη και μου λενε στι 10-15 εργασημες και ενα Presale που ειχαν ηταν για της 25 γεναρη οποτε φανταζομαι ελεγαν για τοτε. Τους εστειλα μαιλ, τους εστηλα σε 2 διαφορετικα φορουμ που εχουν λογαριασμους δημοσια μηνυματα, εκανα και δυο αρνητικα reviews σε ξενα site με order no και μου απαντησαν και στα δυο. Οποιος καταλαβε τι γινεται με το stock availablity τους καταλαβε, εγω παντως οχι... Αναμονη τωρα να το παραλαβω.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
-
Ελπιζω αφου το εστειλαν να ερθει σε καλη κατασταση και δεν προκειτε να ξαναψωνισω απο εκει λογικα!!
-
Ο/H veinrich έγραψε:
Ελπιζω αφου το εστειλαν να ερθει σε καλη κατασταση και δεν προκειτε να ξαναψωνισω απο εκει λογικα!!
Το gearbest έχει θέματα με το Europe stock και το support της. Καλύτερα να αγοράζεις από china stock και αποστολή με NL post. Το geekbuying.com και το tinydeal.com έχουν άριστη εξυπηρέτηση όπως και το banggood.com.
Sent from my MI PAD using Tapatalk -
Μία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει:
Προσφέρει κάποιο μαγαζί-site τη δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο σε εταιρεία και ποια είναι η διαδικασία;
Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει αγορές με τιμολόγιο και χωρίς να δυσκολευτεί στην όποια επικοινωνία.Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Προσφέρει κάποιο μαγαζί-site τη δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο σε εταιρεία και ποια είναι η διαδικασία;
Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει αγορές με τιμολόγιο και χωρίς να δυσκολευτεί στην όποια επικοινωνία.
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει αγορές με τιμολόγιο και χωρίς να δυσκολευτεί στην όποια επικοινωνία.
Won't Back Down -
Δεν νομίζω να γίνεται. Υπάρχουν κάποια μαγαζιά Γερμανία, που το κάνουν και μάλιστα τα μαγαζιά αυτά έχουν γενικώς μία ειδική ορολογία στ' αγγλικά. Κάπου το είχα διαβάσει, νομίζω στο ινσόμνια, που ρωτούσε κάποιος εκεί το ίδιο πράγμα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
μόλις παρέλαβα...και το τελευταίο κομμάτι
[*]Την επωνυμία της επιχείρησης: GearBest
[*]Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest
[*]Tι ακριβώς αγοράσατε:
Original Samsung 64GB EVO Class 10 Micro SDXC Memory Card - 64GB ORANGE
[*]Την ημερομηνία αγοράς: 27/11/2015
[*]Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 7 (γιατί δεν τα έστειλαν όλα μαζί όπως τα είχα παραγγείλει)
[*]Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 48 Ημέρες
[*]Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 9
[*]Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
ΘΕΤΙΚΑ: το πακέτο ήταν προσεγμένο, αυτή την φορά απάντησαν σε 3 ώρες σε ticket που άνοιξα γιατί δεν είχα παραλάβει ακόμα
ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Ο μεγάλος χρόνος παράδοσης...από ημερομηνία πληρωμής 48 μέρες. -
Ο/H perpetas έγραψε:
Μία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει:
1. Να εισάγεις παράνομα τηλέφωνο
2. Να τιμολογηθεί νόμιμα.
Μάλλον δεν γίνεται.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!