Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Σήμερα παρέλαβα και γω το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου :thumbsup: . Οφείλω να ομολογήσω πως αν και το περίμενα κατά τα Φώτα με βάση τις εμπειρίες άλλων πελατών του εν λόγω καταστήματος, εξεπλάγην ευχάριστα. Μιας και ήταν η πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα είχα κάποια άγχη αναφορικά με τις μέρες που θα κάνει να ρθεί, την ποιότητα του προιόντος, ο φόβος των τελωνών χεχεχεχε. Τελικά όλα πήγαν εξαιρετικά καλά.

• Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood
      • Την Διεύθυνσή της (URL): Bangood
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: PIPO W3F και Θήκη
      • Την ημερομηνία αγοράς: 4/12
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 με τόνο :thumbsup:
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 εργάσιμες μέρες με priority direct mail (PostNL)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα και εύχομαι να μην χρειαστεί. Αλλά όσα mail έστειλα απαντήθηκαν με ευγένεια μέσα σε 24 ώρες
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απόλυτα ικανοποιημένος έως και άναυδος με την ταχύτητα της μεταφοράς. 15 εργάσιμες και μάλιστα σε περίοδο εορτών είναι άθλος. Συγχαρητήρια σε Bangood και PostNL
        Στα plus oti tο tablet ήρθε με windows 10 χωρίς να το έχω ζητήσει ενώ στο android, 0 κινέζικες εφαρμογές. Το μηχάνημα ήταν έτοιμο με ελληνική γλώσσα και αγγλικά κομπλέ.Το μόνο που ξέχασαν ήταν ένας EU adapter αλλά νταξξξξξξ σιγά το πράμα. Θα τους προτιμήσω για μελλοντικές αγορές
    • Ο/H LordStark έγραψε:

Σήμερα παρέλαβα και γω το χριστουγεννιάτικο δωράκι μου :thumbsup: . Οφείλω να ομολογήσω πως αν και το περίμενα κατά τα Φώτα με βάση τις εμπειρίες άλλων πελατών του εν λόγω καταστήματος, εξεπλάγην ευχάριστα. Μιας και ήταν η πρώτη αγορά απευθείας από Κίνα είχα κάποια άγχη αναφορικά με τις μέρες που θα κάνει να ρθεί, την ποιότητα του προιόντος, ο φόβος των τελωνών χεχεχεχε. Τελικά όλα πήγαν εξαιρετικά καλά.

• Tι ακριβώς αγοράσατε: PIPO W3F και Θήκη
      • Την ημερομηνία αγοράς: 4/12
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 με τόνο :thumbsup:
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 15 εργάσιμες μέρες με priority direct mail (PostNL)
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα και εύχομαι να μην χρειαστεί. Αλλά όσα mail έστειλα απαντήθηκαν με ευγένεια μέσα σε 24 ώρες
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απόλυτα ικανοποιημένος έως και άναυδος με την ταχύτητα της μεταφοράς. 15 εργάσιμες και μάλιστα σε περίοδο εορτών είναι άθλος. Συγχαρητήρια σε Bangood και PostNL

Στα plus oti tο tablet ήρθε με windows 10 χωρίς να το έχω ζητήσει ενώ στο android, 0 κινέζικες εφαρμογές. Το μηχάνημα ήταν έτοιμο με ελληνική γλώσσα και αγγλικά κομπλέ.Το μόνο που ξέχασαν ήταν ένας EU adapter αλλά νταξξξξξξ σιγά το πράμα. Θα τους προτιμήσω για μελλοντικές αγορές
      Lord, καλορίζικο. Το μηχάνημα μου έκανε καλή εντύπωση. Όταν το δουλέψεις μερικές μέρες στείλε μου ένα PM με εντυπώσεις, ειδικά για το Windows κομάτι, συμβατότητα, μνήμη διαθέσιμη για εκγαταστάσεις, κλπ.

Καλά Χριστούγεννα.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
      • Tι ακριβώς αγοράσατε: διάφορα μικροπράγματα
      • Την ημερομηνία αγοράς: 2/12
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 εργάσιμες μέρες με China Post
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν έχει χρειαστεί μέχρι τώρα και εύχομαι να μην χρειαστεί. Α
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Απόλυτα ικανοποιημένος με την ταχύτητα της μεταφοράς. Θα περίμενα καλύτερη συσκευασία...τα είχαν βάλει όλα μαζί τυλιγμένα και όχι ξεχωριστά.

• Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H sanceliken2000 έγραψε:

Το ερώτημα είναι πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για κάποια απο τις δυο παραγγελίες και αν ναι σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ' στο εκάστοτε ταχυδρομίο ή στον seller;
      Με παραγγελίες στις 23 και 26 Νοεμβρίου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν και ιδιαίτερα τώρα που είναι και περίοδος εορτών... Είναι πολύ νωρίς ακόμα για "ανησυχία"!
      Σας ευχαριστώ πολύ και παλι για την άμεση απάντηση! Πότε περίπου με συμβουλεύετε να αρχίσω να ανησυχώ; :P σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι στην ενημέρωση κατάστασης των tracking number;
      Όπως σου είπανε είναι νωρίς. Εξάλλου λόγο φόρτου εργασίας για τα Χριστούγεννα, δεν θα το περίμενα φέτος. Αν περάσουν τα φώτα και δεν έχεις νέα, τότε να αρχίσεις να ρωτάς.
      Εντέλει Κύριοι η θήκη αλουμινίου ήρθε 23 δεκέμβρη χθές και 24 δεκέμβρη σήμερα ήρθε η μπαταρία τζέτ οι κινέζοι.. :D

Το ενα προιόν ήταν απο τον leochen119 : Aluminum Bumper Tempered Glass Back Battery Cover Case for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay Φοβερός επεξηγηματικός οκ.

Kαι το δεύτερο ήταν μια μπαταρία B45 για το redmi note 2 την πήρα απο το γνωστό yeso521..τι να πώ αυτός μου έστειλε στο mail και φωτογραφία του δέματος και καλά "κοίτα τι φεύγει" :P kai tracking number και τα πάντα.

Εύχομαι όλες οι αγορές εξ' ανατολής πάντα έτσι. Η πρώτη παραγγελία έκανε 30 μέρες και η δεύτερη, μήνα παρά δυο μέρες.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας καλά χριστουγεννα και καλή πρωτοχρονιά!

Νίκος
    • Πιθανολογώ ότι είμαι ο πρώτος ο οποίος σπάει το "κατεστημένο" της Κίνας :lol: Διάβασα της περισσότερες σελίδες και δεν βρήκα κάποιον να έχει αγοράσει από Ελλάδα.

Την επωνυμία της επιχείρησης: City Shop
      Την Διεύθυνσή της (URL): CityShop.gr | Online Store | Ηλεκτρονικό πολυκατάστημα
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime
      Την ημερομηνία αγοράς: 21/12
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 2 ημέρες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): ελπίζω να μην χρειαστεί, το έχω 2 μέρες μόνο
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Αρνητικά: μετά την παραγγελία έλαβα μήνυμα ότι θα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά σύντομα μαζί μου και αυτό έγινε μετά από 10 ώρες (ίσως λόγω των ημερών). Θετικά: έστειλα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας γιατί ο 10ψήφιος αριθμός αποστολής δεν φαινόταν στην ιστοσελίδα της ταχυδρομικής εταιρίας και η απάντηση ήταν άμεση και κατατοπιστική. Το κινητό έφυγε από την επιχείρηση 22/12 βράδυ και το παρέλαβα Θεσσαλονίκη από το υποκατάστημα της ταχυδρομικής εταιρίας το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Επίσης είχε περασμένη μέσα την ελληνική ρομ (Stable 7.0.8.0) !!!!!
      Αρνητικοθετικό: Μπορείς να κάνεις αγορές εως 36 δόσεις αλλά όχι άτοκες (προφανώς θα το ήθελαν αλλά δεν μπορούν).

Θα ξαναγόραζα συσκευή από αυτή την επιχείρηση? με τα τωρινά δεδομένα (νέο κινητό χωρίς αξιολόγηση After Sales) σίγουρα ναι γιατί μου προσφέρει μεγάλο αριθμό δόσεων (έστω και έντοκες) λόγω των οικονομικών μου και θα το έχω στα χέρια μου μέσα σε 2 μέρες.
      MIUI Global 9.5.19.0
    • OffTopic

Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:

σίγουρα ναι γιατί μου προσφέρει μεγάλο αριθμό δόσεων (έστω και έντοκες) λόγω των οικονομικών μου
      Δεν πάνε καλά οι καλλιέργειες ;;;;
      Πλάκα κάνω ( :lol: :lol: :lol: )
      Χρόνια Πολλά...
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Μέσα στα αρνητικά και τα θετικά δεν σου έκανε κάτι αρνητικό ότι τα πουλάνε 40-80 ευρώ πιο πάνω από την τιμή τους?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Μέσα στα αρνητικά και τα θετικά δεν σου έκανε κάτι αρνητικό ότι τα πουλάνε 40-80 ευρώ πιο πάνω από την τιμή τους?
      Φιλε Μιχάλη η τιμή πώλησης της Κινας δεν έχει καμία σχέση με την τιμή στην Ελλάδα. Κι εσύ αν το αγοραζες νόμιμα με 23% ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμου στην ίδια τιμή θα το αγοραζες. Αρα η τιμή ειναι λογική μαζί με το κέρδος του καταστηματος.
      Αν ηταν 120€ πάνω τότε ναι θα ηταν ακριβός.
      Για παράδειγμα τα Public πουλάνε VR 3D γυαλιά των 16 ευρώ λιανική τιμή Κινας 69,90€ . Εδώ ναι μπορούμε να πούμε ότι πουλάνε ακριβά.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Φιλε Μιχάλη η τιμή πώλησης της Κινας δεν έχει καμία σχέση με την τιμή στην Ελλάδα. Κι εσύ αν το αγοραζες νόμιμα με 23% ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμου στξν ίδια τιμή θα το αγοραζες. Αρα η τιμή ειναι λογική.
      Φυσικά και είναι λογική η τιμή.

Αλλά γράφουμε αρνητικά και θετικά βάση άλλων online shops. Και η τιμή αντί 160 πχ του Mi3w ήταν 230. Αξίζει αναφοράς.

Τώρα για εσένα μπορεί να προτρέχει το σέρβις, για εμένα το πότε θα έρθει και για τον άλλον η τιμή. Καλό είναι να αναγράφονται όλα ώστε ο άλλος να βλέπει το review.

Εκεί πχ εγώ είδα ότι ο φίλος το παρήγγειλε και του ήρθε σε 2 μέρες. Γιατί να μην το πάρω από εκεί? Επειδή μπορεί να μην κρατάω τόσα παράδειγμα. Αυτό εννοώ. Ας γράφουμε όλα τα δεδομένα. Τώρα ποιο αρέσει ποιου είναι άλλη ιστορία.
    • Μιχάλη ποιά δεδομένα δεν ανέφερα? πιστεύω ότι ήμουν αρκετά κατατοπιστικός
      MIUI Global 9.5.19.0
    • Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:

Μιχάλη ποιά δεδομένα δεν ανέφερα? πιστεύω ότι ήμουν αρκετά κατατοπιστικός
      Τί εννοείς φίλε μου καλέ? Έγραψες 16 γραμμές για ένα κινητό που αγόρασες και δεν αναφέρεται ότι η τιμή είναι αυτή που είναι.

Άμα πεις κάποιου αγόρασα κάτι, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει είναι την τιμή. Όπως και να έχει, μακάρι να είναι υγιέστατο το μωρό σου και να σε κάνει περήφανο για πολλά χρόνια :D :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:

Μιχάλη ποιά δεδομένα δεν ανέφερα? πιστεύω ότι ήμουν αρκετά κατατοπιστικός
      Τί εννοείς φίλε μου καλέ? Έγραψες 16 γραμμές για ένα κινητό που αγόρασες και δεν αναφέρεται ότι η τιμή είναι αυτή που είναι.
      Άμα πεις κάποιου αγόρασα κάτι, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει είναι την τιμή. Όπως και να έχει, μακάρι να είναι υγιέστατο το μωρό σου και να σε κάνει περήφανο για πολλά χρόνια :D :thumbsup:
      Βρε Μιχάλη μου θα με τρελάνεις :lol:

Όπως είπα διάβασα τις περισσότερες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος και θεώρησα ότι είμαι ο πρώτος ο οποίος έκανε αξιολόγηση από ελληνική αγορά και αυτό χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Σε όλες αυτές τις σελίδες που διάβασα (όχι όλες) με τις αξιολογήσεις μόνο 2 άτομα ανέφεραν τιμή αγοράς, οι υπόλοιποι όχι οπότε θεώρησα ότι δεν είναι απαραίτητο να το γράψω. Άλλωστε κι εσύ ο ίδιος δεν ανέφερες στη δική σου αξιολόγηση τιμές αγοράς οπότε μου προκάλεσε εντύπωση που το δεδομένο που ανέφερες είναι η τιμή αγοράς του κινητού μου όταν οι 98 στους 100 δεν το κάνουν. Δεν σου επιτίθομαι (γιατί να το κάνω άλλωστε, έχουμε κάτι να χωρίσουμε :lol: ) απλά παραξενεύτηκα. Ίσως επειδή ήμουν ο πρώτος με αγορά συσκευής από Ελλάδα θεώρησες ότι έπρεπε να γράψω και την τιμή για να γνωρίζει ο κάθε ενδιαφερόμενος πόσο παραπάνω θα πληρώσει αν αγοράσει κινητό από ελληνικό κατάστημα. Αν ήταν αυτό το σκεπτικό σου καλά έκανες και το ανέφερες.

Για να μην πολυλογώ λοιπόν ας πάμε στο ζουμί της υπόθεσης :P Το Prime το αγόρασα 229€ με 12 έντοκες δόσεις + 4€ μεταφορικά. Ίδια τιμή είχε στο Youhou με 6 άτοκες δόσεις αλλά τα οικονομικά μου δεν μου επέτρεψαν να κάνω τόσο μικρό αριθμό δόσεων και να το πάρω από εκεί. Θα μπορούσα να το αγοράσω φθηνότερα και από το Vickmall μέσω του κουμπάρου μου ο οποίος αγόρασε το Mi4c αλλά είπαμε .... άτιμα οικονομικά ....

Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για τις ευχές σου προς το γιο μου και θα σου ευχηθώ από την πλευρά μου υγεία σε σένα και σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα :) :) :)
      MIUI Global 9.5.19.0