- Την επωνυμία της επιχείρησης : vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL) : vickmall.com/
- Tι ακριβώς αγοράσατε: vickmall.com/xiaomi-note-pro-4…jdi-2k-screen-golden.html
- Την ημερομηνία αγοράς 06/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 26 μερες (αν δεν ειχε κολλημα στο SG airoport σιγουρα νωριτερα)
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : στο skype κλασσικα η Selina απανταει σε καθε ερωτηση! συνηθως 9-11 το πρωι .
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Εξαιρετικα ! ηρθε με τα δωρακια που ελεγαν (tempered glass & silicon case & screen protector) . Για αγορα αξιας, σιγουρα αξιζει το καταστημα !
Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Εγω παλι κινηθηκα διαφορετικα. Το παραγγειλα απο Ελληνικη εταιρια κοβοντας τιμολογιο και κερδιζοντας και το κοστος ως εξοδο το παραγγειλα Δευτερα μεσημερι και Τριτη 09,00 ηταν στο γραφειο μου. Εχασα απο την αγορα περιπου 10 ευρω αλλα τα γλιτωσα απο τη δαπανη και τη διαφορα ημερων παραδοσης.
Επωνυμία της επιχείρησης : youhou.gr
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :youhou.gr
Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2 Prime
Ημερομηνία αγοράς :31/12/2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 1/2 μερα με ΕΛΤΑ
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Τελεια
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Ειμαι τοσο ευχαριστημενος που αγορασα και δευτερο μεσα σε 15 ημερες για φιλο. -
Η διαφορά όμως για κάποιον που δεν θα το πάρει μέσω εταιρίας και τιμολογίου είναι 60 ευρώ !!! Από τα 160 στα 220 !!
-
Επωνυμία της επιχείρησης : Banggood
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) :www.bangood.com
Tι ακριβώς αγοράσατε : Silicone Thumb OK Design Stand Holder For Mobile Phone Tablets
Ημερομηνία αγοράς :27/12/2015
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 37 ημέρες χωρίς tracking number (περίπου τόσο κάνει 30-40 ημέρες)
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Είναι η 30η μου παραγγελία από εκεί. Πολύ εξυπηρετικοί. Περιμένω τώρα και ένα nilkin film να αντικαταστήσω το υπάρχων του Mi Note Pro.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
- Την επωνυμία της επιχείρησης : gearbest
- Την Διεύθυνσή της (URL) : gearbest.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: xiaomi redmi note 3 3/32 gold.
- Την ημερομηνία αγοράς 07/01/2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):8
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 02/02/2016
- Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Απαντουσαν καθημερινα αλλα με αρκετα προχειρο τροπο και πολλες φορες ελεγαν οτι δεν καταλαβαινουν τι εννοω αλλα απαντουσαν ακομα και τα σ/κ τις περισσοτερες φορες.
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : Ειναι αρκετα προχειρο μαγαζι θεωρω, γλυτωσα περιπου 50 δολαρια απο οτι αν το επερνα απο αλλη EU αποθηκη αλλα ηταν αρκετη ταλαιπορια, ειναι σαν μπακαλικο που δεν ξερεις τι συμβαινει ακριβως, αν εχεις στοκ, ποτε θα ερθουν τα πραγματα κλπ. Η συσκευασια ηταν μια απλη σακουλα που επισης δεν με ικανοποιησε. θα συνεχισω να αγοραζω αλλα πραγματα φθηνα οπως ακουστικα κλπ και οποτε ερθουν...
- Την επωνυμία της επιχείρησης : gearbest
-
Επωνυμία της επιχείρησης : VickMall
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Redmi Note 2
Ημερομηνία αγοράς :22/01/2016
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 10 ημέρες [SGPost]
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Πολύ καλή συσκευασία. Είχε μέσα TWRP & Ελληνική dev - δεν θυμάμαι ποια- και μέσω twrp πέρασα την 6.1.29
Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Παιδιά μόλις παρέλαβα
Teclast X98 PLUS dual boot
Xiaomi Mi4 4G
Mi Band 1S
Όλα από τον yeso...
Μαζί μου έβαλε σαν δώρο
Θήκη για το ταπλετ
Ανταπτορα Micro usb σε usb για το ταπλετ
Θήκη για υο ΜΙ4
Και screen protector για το ΜΙ4..
Όλα πολύ προσεγμένα και αυθεντικά..
Η πρώτη εντύπωση από το Teclast πολύ καλή αλλά θα επανέλθω σε καμια βδομάδα...
Σε λίγο θα κάνω και ανάλυση του yeso μαζί με φωτογραφίες.. -
Ο/H Opanos έγραψε:
Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) Android Smart Phone,Android Tablet PC Free Shipping
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Πολύ καλή συσκευασία. Είχε μέσα TWRP & Ελληνική dev - δεν θυμάμαι ποια- και μέσω twrp πέρασα την 6.1.29
Εγώ παρήγγειλα απο VickMall 19/01/2016 (το VickMall την πέρασε 20/01/2016).
23/01/2016 παρέλαβε το Singapore Post.
01/02/2016 έφτασε "Ελ.Βενιζέλος" .... και ακόμα βρίσκεται στο σακο......
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Ο/H Opanos έγραψε:
23/01/2016 παρέλαβε το Singapore Post.
01/02/2016 έφτασε "Ελ.Βενιζέλος" .... και ακόμα βρίσκεται στο σακο......
OffTopicΚαι εμένα το ίδιο -
Τελευταίες 15-20 αγορές από Gearbest. Όπως και το Xiaomi Redmi note 3 (3/32) το οποίο ακόμα αναμένω. Πρόκειται για site που μέχρι τώρα δεν με έχει κρεμάσει αλλά τα συναισθήματα δεν μπορώ να πω ότι είναι καλά. Σίγουρα έχει για κάποιο λόγο πιο καλές τιμές από άλλα site και ίσως αυτός είναι ο λόγος που ασχολούμαι μαζί του. Το κακό είναι ότι δεν έχω πάρει παραγγελία νωρίτερα από 30 μέρες. Όλες παίξανε από 40 και πάνω. Μάλιστα ένα bluetooth μου ήρθε μετά από 80 ημέρες (αλλά ήρθε). Εδώ βέβαια το θέμα είναι πως μπορείς να μαυρίσεις ένα site για το χρόνο αποστολής όταν τα δικά μας Ελτά είναι στην κατάσταση που είναι (άθλια). Όταν ο ταχυδρόμος περνάει 1 φορά την εβδομάδα αν όχι στις 2 εβδομάδες. Φταίει όμως και το Gearbest γιατί από την παραλαβή της παραγγελίας (πληρωμή) μέχρι την αποστολή, περνάνε 4-5 μέρες. Για την επικοινωνία τώρα. Νομίζω ότι είναι σε καλό επίπεδο. Ενημερώνουν για την πρόοδο της παραγγελίας και απαντάνε σχετικά γρήγορα στα Tickets, αν λάβουμε υπόψιν την διαφορά ώρας , τον φόρτο εργασίας , τις γιορτές κτλ. Σε γενικές γραμμές 4/10,σίγουρα όμως υπάρχουν site με καλύτερη ανταπόκριση. Το Xiaomi redmi note 3 που αγόρασα από αυτούς (EU warehouse για πιο γρήγορα) έκαναν 5-7 μέρες για να το παραδώσουν στο ταχυδρομείο τους (Ουγγαρία) και από 23/01 είναι ακόμη εκεί, φαίνεται με το tracking και στα Ελτα.
Ακόμα έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν σωστά τα αποθέματά τους, με αποτέλεσμα να έχουν αντικείμενα προς πώληση χωρίς να είναι άμεσα διαθέσιμα. Ελπίζω να μην γίνεται αυτό εκ του πονηρού.
Στο after sale service νομίζω, λόγω εμπειρίας, εδώ θα έδινα 7/10. Μου ήρθε σπασμένο ρολόι για το οποίο με κάναν Refund. Τηλέφωνο που είχα πάρει και έβγαλε πρόβλημα μέσα στην εγγύηση, μετά από συνεννόηση, το έστειλα για επισκευή (βέβαια η διαδικασία δεν τελείωσε ακόμα ). Το πρόβλημα εδώ βέβαια είναι ότι η επιστροφή των χρημάτων γίνεται ηλεκτρονικά σε λογαριασμό του site. Δηλαδή θα πρέπει να αγοράσεις πάλι από αυτούς.
Η αξιοπιστία σε απαντήσεις ερωτημάτων για χαρακτηριστικά των αντικειμένων, θα έλεγα ότι είναι κακή 4/10. Σε ερώτηση αν το xiaomi έχει έξοδα αποστολής (Eu Warehouse) η απάντηση ήταν free και τελικά χρέωσαν 16$. Τα οποία ήταν για αποστολή με DHL την οποία τελικά άλλαξαν στην συνέχεια γιατί δεν ίσχυε.
Για να κλείσω και να μην κουράζω άλλο. Από ότι φαίνεται λεφτά δεν πρόκειται να χάσεις απλά πρέπει να έχεις υπομονή. Τελική βαθμολογία από μένα 6/10.
Ένα δεύτερο site το οποίο χρησιμοποίησα στο παρελθόν για κάποιες παραγγελίες καθώς και κάποιοι φίλοι μου, είναι το Etotalk . Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα σε 3-4 παραγγελίες που έκανα ενώ σε εύλογο χρονικό διάστημα απαντάνε στα ερωτήματα. Γενικά οι τιμές του είναι τσιμπημένες + τα έξοδα αποστολής που μπαίνουν στο τέλος της παραγγελίας. Εδώ να αναφέρω ότι τα βελτίωσε προς το καλύτερο σε σχέση με τις πρώτες παραγγελίες τις οποίες είχα κάνει. Σε 2-3 εργάσιμες στέλνουν το δέμα το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο. Το θετικό με αυτό το site είναι ότι κατά την παραγγελία μπορείς να επιλέξεις διάφορα αξεσουάρ καθώς και αν θέλεις να είναι Root το κινητό. Γενικά το δέμα έρχεται σε 20 - 25 μέρες. Τελική βαθμολογία από μένα 8/10.
10/10 δεν θα έβαζα σε κανένα Κινεζοsite λόγο του ότι όλοι λίγο πολύ έχουν τα προβληματάκια τους.
Θα ήθελα να προσθέσω και το e-bay για λόγους ασφαλείας και ποικιλίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή για ψάξιμο καθώς και έλεγχο της βαθμολογίας την οποία έχουν λάβει από τους αγοραστές. Τουλάχιστον για μικροπράγματα - αξεσουάρ.
Ελπίζω να μην κούρασα και να βοήθησα κάποιους φίλους του φόρουμ. Όπως ζήτησαν και άλλοι φίλοι πιο πάνω, καλό είναι να υπάρξη κάποια ψηφοφορία ώστε όλα αυτά τα σχόλια να μεταφραστούν σε νούμερα για να βγαίνουν πιο εύκολα συμπεράσματα. -
Η ψηφοφορία είναι πολύ και χρήσιμη ιδέα.
Με μια ματιά, από την πρώτη σελίδα θα μπορούν να βγαίνουν πολλά συμπεράσματα. -
Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood
Την Διεύθυνσή της (URL):banggood.com
Tι ακριβώς αγοράσατε:
Smart Replacement Silicone Wrist Strap WristBand Bracelet for XIAOMI MI Band
Την ημερομηνία αγοράς: 31 Δεκ 2015
Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 27 Ημέρες
Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Θετικά, παραλαβή μέσα σε λογικά πλαίσιαAlea Jacta Est
Redmi Note 11S
Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)
14.0.3 StableBeta
by xiaomi-hellas.gr