Δοκίμασες να κάνεις αναζήτηση για VOLTE πχ στις εφαρμογές ή/και στις εφαρμογές συστήματος ?
Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ναι δεν εμφανιζει κατι.
Οι διακοπτες volte kai wificalling μεσα απ τις ρυθμισεις ειναι ον κανονικα -
Μπορει να εχει ξαναγραφτει αλλα δοκιμασες να δωσεις ξανα τα
Volte *#*#86583#*#*
Vowifi *#*#869434#*#*
Sent from my Mi 9T using Tapatalk -
Το εκανα κι αυτο.
Μαλιστα εκανα συγκριση με το poco x3 που εχω εγω και ειναι ολα ιδια εκτος οτι δεν εχει εγγραφη στο IMS.
Τι να πω ολα τα περιεργα με τα xiaomi σε μενα τυχαινουν -
Ο/H BillyVan έγραψε:
Τι να πω ολα τα περιεργα με τα xiaomi σε μενα τυχαινουν
Α βρε Billy, σε ταλαιπωρεί αυτή η Xiaomi -
Πηρα ενα poco f3 για μενα και εγινε τραμπα...
Νομιζω ειναι και το τελευταιο xiaomi μου.
Με κουρασαν με τοσα μοντελα ανα 3 μηνες -
Ότι αγοράζεις ότι φτηνό και φτωχό σε χαρακτηριστικά βγάζει η Xiaomi δε σημαίνει ότι έχεις εικόνα των κινητών της. Σαν να αγοράζεις smart και να λες "τι σκ....τα εταιρεία είναι η Mercedes και τι μπ.......λα βγάζει". Πέρασε απο τα χέρια σου κάποιο κινητό απο το επάνω ράφι; f3 και redmi 10 είναι για όταν υπάρχει ανάγκη για τουαλέτα και δε θέλεις να χαλάσεις το καλό.
-
Καλησπέρα στην ομάδα νέος στην xiaomi..
Κάτοχος mi10t pro 5g ενώ το volte μου δουλεύει μια χαρά το wifi τίποτα έκανα όλα τα βήματα που είπατε μέσω dialer κλπ και τίποτα. Επιλέγω wifi δεν αλλάζει είναι σαν να είναι νεκρό τίποτα βάζω λειτουργία πτήσης τίποτα δεν δουλεύει έβγαλα και ένα screen IMS μπορεί κάποιος να με βοηθήσει παρακαλώ και ευχαριστώ!! -
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Ότι αγοράζεις ότι φτηνό και φτωχό σε χαρακτηριστικά βγάζει η Xiaomi δε σημαίνει ότι έχεις εικόνα των κινητών της. Σαν να αγοράζεις smart και να λες "τι σκ....τα εταιρεία είναι η Mercedes και τι μπ.......λα βγάζει". Πέρασε απο τα χέρια σου κάποιο κινητό απο το επάνω ράφι; f3 και redmi 10 είναι για όταν υπάρχει ανάγκη για τουαλέτα και δε θέλεις να χαλάσεις το καλό.
Για να επανέλθω στο vowifi και volte.
Εβαλα τη σιμ στη θεση 2 και επαιξαν κανονικα.
Οποτε ξαναεψαξα και βρηκα οτι
Οταν πηγα στο μενου...Καρτες SIM και κινητα δίκτυα είδα οτι δεν διαβαζει τον αριθμο μου στην θεση 1 ενω στη θεση 2 τον βλεπει κανονικα.
Με τα πολλα που εκανα καταφερα να εξαφανισω το volte / vowifi κι απ την σιμ 2.
Πως κανω reset ή σβύσιμο cache της εφαρμογης τηλεφωνου ωστε να δω μηπως συνέλθει απο εκει. -
Απαντω για το VoWifi και Volte σε Redmi 10
μετα απο αναβαθμιση χθες στην 12.5.15
παιζουν ολα ΟΚ.
Παλι καλα -
για poco f3 μπαίνοντας στο rueban(MTB), μου βγάζει μήνυμα λάθους
"Parts of operations are prohibited. Please apply to Modem staff for control rights"
Τι κάνουμε?? -
Καλησπέρα, έχω το mi 11 light 5g NE για να λειτουργήσει το wifi call πρέπει να κάνω restart το κινητό ανά 2 μέρες. Διαφορετικά δεν ανοίγει το εικονίδιο του vowifi
Καμία ιδέα?
Miui 13.0.8
Στάλθηκε από το 2109119DG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0