Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi
-
-
Ούτε στο A2 εμφανίζει διακόπτη για VoWifi.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Παίζουν τελικά και οι 2 υπηρεσίες σε whyred ρε παιδια; Έκανα το κόλπο με την σιμ σε συμβατό με την λίστα samsung αλλά δεν βλέπω καμιά διαφορά τι τεστ μπορώ να κάνω ; Να ενημερώσω ότι δεν έχω αυτή την στιγμή κάρτα με ενεργό πακέτο για κλείσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Για το vowifi βάλε airplane mode και άνοιξε wifi και δοκίμασε να κάνεις κλήση. Θέλεις βέβαια κάρτα...
-
Πάντως απο την ωρα που πειραξα το apn κ τα υπόλοιπα ενω δούλεψε για καποια ώρα,μετα αναγοκλεινοντας τα δεδομένα ειδα οτι δεν ειχα ίντερνετ....εκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου κ έστρωσε..αλλα χάθηκαν οι ρυθμίσεις κ το σήμα volte
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Πάντως απο την ωρα που πειραξα το apn κ τα υπόλοιπα ενω δούλεψε για καποια ώρα,μετα αναγοκλεινοντας τα δεδομένα ειδα οτι δεν ειχα ίντερνετ....εκανα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου κ έστρωσε..αλλα χάθηκαν οι ρυθμίσεις κ το σήμα volte
Θα δουλέψει πάλι. 100%.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Απλα εγραψα στον dialler τα γνωστά εβγαλε το disabled κ εμφανίζεται το σήμα volte.μετα απο επαναφορά του APN. Οποτε το αφήνω έτσι και είναι κομπλέ???
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Απλα εγραψα στον dialler τα γνωστά εβγαλε το disabled κ εμφανίζεται το σήμα volte.μετα απο επαναφορά του APN. Οποτε το αφήνω έτσι και είναι κομπλέ???
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Το φορέας το αφήνω μη ορισμένο???
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Το φορέας το αφήνω μη ορισμένο???
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Οκ ευχαριστώ!!
-
Εγώ πάντως που κατάφερα να ενεργοποιήσω το volte και vowifi στο μι5 , δουλεύει μόνο το volte,αν δοκιμάσω να είμαι σε offline mode και καλέσω κάποιον ενω έχω το wifi ανοιχτό , δεν καλεί μου λεει να απενεργοποιήσω το airplane mode.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0