Διαφήμιση

Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

• έχω διαβάσει όλο το νήμα όπως και το συγκεκριμένο post, εκτελώ την εντολή, βάζω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και όταν παω να κάνω κλήση παίρνω το παρακάτω μήνυμα

Redmi note 5
    • Ο/H kostas έγραψε:

έχω διαβάσει όλο το νήμα όπως και το συγκεκριμένο post, εκτελώ την εντολή, βάζω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και όταν παω να κάνω κλήση παίρνω το παρακάτω μήνυμα

Redmi note 5
      Με redmi note 5? Νομίζω δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Στο Redmi Note 5 το απενεργοποίησα το VoLTE. Μου δημιουργούσε πρόβλημα στις κλήσεις. Τις μισές δεν τις ξεκινούσε γιατί έλεγε ότι δεν υπάρχει επάρκεια δικτύου. Θεωρώ ότι φταίει το VoLTE γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που το ενεργοποίησα (μαζί με τον ερχομό της 10.0.2).

Έχω μια υποψία ότι υπάρχει πρόβλημα και στο Α2. Διαφορετικού τύπου όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν τερματίζει την κλήση.
      Τώρα, ή είναι bug του dialer ή φταίει το VoLTE. Θα το ελέγξω στην διάρκεια της εβδομάδας (το έκλεισα το VoLTE) και θα ενημερώσω.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Τελικά...πήγα στον Γερμανό...και έκανα από εκεί την ενεργοποίηση μέσω υπηρεσίας....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ολα κομπλέ... Σούπερ...εάν έχετε προβλήμα παντελόνι σε Γερμανό ή COSMOTE και μέσα από από τον υπολογιστή είναι σαν υπηρεσία...

• Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ολα κομπλέ... Σούπερ...εάν έχετε προβλήμα παντελόνι σε Γερμανό ή COSMOTE και μέσα από από τον υπολογιστή είναι σαν υπηρεσία...
      σε ποια συσκευή το έφτιαξες??
    • Ο/H pavlidisc έγραψε:

Στο Redmi Note 5 το απενεργοποίησα το VoLTE. Μου δημιουργούσε πρόβλημα στις κλήσεις. Τις μισές δεν τις ξεκινούσε γιατί έλεγε ότι δεν υπάρχει επάρκεια δικτύου. Θεωρώ ότι φταίει το VoLTE γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που το ενεργοποίησα (μαζί με τον ερχομό της 10.0.2).

Έχω μια υποψία ότι υπάρχει πρόβλημα και στο Α2. Διαφορετικού τύπου όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν τερματίζει την κλήση.
      Τώρα, ή είναι bug του dialer ή φταίει το VoLTE. Θα το ελέγξω στην διάρκεια της εβδομάδας (το έκλεισα το VoLTE) και θα ενημερώσω.
      εδώ και 3-4 ημέρες μερικές φορές δεν μπορώ να κάνω κλήση, για παράδειγμα πατάω πάνω σε μια αναπάντητη και μετά το κουμπί της κλήσης και δεν κάνει τίποτα, σήμερα το πρωί επέλεξα μια επαφή για κλήση και πάλι τίποτα. Δεν το κάνει συνεχώς.....
      Αν το ξαναπαρουσιάσει θα απενεργοποιήσω και εγώ το volte για αν το τσεκάρω
    • Ενεργοποίηση VoLTE (και HD Voice) σε κινητά Xiaomi

Και σε εμένα δεν το κάνει συνεχώς. Το κάνει τις μισές ... ίσως και λιγότερες.
      Αλλά όπως και να έχει...για μένα είναι αδιανόητο να μην μπορείς να βγάλεις κλήση. Προχθές συνέβη κάτι "επείγον" και ήθελε να πάρει η γυναίκα μου τηλέφωνο στο σχολείο του μικρού ( Redmi Note 5) και δεν μπορούσε. Πήγε να πάρεις εμένα...πάλι δεν μπορούσε. Στο τέλος έψαξε συσκευή φίλης της για να πάρει. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το Volte. Σήμερα το έκλεισα και από Redmi Note 5 και από Α2. Θα δείξει.

from my Mi A2
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Στο mi8...