έχω διαβάσει όλο το νήμα όπως και το συγκεκριμένο post, εκτελώ την εντολή, βάζω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και όταν παω να κάνω κλήση παίρνω το παρακάτω μήνυμα

Redmi note 5

Redmi note 5
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε redmi note 5? Νομίζω δεν το έχουν ενεργοποιήσει ακόμαΟ/H kostas έγραψε:
έχω διαβάσει όλο το νήμα όπως και το συγκεκριμένο post, εκτελώ την εντολή, βάζω το τηλέφωνο σε λειτουργία πτήσης και όταν παω να κάνω κλήση παίρνω το παρακάτω μήνυμα
Redmi note 5
εδώ και 3-4 ημέρες μερικές φορές δεν μπορώ να κάνω κλήση, για παράδειγμα πατάω πάνω σε μια αναπάντητη και μετά το κουμπί της κλήσης και δεν κάνει τίποτα, σήμερα το πρωί επέλεξα μια επαφή για κλήση και πάλι τίποτα. Δεν το κάνει συνεχώς.....Ο/H pavlidisc έγραψε:
Στο Redmi Note 5 το απενεργοποίησα το VoLTE. Μου δημιουργούσε πρόβλημα στις κλήσεις. Τις μισές δεν τις ξεκινούσε γιατί έλεγε ότι δεν υπάρχει επάρκεια δικτύου. Θεωρώ ότι φταίει το VoLTE γιατί το πρόβλημα ξεκίνησε από τότε που το ενεργοποίησα (μαζί με τον ερχομό της 10.0.2).
Έχω μια υποψία ότι υπάρχει πρόβλημα και στο Α2. Διαφορετικού τύπου όμως. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν τερματίζει την κλήση.
Τώρα, ή είναι bug του dialer ή φταίει το VoLTE. Θα το ελέγξω στην διάρκεια της εβδομάδας (το έκλεισα το VoLTE) και θα ενημερώσω.