MI 8 και εξέλιξη τιμών
-
-
Αυτή τη στιγμή το πιο φθηνό που βρήκα είναι 360-365
-
Που το βρήκες φίλε μου σε αυτή την τιμή γιατί με ενδιαφέρει η global vession 6/128.Ειδα γύρω στα 382 στο gearbest σε flash sale
Xiaomi Mi 8 6.21 inch 4G Phablet Global Version - $439.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile
Αλλά δεν ξεκαθαρίζει εάν το στέλνει άμεσα ή θα φάω κάνα 10ημερο ή μήνα μέχρι να ξεκινήσει από Κίνα.Το μοναδικό που βρήκα να φεύγει άμεσα είναι από banggood global 6/64 στα 373 ευρώ με priority. -
Αν πας μέσω του kimovil θα βρεις 2-3 χώρους από aliexpress που το έχουν τόσα και έχουν και τη μέθοδο DHL (26 δολάρια) που το κάνει να μην περνάει τελωνείο και να φθάνει σε 5-10 μέρες
-
@mixaliscy
Καλημέρα φιλαράκι.
Μιχάλη, γιατί δεν το παίρνεις από Bangood με Priority. Από τα πλέον αξιόπιστα μαγαζιά, με την πλέον αξιόπιστη μέθοδο αποστολής (χωρίς τελωνείο).
Τον τελευταίο καιρό που ψαχνόμουν για αγορά, διάβασα τα καλύτερα για το συγκεκριμένο κατάστημα.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@mixaliscy
Καλημέρα φιλαράκι.
Μιχάλη, γιατί δεν το παίρνεις από Bangood με Priority. Από τα πλέον αξιόπιστα μαγαζιά, με την πλέον αξιόπιστη μέθοδο αποστολής (χωρίς τελωνείο).
Τον τελευταίο καιρό που ψαχνόμουν για αγορά, διάβασα τα καλύτερα για το συγκεκριμένο κατάστημα.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω το Mi8 64gb αλλά μπερδεύτηκα λίγο με εκδόσεις πχ στα σκρουτζομαγαζα λένε global version εγώ φυσικά θέλω αυτήν αλλά είναι όντως αυτή δηλαδή να μην είναι η κινεζική με περασμένη την global.
-
Ξεκαθάρισε το πριν τη παραγγελία τηλεφωνικώς και γραπτώς κατά τη παραγγελία.
-
Χρηστάρα μου σε χαιρετώ
Επειδή παραγγέλνω αρκετά συχνά κινητά για γνωστούς μου, πήρα ξανά και από ali και είναι πάλι όπως τα περιγράφουν (2-3 από αυτούς φυσικά)
Το Banggood για κάποιο περίεργο λόγο δεν δέχεται για Κύπρο το χωρίς τελωνείο
Για όλα τα άλλα μου πριοίντα που δεν είναι ακριβά από εκεί τα στέλνω
Για κινητό όμως που θα περάσει από φόρο 100% χωρίς το κόλπο του τελωνείου δεν αξίζει -
παιδιά καλημέρα το παραγγέλνω σήμερα από banggood παίζει ένα κουπόνι από kimovil.Απο την στιγμή που πληρώνω με pay pal το shipping insurance να το βάλω ή ειναι τσάμπα έξοδα???Δηλαδη εαν δεν βάλω και χαθεί ή ερθει σπασμένο δεν καλύπρ\τομαι με dispute
-
Καλημέρα ρώτα καλύτερα στο νήμα με τις αποστολές από το εξωτερικό εκεί που το συζητάνε τα περισσότερα παιδιά έχουν κάνει πολλές αγορές.. Εγώ στη θέση σου για 5-6 ευρώ για να Έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο εγώ θα το έλεγα μαζί με priority φυσικά.Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
ευχαριστώ θα γράψω και εκεί
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0