ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Καλορίζικο.
-
Flashαρα την China Dev αλλά ο bootloader δεν κλείδωσε. Αυτό το adb το τρέχω με το κινητό σε fastboot mode αλλά δεν... Τι κάνω λάθος; Έχω το κινητό σε usb debugging
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κατεβασε απο εδω το τελευταιο Μi flash Xiaomi MIUI Official Forum
Kατι δεν εκανες σωστα.Επελεξε clear all & lockMi 11 pro -
-
Δώσε μέσω cmd ενώ είσαι σε fastboot λειτουργία την εντολή "fastboot oem lock" για να κλειδώσει. Και κάνε έλεγχο αν κλείδωσε.
-
Ο/H hoyas έγραψε:
Το τελευταίο χρησιμοποιησα. Ο οδηγός λέει απλά Clean all και κάπου διάβασα σε σχόλιο ότι δεν ενδυκνειται το clean all and lock γιατί μπορεί να brickαρει
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα πείρα το mi8 china version από bangood και έγραφε στην περιγραφή πως θα έρθει με global rom αυτός είναι και ο λόγος που το πείρα,και όντως ήρθε με global rom και είχε και ενημέρωση για miui 10 και την έκανε όλα καλά. Υπάρχει περίπτωση να είναι unofficial rom και να έχω θέματα; Συγκεκριμένα αυτή είναι η ρομ μου!
-
Υποθέτω σου ήρθε με ξεκλείδωτο bootloader.
Δες εδώ τι έχει παρατηρηθεί και τι συμβουλεύουν οι ειδικοί:
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
Ο/H Kristi Lazeri έγραψε:
Υπάρχει περίπτωση να είναι unofficial rom και να έχω θέματα;
-
Ο/H Kristi Lazeri έγραψε:
Συγκεκριμένα αυτή είναι η ρομ μου!
Edit by NasDriverΈγινε μεταφορά της ερώτησης σε αυτό το θέμα -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ..ΚΑΤΟΧΟΣ Mi8 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ GLOBAL ROM ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER εκανα τη διαδικασια FLASH TIN CN DEV ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. ΤΟ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΣΤΗΝ CN DEV ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ROOT . ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ UPDATE ΜΕΣΩ OTA ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ROM (CN DEV ΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? (ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ CN DEV ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΘΕΙ ΑΨΟΓΑ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Ότι θέλεις κάνεις σε China rom σε China Version , δεν πρόκειται ποτέ να πάθει κάτι, στην ουσία η μαμά Xiaomi το έχει κλειδώσει , καταδικάσει να τρέχει με κλειδωμένο bootloader μόνο China rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες