ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΜΕ CN DEV
-
Για τις αλλαγές που έχει εφαρμόσει με τα έκδοση και το ποια ρομ πρέπει να έχει...ήταν το καταδίκη
Και όπως είπες, σαν συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα...τούμπανο είναι
ΥΓ. Αν μπορείς μην γράφεις κεφαλαία, στα φόρουμ σημαίνει ότι φωνάζεις -
Ο/H Dimitris Kostoulas έγραψε:
ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΟΜΑΛΑ ΜΕ CN DEV
Όπως πολύ σωστά ανέφερε ο @NasDriver μόνο σε downgrade μπορείς να μπλέξεις με arb, όσο εσύ πας μόνο σε update δεν θα έχεις πρόβλημα ποτέ με arb. Γίνεται και downgrade μέσω mi flash , αλλά θα ρωτήσεις εδώ με ποιά ρομ είσαι και που θέλεις να πας. Σίγουρα τα παιδιά εδώ θα σου απαντήσουν σε ποια ρομ μπορείς να πας άφοβα διότι δεν θα έχει η ρομ που πας να εγκαταστήσεις μικρότερο anti level από την ήδη εγκατεστημένη. -
Παιδιά όταν φλασαρουμε την κινεζική θα σβήσουν φωτογραφίες και αλλά αρχεία που έχουμε στο κινητό?
-
Ναι λόγω καθαρής εγκατάστασης...mi flash , fastboot rom , fastboot mode. Clean all , αυτό σημαίνει....
-
Δηλαδή από το να παλεύω να το κλειδώσω manual συστήνεται να flashaρω ξανά με clean all and lock;
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H hoyas έγραψε:
Το τελευταίο χρησιμοποιησα. Ο οδηγός λέει απλά Clean all και κάπου διάβασα σε σχόλιο ότι δεν ενδυκνειται το clean all and lock γιατί μπορεί να brickαρει
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εννοειται!!!Mi 11 pro
-
Ο/H hoyas έγραψε:
Δηλαδή από το να παλεύω να το κλειδώσω manual συστήνεται να flashaρω ξανά με clean all and lock;
-
Έχουμε βάλει το
clean_all
και όχι τοclean_all_and_lock
, καθαρά για λόγους "ασφαλείας" από στραβές που μπορεί να τύχουν, πχ να περαστεί κατά λάθος global fastboot αντί για china fastboot, κάτι να μην πάει καλά στην εγκατάσταση κτλ...καθαρά για δική σας προστασία δηλαδή -
μπράβο, πολύ χρήσιμο...κ εγώ την πάτησα, είχε μείνει το clean all and lock από φλασάρισμα προηγούμενης Κινέζικης...και μετά φλάσαρα Kλόμπαλ....
πως την γλίτωσα, ένας Τσινγκ Τσουνγκ Τσονγκ ξέρει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες