ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Για να κάνω τους ελέγχους αλλά και για φλασαρισμα, χρειάζεται οπωσδήποτε να υπάρχει sim Card έτσι? Πρέπει να αλλάξω σε νάνο γιατί έχω micro.
-
Ο/H Jordan Nidis έγραψε:
Πρέπει να αλλάξω σε νάνο γιατί έχω micro.
-
Για NFC πρεπει να περιμενω τον μηνα για να ξεκλειδωσει ο bootloader ετσι;
Γιατι ουτε google pay βλεπω να υποστηριζεται... -
Εχω μια απορία... το google pay το χρειάζεσαι τόσο πολύ ;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Εχω μια απορία... το google pay το χρειάζεσαι τόσο πολύ ;;
Απλα για να δουλευει πρεπει να δουλευει το google pay ουσιαστικα.. -
Και αν χάσεις η σε κλέψουν το κινητό (εύχομαι μην γίνει ποτέ) τότε τι θα κάνεις;;
Αυτό είναι λεπτομέρειες όπου δεν υπάρχει λόγο να κατηγορήσουμε την συσκευή μας... Καλύτερα με την κάρτα όπου είναι πιο ασφαλές...Official Miui Global Beta Tester
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Και το πορτοφόλι με τη κάρτα στο βουτάνε...
Το κινητό είναι τουλάχιστον κλειδωμένο και δεν ανοίγει η εφαρμογή αν δεν είσαι ο κάτοχος.
Official Miui Global Beta Tester
Όλα καλά
-
Ο/H Murderous έγραψε:
καλημερα.12 ωρες φορτιστη και επιμενει να μη δινει σημεια ζωης.οποιοσ το θελει για πειραματα ας στειλει,εγω δεν ασχολοθμε πλεον.παραγγελεια s9+ και ποτε ξανα xiaomi.καλη συνεχεια στην ομαδα
Δεν κάνω πλάκα. -
Μου έφερε φίλος mi8 και δεν έχω επικοινωνία για ξεκλείδωμα στο mi unlock τι μπορεί να φταίει? συνέχεια μου βγάζει not connected πέρασα κανονικά την κινεζική Rom πέρασα και το play store προγραμματιστείς κλπ αλλά δεν... Και επειδή ο φίλος είχε είδη id το πέρασα, άλλα εξακολουθεί να μην συνδέεται. Ένα δεύτερο κακο είναι ότι δεν έχω συν χρονισμό επαφών με Google
Edit: οκ εχω επικοινωνία 718 ώρες αναμονή, στο δικό μου 70 περίπου στην αρχή... Βλέπω σε λίγο να φτάνουν στης 1000
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες