ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
καλησπέρα φίλε μου ναι τ χω κανει κ αυτό, γ ν δουμε δεν περνάνε οι μερες λες κ απολύομαι περιμενω τ unlock χαχαχα
-
χα χα κι εγω μια απ τα ιδια.......
-
κινεζικο με ξεκλειδωτο bootloader.μπορει πλεον με την miui που φοραει να κλειδωσει με china?ή θα μπρικαρει λογω arb ?Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Καλησπέρα. Εχει εγκαταστήσει κάποιος την 8.9.20? Τυχόν προβλήματα?
Ειμαι ακομα με την 8.8.31 chinese με ξεκλειδωτο bootloader (με δικο μου account) και λεω να δοκιμασω να παω στην global (ειχαν γινει καποιες αποτυχημενες προσπαθειες στο προσφατο παρελθον). -
-
λογικα και η miui. eu custom roms π ειναι Chinese based θ χουν κ αυτες καλη καμερα? ας μας πουνε οσοι εχουν δοκίμασει.
-
Εγώ πάντως που έφυγα από global stable και πήγα σε China developer έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση η κάμερα της stable ήταν μακράν καλύτερη! Ειδικά στο βραδινό ουρανό
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Τα ελεγα εγω.... Οι ανθρωποι ειναι καθυστερημενοι... Δεν γινεται αυτο που εκαναν....Mi 11 pro
-
είναι καθυστερημένοι αυτοί που στο πουλήσαν , εσύ που το ... κατάπιες αμάσητο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H miltoskartalas έγραψε:
Εγώ πάντως που έφυγα από global stable και πήγα σε China developer έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση η κάμερα της stable ήταν μακράν καλύτερη! Ειδικά στο βραδινό ουρανό
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Ο/H demakhs έγραψε:
είναι καθυστερημένοι αυτοί που στο πουλήσαν , εσύ που το ... κατάπιες αμάσητο??
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες