Το διαβασα . Ερωτηση οταν μου βγαλει προτεινομενο update δε θα ειναι η επομενη china dev rom? Με κλειδωμενο bootloader γιατι θα εχω θενα? Ευχαριστω
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
-
2 ερωτήσεις για οποιον μπορει να βοηθήσει:
1)
Ο/H spideman3 έγραψε:
ARB λέγεται το πιθανόν πρόβλημα.
2) Πρόκειται να παραλάβω σύντομα chinese mi8 ξεκλειδωτο με global. Θα ακολουθήσω τον οδηγώ για να το κάνω lock και λέω να μείνω στην chinese rom. Γίνεται να περάσω κατευθείαν την stable όταν θα το κάνω lock αντί για την developer? Εσείς ποια προτείνετε, την stable ή developer? Το πρόβλημα με την κάμερα είναι μόνο στην global v10 ή είναι και στην chinese dev?
THX! -
Εάν έχεις σκοπό να μείνεις με την China rom που θα περάσεις , δεν σε απασχολεί ούτε arb ούτε ο bootloader, ούτε και οι αναβαθμίσεις. ( Παρόλο που σου πρότεινω να τον ξεκλειδώσεις).
Το arb και τις αναβαθμίσεις που σου πρότεινε να απενεργοποιήσεις ο @spideman3 ήταν καθαρά για να μην έχεις αργότερα περιορισμούς ποια global rom ή custom rom θα περάσεις στο κινητό.
Και στο δεύτερο ερώτημα , ναι η φωτογραφίες στην China rom είναι καλύτερες όχι λόγω Version αλλά λόγω software που στηρίζεται , αλλά και αυτό θα ενσωματωθεί σιγά σιγά στην Global rom.
Σου προτείνω Stable για την ώρα , μια που δεν φαίνεσαι να θέλεις συνεχές αναβαθμίσεις , πράγμα που συμπεραίνω διότι θα του βάλεις China rom , θα ξεκλειδώσεις και θα μείνεις με αυτήν.
Σου προτείνω flash με mi flash China fastboot με την επιλογή clean all , όταν μπουτάρει κανονικά στην China stable rom , μπαίνεις fastboot mode και με την επιλογή fastboot oem lock , κλειδώνεις τον bootloader , από cmd και adb.
Και συνεχίζεις για mi unlock tool ,όπου μετά από 720 ώρες ξεκλειδώνεις και μένεις εκεί. -
@geomade αν μείνει με china και κλειδωμένο bootloader όπως θες εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα.
Θέμα με το ARB θα έχει από τη στιγμή που θα θελήσει να ξεκλειδώσει με το δικό του account και να βάλει global ή οποιαδήποτε custom.
Αφού θέλεις να μείνεις με china βάλε καλύτερα stable για να κλειδώσεις τον bootloader.
Το πρόβλημα στην κάμερα είναι στην global. Για την διαφορά στην κάμερα ανάμεσα στην κινεζική v9 και v10 δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί έχω global rom. Και να υστερεί λίγο η ν10 θα βελτιωθεί με τα επόμενα updates. -
Εγώ που θέλω Global Stable και έλεγα για ΟΤΑ για να μην έχω μπελά στο κεφάλι μου δηλαδή να στείλω πίσω το china mi8 που μου έρχεται σε 1-2 μέρες;;;
Η αν κλειδώσω με China ROM (Dev?) και πάω για unlock tool κτλ θα είναι κανονικά σαν να έχω global (άφοβο ΟΤΑ)? -
Άφοβο δεν είναι , αλλά εάν κλειδώσει , εσύ ξεκλειδώνεις πάλι , αν και θα σου πρότεινα καλύτερα μια custom rom ή xtrv ή xiaomi.eu.
-
-
Καλησπέρα,
Σήμερα παρέλαβα Mi 8 China με Global ROM και ξεκλείδωτο bootloader από το Banggood και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό.
Του flashαρα την fastboot China DEV με επιτυχία και μετά πέρασα Google Play και setαρα την συσκευή.
Μετά ήθελα να κλειδώσω τον bootloader ώστε να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου account.
Έδωσα την εντολή fastboot oem lock, το κινητό έκτοτε έκανε restart και γύρισε πάλι στα κινέζικα πετώντας αυτό το μήνυμα:
Μπήκα στο Mi Unlock μου που έχω δικαίωμα και μου λέει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο με άλλο λογαριασμό (προφανώς του banggood). Πείτε μου ότι δεν την πάτησα τόσο άσχημα που πρέπει να το στείλω πίσω να μου το ανοίξουν...Nice to mitu!
-
Ο/H hoyas έγραψε:
τις δύο custom ρομ που προτείνεις.
xiaomi-miui-hellas-9.0_dipper_V10_XTRV_8.9.20.zip
EU 8.9.20 με china source android p, ενεργώ το χαρακτηριστικό ARB level 1.
xiaomi.eu_multi_MI8_8.9.20_v10-9.zip
Που σημαίνει για κανένα λόγο δεν θα βάλεις stable rom είτε china ή global. -
Ο/H jerry007 έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα παρέλαβα Mi 8 China με Global ROM και ξεκλείδωτο bootloader από το Banggood και ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό.
Του flashαρα την fastboot China DEV με επιτυχία και μετά πέρασα Google Play και setαρα την συσκευή.
Μετά ήθελα να κλειδώσω τον bootloader ώστε να τον ξεκλειδώσω με το δικό μου account.
Έδωσα την εντολή fastboot oem lock, το κινητό έκτοτε έκανε restart και γύρισε πάλι στα κινέζικα πετώντας αυτό το μήνυμα:
Μπήκα στο Mi Unlock μου που έχω δικαίωμα και μου λέει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο με άλλο λογαριασμό (προφανώς του banggood). Πείτε μου ότι δεν την πάτησα τόσο άσχημα που πρέπει να το στείλω πίσω να μου το ανοίξουν...
-
Ο/H jerry007 έγραψε:
Καλησπέρα,
Μπήκα στο Mi Unlock μου που έχω δικαίωμα και μου λέει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο με άλλο λογαριασμό (προφανώς του banggood). Πείτε μου ότι δεν την πάτησα τόσο άσχημα που πρέπει να το στείλω πίσω να μου το ανοίξουν...
Καταρχήν καλορίζικο, καλοδούλευτο. Η συσκευή σου είναι china version με global rom και ξεκλείδωτο bootloader με unofficial μέθοδο. Αν θέλεις να είναι Global Version μίλα μαζί τους στο chat να το στείλεις πίσω και να σε στείλουν ένα Global Version.
Όσο αφορά την φωτογραφία δες αυτό
Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις κάνε τα παρακάτω βήματα
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες