ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
-
-
Ο/H costas68gr έγραψε:
Το Σιτέ για να κατεβάσω την china rom δεν δουλεύει ξέρει κανείς αν επανέλθει είναι προσωρινό το πρόβλημα? Μιλάω για το xiaomifirm.com
小米8/探索版 - MIUI下载 recovery rom
Fastboot rom εδω 通过线刷升级Mi 11i 8/256 -
-
Έτσι φαίνεται στο link.
-
ερωτηση προς την παρεα. εκανα χθες τη διαδικασια ξεκλειδωματος με δικο μου λογαριασμο και μετα απο 2-3 προσπαθειες μου το ξεκλειδωσε αμεσως χωρις χρονο αναμονης 720 ωρες.... τι παιζει ειναι φυσιολογικο? αλλαξε κατι? στο developer option μου γραφει οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος οντως. με CN Dev εγινε η διαδικασια απο global με ξεκλειδωτο οπως μου ηρθε απο banggood. για κινεζικη εκδοση συσκευης. ευχαριστω
-
συνοδευτικα με το ποιο οανω σχολιο μου
-
Κάνε και αυτόν τον έλεγχο για σιγουριά Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος @Dimitris Kostoulas
-
Σου έβγαλε στην αρχή 720 και μετά ξανά προσπάθησες και τελικά σου ξεκλείδωσε ?
-
Έχει ξανατύχει @NasDriver και σε άλλον , μάλιστα για να το σιγουρέψουμε τον βάλαμε και τον κλείδωσε τρεις φορές και ξεκλείδωσε κανονικά , μάλλον είχαν ξεκλειδώσει οι Κινέζοι νόμιμα, ή ο λογαριασμός διαθέτει ειδικά προνόμια άμεσου ξεκλειδώματος.
-
δε μου εβγαλε ποτε τις 720 ωρες 2-3 προσπαθειες εκανα λογω κακων ρυθμισεων που δεν προσεξα , οταν οι ρυθμισεις ηταν οι σωστες συμφωνα με τον οδηγο που δωσατε εδω ξεκλειδωσε με τη μια. τωρα στο dev option λεει κατασταση bootloader unlocked και οταν κανω rebbot στην αρχικη γραφει κατω επισης unlocked. δε θυμαμαι παλιοτερα με αλλα xiaomi κινητα που ειχα να ειχα κανει κατι με το λογαριασμο μου. ευχαριστω για τουσ υπερπολυτιμουσ οδηγους σας.
-
-
Θύμηστε με παιδιά η αλλαγή region που είναι να την αλλάξω, έφαγα κόλλημα και θέλω να δοκιμάσω το face unlock
Sent from my MI 8 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες