Η ποιοτητα ειναι πολυ καλη, στιβαρο. Οχι φτηνιαρικο. Δεν ειναι xiaomi. Ειναι by Xiaomi και αυτο απο μονο του εχει την σημασια του.
Εχει stable Mui 9 (προς το παρον) με oreo 8.1
To mui ειναι για Poco... εχει Poco launcher.. preinstalled google apps και Microsoft apps! Ετοιμο για EU και US. Κινεζιες δεν εχει πολλες. Ειναι λιγοτερο Μui και περισοτερο Android η τουλαχιστον ετσι νομιζω ισως να καλοεμαθα με XRTV/ARΩΜΑ
Στα καλα ειναι οτι αν και ηρθε απο aliexpress ειναι επισημος distributor για Ισπανια και εχει 2 χρονια εγγυηση (αχρειαστη να ειναι).
So far so good.
Εγώ θα σταθώ μόνο στο "είναι λιγότερο MiUI και περισσότερο Android". Αυτό είναι μονόδρομος αν η Xiaomi θέλει να μπει στις δυτικές αγορές. Όπως έγραψα κι αλλού, τον δρόμο τον έδειξε πρώτη η OPPO με τη δημιουργία της θυγατρικής της 1+1 όπου το Color OS που χρησιμοποιεί η OPPO εξαφανίστηκε και στη θέση του μπήκε η τότε CyanogenMod κι αργότερα το Oxygen OS. Το ίδιο πρέπει να κάνει η Xiaomi είτε φτιάχνοντας άλλο λειτουργικό από τη αρχή είτε ξηλώνοντας όλα τα στοιχεία του MiUI τα οποία παρεμβαίνουν σε χαρακτηριστικά του κανονικού Android.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
@angeloscha Μεγειες.... θα είναι και η δική μου αναβάθμιση από το mi5 .... Snapdragon 8χχ με θυρα ακουστικών 3.5, Radio FM, και microSD δεν βρίσκεις εύκολα!! Ειδικά το "FM" μου λείπει πολύ από το Mi5!
Aν βάλεις τον stock MIUI launcher αντί του Poco launcher είναι λιγότερο miui από τα κλασικά xiaomi ?
VoWiFi υποστηρίζει ?
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
@angeloscha Μεγειες.... θα είναι και η δική μου αναβάθμιση από το mi5 .... Snapdragon 8χχ με θυρα ακουστικών 3.5, Radio FM, και microSD δεν βρίσκεις εύκολα!! Ειδικά το "FM" μου λείπει πολύ από το Mi5!
Aν βάλεις τον stock MIUI launcher αντί του Poco launcher είναι λιγότερο miui από τα κλασικά xiaomi ?