[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Περάστηκε σε Nikel. Λοιπόν έχω το εξής θέμα: Πρώτη φορά με κλειστά τα data κινητής, μου βγάζει δίπλα από το σήμα δικτύου σύμβολα όπως H+,E κλπ.
Έχω δύο Sim πάνω, ένα συμβόλαιο θέση 1 και μία κάρτα στη θέση 2. Η θέση 1 την έχω προεπιλογή για κλήσεις και την 2 για data internet εκτός σπιτιού. Φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάποια περίεργη ρύθμιση και αρπάξουμε τίποτα χρεώσεις δεδομένων στο συμβόλαιο. Μπορεί κάποιος με Nikel να απαντήσει αν έχει το ίδιο πρόβλημα; -
Εκτός από το σύμβολο για την σύνδεση δικτύου εμφανίζει και δύο βελάκια όταν υπάρχει μεταφορά δεδομένων. Μην ανησυχείς.
-
Μπραβο!!!
-
-
-
-
-
-
Το E το είδα και εγώ χθες σε κάποια φάση δίπλα στο δίκτυο όταν ήμουν σε μέρος που το σήμα ήταν λίγο χάλια. Δεν νομίζω να άνοιξε data όμως για κανένα λόγο. Μπορείς φυσικά να το τσεκάρεις αυτό, βλέποντας την ροή των δεδομένων από την stock εφαρμογή δικτύου ή το app του παρόχου σου (αν υπάρχει).Ο/H Mike Bersekeros έγραψε:
Περάστηκε σε Nikel. Λοιπόν έχω το εξής θέμα: Πρώτη φορά με κλειστά τα data κινητής, μου βγάζει δίπλα από το σήμα δικτύου σύμβολα όπως H+,E κλπ.
Έχω δύο Sim πάνω, ένα συμβόλαιο θέση 1 και μία κάρτα στη θέση 2. Η θέση 1 την έχω προεπιλογή για κλήσεις και την 2 για data internet εκτός σπιτιού. Φοβάμαι μήπως έχει γίνει κάποια περίεργη ρύθμιση και αρπάξουμε τίποτα χρεώσεις δεδομένων στο συμβόλαιο. Μπορεί κάποιος με Nikel να απαντήσει αν έχει το ίδιο πρόβλημα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες