[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H vayio έγραψε:
@BanditGR Ωπ... Τι εστί battery mod?
Το πρώτο είναι για εγκατάσταση (μέσω TWRP), το δεύτερο για πλήρη απεγκατάσταση, αν δεν σου αρέσει/ικανοποιεί.
Υπόψη λειτουργεί μόνο στην XTRV (απλή ή aroma δεν έχει σημασία) και εν γένει σε ROMS με init.d υποστήριξη. -
Ρε παίδες για πείτε καμιά ιδέα γιατί δε βγάζω άκρη. Κάνω format data, factory reset, wipe data/cache/dalvik περνάω με adb sideload την aroma 8.8.30 όλα καλά.
Όπως θα ξέρετε η μόνη επιλογή κατά την εγκατάσταση είναι Encryption OFF. Επομένως δεν κρυπτογραφώ τίποτα.
Επειδή είχα πρόβλημα σε προηγούμενες εγκαταστάσεις κάνω την εξής δοκιμή: μπαίνω TWRP και μου βγάζει πάλι το μήνυμα
Could not mount /data and unable to find crypto footer. Could not mount /data (Invalid argument)
Τι μπορεί να συμβαίνει; Ξαναγράφω κι εδώ ότι η μόνη έκδοση TWRP που μου δουλεύει μέχρι στιγμής είναι η 3.0.2-0 .
Μήπως φταίει αυτό; Έχω δοκιμάσει τις νεότερες εκδόσεις αλλά δε μου δουλεύει κάποια.
Αν δεν το λύσω αυτό θα πρέπει να κάνω αναβάθμιση συνέχεια από εξωτερική συσκευή γιατί δεν θα βλέπει το data να βρίσκει το zip της αναβάθμισης. -
μηπως εχει κανεις προχειρο το αρχειο για τον mi browser για να μην ξανακατεβαζω ολοκληρη ρομ;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
-
-
-
-
Για εσένα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0