[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Σε Kenzo όλα καλά εκτός από αυτό.
Κατεβάζοντας δηλαδή την "κουρτίνα" από την αρχική οθόνη δεν δουλεύει το "Χ" για να φύγουν οι ειδοποιήσεις όσο κι αν το πατάς. Φεύγουν πατώντας οπουδήποτε αλλού.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Μήπως έχεις exposed;
Μολις το έκανε και σε μένα πριν μερικές ρομ και τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα πως την ζημιά την έκανε κάποιο module του exposed.
Απενεργοποιησε το exposed, δοκίμασε το ξανά και αν σου δουλέψει είναι αυτό. Αν ισχύει τότε ξαναενεργοποιησε το και κλείνοντας ένα ένα τα modules και με δοκιμές θα βρεις ποιο φταίει.
Εμένα σε Santoni αυτή την ρομ προσπάθησα χθες 2 φορές να την περάσω αλλά δεν. Όταν πατούσα να ξεκινήσει η διαδικασία στο recovery, μου έβγαζε ένα μήνυμα με κόκκινα γράμματα τα οποία δεν θυμάμαι τι έγραφε. Κάτι για το αρχείο. -
-
-
-
και ποια απο ολες αυτες κατεβαζω?
-
Ο/H thessalonikios έγραψε:
για mi max ποτε θα ερθει η αναβαθμιση miui 10
Ο/H amavroudis έγραψε:
Από τη πρώτη σελίδα τη rom για hydrogen.
Δες τι twrp έχεις ήδη περασμένο μήπως μια θέλει αναβάθμιση από εδώ
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI -
-
Ο/H M@nos έγραψε:
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Μολις το έκανε και σε μένα πριν μερικές ρομ και τελικά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα πως την ζημιά την έκανε κάποιο module του exposed.
Απενεργοποιησε το exposed, δοκίμασε το ξανά και αν σου δουλέψει είναι αυτό. Αν ισχύει τότε ξαναενεργοποιησε το και κλείνοντας ένα ένα τα modules και με δοκιμές θα βρεις ποιο φταίει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες