To σηματάκι του Vodafone volte βγαίνει και με κλειστά τα δεδομένα 

Από το Redmi Note 5 με Tapatalk

Από το Redmi Note 5 με Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούγιατι βρε δεν καταλαβες, δες εδω και πες μου να βοηθησωΟ/H vanni έγραψε:
Αν κάποιος το δοκιμάσει και καταλάβει την διαδικασία γιατί εγώ δεν κατάλαβα πως το έκανε ας μας πει αν έπιασε και ακριβώς το
Ναι. Δεν έχει να κάνει με δεδομένα.Ο/H maikmaik έγραψε:
To σηματάκι του Vodafone volte βγαίνει και με κλειστά τα δεδομένα
Ε δεν ήταν ανάγκη να πάρεις τα δικά μου αρχεία διότι είναι ίδια με τα δικά σου. Σε Vodafone νομίζω δεν υποστηρίζεται ακόμη η υπηρεσία αλλά σύντομα. Αυτη η υπηρεσία υποστηρίζεται από την cosmote και νομίζω σύντομα και από την Vodafone. Αυτά που έγραψα είναι για αυτούς που είχαν την υπηρεσία να λειτουργεί με miui 10 και σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αναβάθμιση σε miui 11.Ο/H vanni έγραψε:
Έκανα την διαδικασία άλλαξε το modem αλλά σε vodafone δεν λειτουργεί
Ο/H vanni έγραψε:
Δεν είναι ίδια με τα δικά σου γιατί όπως είπα πιο πάνω και με cosmote και με Vodafone δεν λειτουργούσε ενώ τώρα με cosmote λειτουργεί.
Εννοείς ότι σε iPhone με Vodafone βγάζει το εικονίδιο του vowifi ενώ στο RedMi note 5 όχι;Ο/H vanni έγραψε:
Δεν είναι ίδια με τα δικά σου γιατί όπως είπα πιο πάνω και με cosmote και με Vodafone δεν λειτουργούσε ενώ τώρα με cosmote λειτουργεί.
Σήμερα η Vodafone προχώρησε σε λειτουργία του VoLTE το οποίο εμφανίστηκε και λειτουργεί τέλεια οπότε υπέθεσα ότι θα λειτουργεί και το VoWiFi .
Σε iphone λοιπόν που το δοκίμασα πριν από λίγο όντως λειτουργεί μια χαρά άρα από την πλευρά της λειτουργεί το θέμα είναι ότι στην συσκευή μας παίζουν τα εξής :
Cosmote: και VoLTE και VoWiFi με το κόλπο σου
Vodafone: σε εμένα τουλάχιστον μόνο το VoLTE.