[Miui 10 8.9.6] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H vasilhs έγραψε:
Με το mi 5 τί γίνεται, υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά και πρέπει ανησυχούμε ή απλά δεν είναι έτοιμη ακόμα (και δεν μας νοιάζει καθόλου).
-
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω στην 8.9.6 το Anti-Rollback παραμένει στο 4 όπως και στην 8.8.3 μπορούμε να επιστρέψουμε αν θέλουμε χωρίς φόβο;
-
Περάστηκε σε Redmi Note 4 Nikel. Στο wifi δεν είδα προβλήματα. Γενικά σταθερή εντύπωση μου δίνει.
Είπα να περάσω (πρώτη φορά) την google camera στο set up της aroma, και μετά υπήρχαν και οι δύο(και η Xiaomi και η Google) αλλά η google camera δεν δούλευε. Όποτε έκανα επανεγκατάσταση διαλέγοντας Xiaomi camera και πάλι υπήρχαν και οι δύο ( λογικά είχε μείνει η google από την προηγούμενη εγκατάσταση), οπότε την απεγκατέστησα manual.
Λοιπόν έχω και ένα Redmi note 3 Hennessy (το back up κινητό μου), με τη 8.4.19, καλή rom αλλά κανένα νέο γενικά γι'αυτό το τηλεφωνάκι θα υπάρξει;
Μπράβο στα παιδιά για την δουλειά που κάνουν στο forum.
Αύριο λήγει η ετήσια συνδρομή μου (VIP) και θα ανανεώσω γιατί οι καλές προσπάθειες πρέπει να επιβραβεύονται. -
Ο/H kahi έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω στην 8.9.6 το Anti-Rollback παραμένει στο 4 όπως και στην 8.8.3 μπορούμε να επιστρέψουμε αν θέλουμε χωρίς φόβο;
( Προφανώς εννοείς την 8.8.30, έτσι;)
Εγώ το έκανα πριν από δύο ώρες, κανένα πρόβλημα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Εμένα ζεματάει και κάνει διάφορα. Δεν έχω χρόνο λόγω δουλειάς για πειράματα, το χρειάζομαι το κινητό. Θα προσπεράσω αυτή την έκδοση, δεν τρέχει τίποτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
υπαρχει καπου το αρχειο για τον mi browser, γιατι μεσα απο τον αρωμα μου το εγκαθιστα 2 φορες(διπλοτυπη εφαρμογη); δοκιμασα και τροποποιηση και ξανα εγκατασταση τη ρομ αλλα μου το εμφανιζει 2 φορες παντα.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
@gaiosgf
Φλασαρεις πάλι τη ρομ χωρίς να επιλέξεις εγκατάσταση ..
Ρίξε πρώτα μια ματιά στις εγκατεστημένες εφαρμογές μήπως την βρεις ..
@Mike Bersekeros
Το ότι βάζεις την gcam δε σημαίνει ότι διαγράφεται η stock camera , πάντα θα υπάρχει κι αυτή ..
Όσο για τις gcam , είναι γνωστό ότι υπάρχει πρόβλημα με τη miui 10 , αναμένουμε για νέα apk που θα δουλεύουν και σε miui 10 .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0