[Miui 10 8.9.6] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H kimi1465 έγραψε:
Περάστηκε εδώ και 4 μέρες σε mi8 η μπαταρία πέφτει πιο γρήγορα από την stable 9.6.4.0 και έχω και ένα θέμα με την περιοχή ενώ την βάζω στην Ινδία μετά από επανεκκίνηση γυρνάει μόνο του σε Ελλάδα χάνοντας την εφαρμογή θεμάτων και το face unlock
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H vanni έγραψε:
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro
αν είναι η πρώτη περίπτωση τότε βγάλε και ξανά βάλε το δαχτυλικό και ξανά κάνε την διαδικασία από την εφαρμογή μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα.
Για να κρύψω όπως λες το root απο την εφαρμογή πως γίνεται?
Είμαι εντάξει το βρήκα σας ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H Miyagki έγραψε:
Από mi6 έχω ξεσκηστει στο laaag.. Δεν μπορώ να πάω και στην προηγούμενη γιατί δεν κράτησα backup
-
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Ο/H Miyagki έγραψε:
Από mi6 έχω ξεσκηστει στο laaag.. Δεν μπορώ να πάω και στην προηγούμενη γιατί δεν κράτησα backup
Και μάλλον έχει να κάνει με την ανακοίνωση του ότι τα ευρωπαϊκά μοντέλα της xiaomi δεν μπορούν να φορέσουν κινεζική ρομ και αντίστοιχα το ίδιο για τα κινέζικα με την global. Άλλη μια φορά η xiaomi τα κάνει σκ@τ@ και ενημερώνει τους ατυχήσαντες, (πολύ) μετά. Μπράβο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
-
Καμία λύση???
-
Πως το γύρισες; Έτσι ;όλα την πέρασες από επάνω; backup είχες πάρει;
-
παιδια σε MIMAX 2 κανονικα ξεκλειδωτο, οχι global ομως απο οτι ειδα στο κουτι ΑΛΛΑ china version με 8.8.30 AROMA εκδοση , θα εχω προβλημα με το νεο θεμα σχετικα με τις version ???
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0