Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα 100%. Όταν θα ξέρουμε περισσότερα θα βγει σχετική ανακοίνωση. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται ότι η νέα πολιτική θα ισχύσει μάλλον για νέες συσκευές.Ο/H TOLIS38 έγραψε:
παιδια σε MIMAX 2 κανονικα ξεκλειδωτο, οχι global ομως απο οτι ειδα στο κουτι ΑΛΛΑ china version με 8.8.30 AROMA εκδοση , θα εχω προβλημα με το νεο θεμα σχετικα με τις version ???
[Miui 10 8.9.6] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πως το γύρισες; Έτσι ;όλα την πέρασες από επάνω; backup είχες πάρει;
-
@gkalen
Σε ευχαριστώ, μόλις την πέρασα ωστόσο για τρίτη συνεχόμενη αναβάθμιση γίνεται το εξής: Την ώρα που κάνει extracting δείχνει να κολλάει στο 50-60% το αφήνω αρκετή ώρα και μετά κάνω επανεκκίνηση χειροκίνητα.... Κι έτσι κάπως ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Δεν ξέρω αν άλλοι το έχουν αντιμετωπίσει. -
-
@gkalen
Για να περάσω στην επόμενη αναβάθμιση xtrv αντί για άρωμα θα χρειαστεί factory reset ή την περνάω κανονικά από πάνω; -
Ο/H Mersey7 έγραψε:
@gkalen
Για να περάσω στην επόμενη αναβάθμιση xtrv αντί για άρωμα θα χρειαστεί factory reset ή την περνάω κανονικά από πάνω;
-
Καλημέρα, ξέρει κάποιος πως μπορούμε να δούμε προεπισκοπηση ειδοποιησεων στην οθόνη κλειδώματος; Δύο δάχτυλα και long press, δεν λειτουργούν. Κάποια ρύθμιση ίσως ή το miui 10 δεν το υποστηρίζει;
-
Ο/H Marios Bonatsos έγραψε:
Καλημέρα, ξέρει κάποιος πως μπορούμε να δούμε προεπισκοπηση ειδοποιησεων στην οθόνη κλειδώματος; Δύο δάχτυλα και long press, δεν λειτουργούν. Κάποια ρύθμιση ίσως ή το miui 10 δεν το υποστηρίζει;
-
καλησπέρα έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τα θέματα μόλις κάνω επανεκκίνηση αλλάζει η περιοχή μου κ λέει "δεν υποστηρίζεται για την περιοχή μου" ........mi max pro
-
-
Ο/H gaiosgf έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0