Διαφήμιση

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

• ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

Εμένα γενικά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω να πω όμως και εγώ την άποψη μου.
      Καταλαβαίνω ότι ο καθένας στις δύσκολες ώρες που περνάμε κοιτάει την τσέπη του διότι και πενήντα ευρά να γλιτώσει μπορεί να τα διαθέσει κάπου αλλού στην οικογένεια του να καλύψει κάποιες ανάγκες.
      Όταν λέω Μήτσε πάρε Global Version μα 25 € είναι η διαφορά , όχι γιατί; Κουλός είμαι να του περάσω μόνος μου global rom , xtrv, Xiaomi eu ; Δίκιο είχε ας είναι και μόνο 25€.
      Ανακοίνωσε πρώτα τι πρόκειται να εφαρμόσεις και μετά ξεκίνα την διάθεση του προϊόντος.
      Δεν μπορείς να ανακοινώνεις εκ των υστέρων και να εφαρμόζεις τέτοιες πρακτικές.
      Πας να τιμωρήσεις τους μεταπωλητές διότι εκμεταλλεύτηκαν την άγνοια του κόσμου , βλέπε international , Global rom , και τιμωρείς τον τελικό καταναλωτή;
      Όσο και εάν πονάει και την κοινότητα και εμένα προσωπικά η σωστή λύση θα ήταν του τύπου
      "Από το μοντέλο Xiaomi Mi xxx ο bootloader ξεκλειδώνει πλέον μόνο από τον Θεό"
      Και μόνο εφόσον εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχει παράνομος τρόπος ξεκλειδώματος.
      Ξέρεις πού πας να μπλέξεις και τα ζυγίζεις εάν είσαι άρρωστος με την Miui όπως ο @spideman3 με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεις και αγοράζεις Xiaomi ,αλλιώς αγοράζεις Tatshunghai.
      Να κλείσω λέγοντας με τους edl authorized λογαριασμούς , ας έμενε σε service center της Xiaomi όπου θα σου έδινε την δυνατότητα να φλασάρεις σε edl η ίδια η Xiaomi δεν θα είχα κανένα πρόβλημα , όχι όμως να σε στέλνει στην αγκαλιά κάποιου ταλιμπάνι , αυτός δηλαδή γιατί να έχει edl authorized account;
    • Ο/H derveni έγραψε:

Ποτέ ο τζομπανος δεν ανακοινώνει τα πρόβατα πότε θα τα σφάξει.
      @alvin1983 Ανακοίνωση έκανε ο admin στο Ευρωπαϊκό forum μην περιμένεις κάτι άλλο, αρχίζω και πιστεύω ότι οι Κινέζοι έχουν Ελληνικό αίμα και DNA σαν τους δικούς μας πολιτικούς κάνουν όταν παρουσιάζουν κανένα νέο κινητό βγαίνουν Πρόεδροι πάρα πρόεδροι, τώρα που σφίγγουν τα γάλατα βάζουν κάνα κακόμοιρο admin να βγάλει ανακοίνωση, για πες μου εσύ πόσο σοβαρά μετά να τους πάρει ο κόσμος.
      Εδώ Χρήστο είπες μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...έτσι ακριβώς κάνουν στα καλά πρώτοι στην κουτσουκέλα μην τους είδατε...και πολύ σωστά, δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά σαν εταιρεία :(
    • Ρίσκα έχουμε πάρει όλοι μας με το που δώσαμε παραγγελία για αγορά κινητού (Ελλάδα ή Κίνα) χωρίς σαφή εγγύηση, από εταιρεία άγνωστη μέχρι πριν 1-2 χρόνια. Ρίσκο μην σκάσει στα μούτρα μας, μην γίνει τούβλο για tetris κτλ. Αλλά ρίσκο μην γίνει κωλοτούμπα και μου τσιμεντώσει η ίδια η εταιρεία το κινητό που μου πούλησε;; Βλέπουν πολύ ΕΤ1 εκεί στην Κίνα και περνουν ιδέες!! Όσο για να το στείλω σε admin ώστε να το κάνω λειτουργικό αφού σκάσω 40€ δεν υπάρχει περίπτωση, καλύτερα να πάω στο λιμάνι να του δώσω μια να φτάσει Κέρκυρα. Δεν λέω άλλα διότι θα κάνω μπάνια μέχρι Δεκέμβρη!!
      Όσο για την Tatshunghai, να το ψάξουμε @makis1024; :D :D
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά όλα αυτά είναι υποθετικά

Μιλάμε όλοι με την προϋπόθεση ότι θα το πράξει και αναδρομικά
      Επειδή αν έρθει η Xiaomi και το κάνει από το επόμενο μοντέλο και μετά, σημαίνει αυτές οι 20 σελίδες παραπόνων θα είναι άσχετες.

Εξαιρούνται κάποια διαχρονικά παράπονα, όπως του ότι δεν είναι καθόλου σοβαροί, ούτε σταθεροί και πως χρόνο με το χρόνο αφαιρούν δικαιώματα προς τους πελάτες (κάτι που ξαναείδαμε στο παρελθόν από άλλες εταιρίες).

Υπενθυμίζω όμως την απόφαση του Bootloader να κλειδωθεί. Η μόνη αναδρομή νομίζω ήταν το δικό μου mi4c και ακόμη 1-2 κινητά. Δεν πείραξαν καν το kenzo που ήταν πρώτο στις πωλήσεις εκείνη την εποχή.

Δεν θέλω να τους αμυνθώ και με βρίσκουν και εμένα κάθετο, μιας και είναι απαράδεκτοι (άκου να μαθαίνουμε τέτοιες αποφάσεις από ένα ποστ), αλλά από την άλλη ας μην προτρέχουμε για κάτι το οποίο ακόμη δεν ξέρουμε πως θα γίνει. Πιο σωστό θα ήταν να ρωτάμε τον admin που το έγραψε να μας διευκρινίσει τι εννοεί ο ποιητής. Γιατί η συγκεκριμένη ασάφεια παίζει ρόλο.

Εγώ αν σας πω πως τον ρώτησα και μου είπε (που δεν το έκανα) πως ισχύει και για το Mi8, αύριο όσοι έχουν Mi8 θα το πουλήσουν πριν έρθει το brick σε κόσμο που ακόμη δεν πήρε χαμπάρι τι θα γίνει. Άρα για να μη γίνεται αυτό, σημαίνει ότι όλοι βαθιά μέσα μας αναγνωρίζουμε την ελπίδα να μην ισχύσει αναδρομικά.

Καλό θα ήταν να ερωτηθεί ο admin που το διέρρευσε και μιας και ξέρει 2-3 πράγματα παραπάνω ας απαντήσει και ας δούμε το χάος μετά (γιατί κάτι έτσι θα γίνει). Άσε που τα κινητά με κατασκευή για Κίνα, δεν θα πουλιούνται και θα δούμε τιμές να πέφτουν και τρελό χάσιμο για τη xiaomi.
    • Ο/H Firem@n έγραψε:

Δεν λέω άλλα διότι θα κάνω μπάνια μέχρι Δεκέμβρη!!
      Στην προκειμένη περίπτωση ίσως να υπάρξει μία ανοχή μιας και όλοι θέλουμε να πούμε πάνω κάτω τα ίδια αλλά κρατιόμαστε :D
    • αγορασα πριν 2-3 χρόνια ένα xbox για τον υιό μου από Αμερική από δεύτερο χέρι. Παραεισαγωγη ήταν και αυτό.
      Παρόλο που ήξερα την διαφορά ρεύματος πάω να το βάλω στην μπριζα και το απειροελαχιστο διάστημα που λες τι @@@@ πας να κάνεις το ρεύμα περνάει από το κύκλωμα και ένας καπνός βγαίνει από τον μετασχηματιστη. Αυτό έτσι για την ιστορία ;) . Αφού πήρα κάτι ιμιτασιον μετασχηματιστες κινεζικης παρασκευής είπα να κοιτάξω την εγγύηση να δω τι λέει...!
      Με βάση τον σειριακό αριθμό... Ναι είχα δικαίωμα στην εγγύηση... Πλήρωσα ένα μικρό ποσό και μου ήρθε ο μετασχηματιστης χωρίς ερωτήσεις χωρίς @@@@@ παραεμποριου κλπ σεβομενοι τον πελάτη τους.
      Να κάνουμε σύγκριση σοβαρότητας;;
    • Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος να δώσω το mi5s plus για να πάρω κάτι πιο καινούργιο , μέσα σε αυτά και το mi8 και τώρα μετά από αυτή την εξέλιξη έχω μαζευτεί.Εννοειται η αγορά θα γινότανε από Κίνα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Εννοειται η αγορά θα γινότανε γίνει από Κίνα και θα πάρεις το Global Version
      Έτσι απλά :)
    • "Να κλείσω λέγοντας με τους edl authorized λογαριασμούς , ....... , όχι όμως να σε στέλνει στην αγκαλιά κάποιου ταλιμπάνι , αυτός δηλαδή γιατί να έχει edl authorized account;"
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @mixaliscy καλύτερα να κρατάμε σε εγρήγορση τα αντανακλαστικά μας παρά να τρέχουμε τελευταία στιγμή, και όπως πολύ σωστά είπες κι εσύ, εδώ έχουμε να κάνουμε με διαρροή από admin (κάτι σαν τα δικά μας δηλαδή) άρα όντως μπορεί να είναι άκυρες οι ανησυχίες μας όμως μπορεί να γίνουν και χειρότερα. Να είχε βγει κάποιος από τους ''ψηλούς'' και να έκανε δημόσια ανακοίνωση θα έλεγα οκ, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω να έχουν σκοπό να ξεκαθαρίσουν το θέμα.
    • Διαφήμιση
    • Κοίτα ένα πανικό τον έσπειρε

Και άμα εδώ συζητάμε 20 σελίδες στο .com πρέπει να δέχτηκε 500 μηνύματα ο ίδιος

Καλό είναι να ξεκαθαρίσει γιατί τα μισόλογα δεν εξυπηρετούν κανένα. Ούτε εμάς, ούτε τη xiaomi.

Ας μας πει τι θα συμβεί και να δούμε και εμείς πως πράττουμε.
      Τώρα όπως το έκαναν, η μοναδική αλλαγή, είναι η ζημιά των μεταπωλητών τους όσο αφορά τα κινητά χωρίς Global Version που πρώτα τους τα έδωσαν και μετά βγήκαν με αυτό τον τρόπο και απέτρεψαν την αγορά να τα πάρει και θα βρεθούν με χιλιάδες απούλητα στην τελική.