Διαφήμιση

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !

• Πολλοί από εσάς γνωρίζουν ότι ανήκω στους beta tester της global rom. Οταν ο admin ανέβασε την ανακοίνωση για την νέα πολιτική της xiaomi σε global & china version το έθεσα ως post λέγοντας πως είναι δυνατόν μια τόση σημαντική αλλαγή να ανακοινώνεται Σεπτέμβριο και να έχει ισχύ από αρχές έτους.
      Η απάντηση που πήρα από mod τους ήταν παρακάμψει σε ένα άλλο post που έλεγε ότι αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader δεν υπάρχει θέμα.
      Η ζημιά όμως έγινε, χάσαμε την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία. Για αυτό εδώ και μέρες μπήκαμε σε ένα τρυπακι του χειρότερου σεναρίου.
      Ακόμη και εμείς (beta tester) πριν πάρουμε αναβάθμιση ρωτάμε αν μπορούμε γιατί έχουμε china version συσκευές.
      Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα και να επικεντρωθούμε στο ότι δεν είναι δυνατόν κατόπιν εορτής να μας ενημερώνουν για τόσο σημαντικές αλλαγές. Και αυτό να γράφετε εκτός από εδώ και στα ανάλογα νήματα που en.miui.com
    • Σιγα μην υπολογίσουν εσένα οι Κινέζοι, αφού είσαι μπαοκ με...κινεζική βερσιόν!! :modo:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Σιγα μην υπολογίσουν εσένα οι Κινέζοι, αφού είσαι μπαοκ με...κινεζική βερσιόν!! :modo:
      Φυσικά και δεν θα με υπολογίσουν αλλά όταν θα υπάρξει μαζική αντίδραση ίσως τουλάχιστον ενημερώνουν εγκαίρως.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Φυσικά και δεν θα με υπολογίσουν αλλά όταν θα υπάρξει μαζική αντίδραση ίσως τουλάχιστον ενημερώνουν εγκαίρως.
      Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαζική αντίδραση απο ποιόν όμως; Η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών της είναι στην Ινδία, Κίνα και γενική περιοχή νοτιοανατολικής ασίας. Κι εκεί απο αντίδραση... άστο. Απο Ευρώπη μεριά είμαστε συγκριτικά ελάχιστοι και στην Αμερική μόνο αυτοί απο ασχολούνται λίγο παραπάνω και διαβάζουν σχετικά sites (πχ androidpolice κλπ) έχουν ακουστά το brand.

Προσωπική μου άποψη, δεν υπάρχει περίπτωση να σοβαρευτεί όσο πουλάει σε κυρίως σε χώρες με καταναλωτές πρόβατα και ανύπαρκτη νομοθεσία προστασίας του καταναλωτή. Πάνε κάντα αυτά στις ΗΠΑ και θα φας το class action lawsuit μαζί με το μπρίκι στο κεφάλι. Και στις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες το ίδιο, αλλά μήπως γι αυτό άραγε βολεύεται με επίσημους εισαγωγείς αντί για κανονικές αντιπροσωπίες;

Απλά μια σκέψη.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Και να πω και το άλλο (λίγα λίγα μου 'ρχονται, LOL). Είναι δυνατόν να μιλάμε για σοβαρότητα όταν η εν λόγω εταιρία δεν έχει καν κανονικό εκπρόσωπο τύπου, τμήμα δημοσίων σχέσεων που αναλαμβάνει να ενημερώσει τους χρήστες κι αντί γι αυτό μαθαίνουμε απο οτι η X πολιτική άλλαξε πριν 6 μήνες απο κάποιον τυχαίο mod σ' ένα forum που οι περισσότεροι μη Ινδοί/κλπ ασιάτες αποφεύγουν; Απο αυτό και μόνο, δε χρειάζεται να αναλύουμε τεχνικό κλπ κομμάτι. Οι άνθρωποι είναι τσίρκο και θα μείνουν εντός του τσίρκου τους όσο είναι έτσι.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Φίλοι μου αν είχε όλα αυτά που λέτε τα redmi note θα ξεκίναγαν από τα 350 ευρώ.Νομιζω ότι από ένα σημείο και μετά πυροβολάμε τα πόδια μας.Ειπαμε φάουλ κάποιες ενέργειες το τελευταίο 15νθήμερο αλλά μην ακυρώνουμε τα πάντα
    • Διαφήμιση
    • Ακολουθούν δελτία τύπου σαν τον Ρουβίκωνα, απλά δεν το ανακοινώνει ο εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης :lol:
    • Ίσως η απάντηση σε όλα όσα λέγονται να κρύβεται στο ότι η xiaomi κατά βάση είναι ένα πολυκατάστημα και όχι μια αμιγώς εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.
      Νομίζω ότι η επιτυχία τους προέκυψε αλλά συνεχίζει να συμπεριφερεται ως πολυκατάστημα.
      Για αυτό βλέπουμε παρουσιάσεις από όλα τα προϊόντα και εδώ και στο δικό τους φόρουμ.
    • Το ποσό γελοία σαν εταιρία είναι ότι ανακοινώνει την πιο σημαντική ανακοίνωση ένας admin Τρεχαχιρευοπουλος από το Κατακωλο της Κίνας, είδες ποτέ την Apple ή την Samsung να βγαίνει ο Τρεχαχιρευοπουλος να κάνει μια ανακοίνωση που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες ανά τον κόσμο για την πολιτική της εταιρείας.
    • Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως μια εταιρεία δίνει σε συγκεκριμένο κοινό συγκεκριμένες συσκευές / ROMS, Feautures κ.α. Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει να πετάξει τις China ROMS και να βγάζει Global για όλους και για τους κινέζους.
      Νομίζω έχει προσωπικό που κάνει ανούσια δουλειά.

Καθημερινά φτιάχνει καινούργια πράγματα μέχρι και ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έχει κάποιο σωστό συντονισμό πλέον. Νομίζω η εταιρεία από την στιγμή που έχει περισσότερα έσοδα από Κίνα και γενικά είναι παγκόσμια θα πρέπει κάθε πράγμα να υποστηρίζεται από Global Version.

Κάτοχος Mi 8 SE με China ROM έχω να πω ότι οκ καλά είναι τα Αγγλικά αλλά αυτό δεν είναι όλο Αγγλικά πχ. το Xiaomi App Store στα κινέζικα. Έβαλα το Playstore αλλά το LinkedIn μου γίνεται κινέζικο μετά από 1 ημέρα δεν ξέρω γιατί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Δηλαδή που θέλω να καταλήξω ότι ούτε η China ROM δεν κάνει , γενικά τα βγάζουν όλα μισά απότι έχω καταλάβει μόνο να βγούνε για κατανάλωση. Κρίμα δεν κάνουν σωστή πώληση με αποτέλεσμα να χάσουν κοινό. :x :thumbdown:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Teamingame.gr έγραψε:

Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως μια εταιρεία δίνει σε συγκεκριμένο κοινό συγκεκριμένες συσκευές / ROMS, Feautures κ.α. Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει να πετάξει τις China ROMS και να βγάζει Global για όλους και για τους κινέζους.
      Νομίζω έχει προσωπικό που κάνει ανούσια δουλειά.

Καθημερινά φτιάχνει καινούργια πράγματα μέχρι και ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έχει κάποιο σωστό συντονισμό πλέον. Νομίζω η εταιρεία από την στιγμή που έχει περισσότερα έσοδα από Κίνα και γενικά είναι παγκόσμια θα πρέπει κάθε πράγμα να υποστηρίζεται από Global Version.

Κάτοχος Mi 8 SE με China ROM έχω να πω ότι οκ καλά είναι τα Αγγλικά αλλά αυτό δεν είναι όλο Αγγλικά πχ. το Xiaomi App Store στα κινέζικα. Έβαλα το Playstore αλλά το LinkedIn μου γίνεται κινέζικο μετά από 1 ημέρα δεν ξέρω γιατί με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Δηλαδή που θέλω να καταλήξω ότι ούτε η China ROM δεν κάνει , γενικά τα βγάζουν όλα μισά απότι έχω καταλάβει μόνο να βγούνε για κατανάλωση. Κρίμα δεν κάνουν σωστή πώληση με αποτέλεσμα να χάσουν κοινό. :x :thumbdown:
      σε αυτο δεν εχεις αδικο. πλεον αφου επιζητει την παγκοσμιοποιηση, καλυετρα θα ηταν να εχει μονο GLOBAL συσκευες, ωστε να καλυπτει ολους και ολα, και να μην μπερδευεται με ξεχωριστες China.....!!