ΠΡΟΣΟΧΗ ! Νέα ανακοίνωση της Xiaomi φέρνει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά το Flash των ROM !
-
-
Το ελπίζω!!
-
Κάνεις όλες τις αναβαθμίσεις κανονικά, αν τύχη κάποτε και δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα από την αναβάθμιση θα είναι πιο εύκολο να το λύσεις πλέον
-
Ακολούθησα τη συμβουλή σου εχθές για ξεκλείδωμα οπότε είμαστε οκ να υποθέσω , ευχαριστώ και παλι!!
-
-
-
-
Ο/H Aurumnus έγραψε:
απλα αγοραζει κομματια και φτιαχνει "σασι" απλα και τα συναρμολογει. Ισως και για αυτο τις ειναι πιο ευκολο να κανει τοσα μοντελα κατα ριπας...!! γιατι ασχολειται μονο με συναρμολογηση..!
ΟΘΟΝΕΣ, απο αλλες εταιριες
Επεξεργαστες, απο Qualcom - Mediatek
Μνημες, προφανεστατα απο αλλου,
Modem - Wifi- IR-Bluetooth- ....κλπ, απο τριτους κατασκευαστες,, ,αρα τι μενει?
ο σκελετος-σασι που θα μπουν ολα αυτα ....!! ΙΣΩΣ να εχω καταλαβει λαθος, αλλα αυτο εχω καταλαβει.... -
Το σχόλιο παραπάνω για το R&D ήταν μάλλον ειρωνικό. Γιατί άλλες εταιρίες όπως HTC, Nokia, Huawei κτλ κτλ ή η Apple τι φτιάχνουν? Ακόμα και η LG που φτιάχνει οθόνες έχει χρησιμοποιήσει άλλου κατασκευαστή σε φτηνό κινητό της.Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;
-
-
Και οι άλλοι δεν είναι καλύτεροι και ναι η xiaomi όντως συναρμολογεί απλά η διαφορά με κάποιες άλλες εταιρίες είναι ότι και η ποιότητα κατασκευής είναι χάλια. Για πχ τα Meizu έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
Xiaomi δεν παίρνει κανείς για τη ποιότητα κατασκευής αλλά για άλλες δυνατότητες που προσφέρει (για πόσο ακόμα βέβαια δεν ξέρω έτσι όπως το πάει) και φυσικά γιατί είναι vfm συσκευές.
Open-source is the future -
Ο/H tzifos έγραψε:
Ρώτησα στο επίσημο en.miui.com για το Mi5. Κανένα πρόβλημα μου είπαν. Και όντως πήρα εχθές αναβάθμιση από miui 9 (global stable) σε miui 10 (πάλι global stable) και ούτε ARB ούτε brick.
Πρέπει (δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά) να ισχύει ΜΟΝΟ για συσκευες του 2018 και μετά.
Όντως έχεις κλειδωμένο bootloader? Αν ναι το είδες στη πράξη ότι δεν μπρίκαρε
Πιθανότατα δεν απαντήθηκε γιατί έχει απαντηθεί εδώOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0