αν παρήγγειλες global version θα σου έρθει global version.Ο/H venioni έγραψε:
Εγω παρήγγειλα το Mi 8 global version απο το banggood τωρα τι θα μου έρθει ενας θεός ξέρει...
Μέχρι τώρα τουλάχιστον έτσι γινόταν.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούαν παρήγγειλες global version θα σου έρθει global version.Ο/H venioni έγραψε:
Εγω παρήγγειλα το Mi 8 global version απο το banggood τωρα τι θα μου έρθει ενας θεός ξέρει...
It isn't over, until it's over!Ο/H amavroudis έγραψε:
αν παρήγγειλες global version θα σου έρθει global version...Ο/H venioni έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το link αυτού που παράγγειλες να ξέρουμε και εμείς μην την πατήσουμε;Ο/H atsarantos έγραψε:
Παράγγειλα MI 8 Global version από GearBest και μου ήρθε κινεζική με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Official global stable rom. Έκανα dispute και μου κάνουν τον Κινέζο οι... Κινέζοι. Το έδωσα στο PayPal για λύση και περιμένω... Επίσης έκανα update στην MIUI 10.0 και όλα καλά εδώ και 5 μέρες οπότε περάστε την άφοβα
Ο/H gregbala έγραψε:
Και μια ερώτηση ακομα, με την κινεζικη θα μπορεί να παιρνει αναβάθμισεις σωστά? Απλα θα εχει μονο αγγλικά ετσι?
@gregbala Ναι η αγγλοκινέζικη φυσικά παίρνει κανονικά ενημερώσεις και ναι θα έχει αγγλικά απλά δεν θα έχει google play store (gapps) οπότε θα πρέπει το προσθέσεις εσύ (υπάρχουν οδηγίες για όλα στον αναλυτικό οδηγό που σου έδωσαν τα παιδιά και εγώ πιο πάνωΟ/H makis1024 έγραψε:
Ναι θα μπορείς , αλλά μην κάνεις αναβαθμίσεις στην Αγγλοκινέζικη ρομ, υπάρχει λόγος. Θα τις απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις. Εάν θέλεις να το ψάξεις η λέξη κλειδί είναι arb.
Θάνο έστειλε μυνημα και του ζήτησαν στοιχεία (φώτο κτλ) για να κάνουν refund. Έτσι ειπαν τουλάχιστον. Θα δουμε τι ια γινει. Αν δεν γίνει τιποτα θα περιμένω λιγκ καιρό και μετα θα τκ βαλω αγγλοκινεζικη. Ελπιζω να του δώσουν τα χρήματα πισω η ανταλαγη με globalΟ/H 8@nos έγραψε:
Ο/H gregbala έγραψε:
Και μια ερώτηση ακομα, με την κινεζικη θα μπορεί να παιρνει αναβάθμισεις σωστά? Απλα θα εχει μονο αγγλικά ετσι?
@gregbala Ναι η αγγλοκινέζικη φυσικά παίρνει κανονικά ενημερώσεις και ναι θα έχει αγγλικά απλά δεν θα έχει google play store (gapps) οπότε θα πρέπει το προσθέσεις εσύ (υπάρχουν οδηγίες για όλα στον αναλυτικό οδηγό που σου έδωσαν τα παιδιά και εγώ πιο πάνωΟ/H makis1024 έγραψε:
Ναι θα μπορείς , αλλά μην κάνεις αναβαθμίσεις στην Αγγλοκινέζικη ρομ, υπάρχει λόγος. Θα τις απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις. Εάν θέλεις να το ψάξεις η λέξη κλειδί είναι arb.
).
Αν θελήσεις να μείνεις με τη αγγλοκινέζικη rom μπορείς άνετα να κάνεις τις ενημερώσεις, αν όμως θέλεις να βάλεις τη global να μην κάνεις ενημερώσεις στην αγγλοκινέζικη όπως είπε ο @makis1024.
Αν περάσεις τη global πάντως επαναλαμβάνω ότι αν κλειδώσει το bootloader για κάποιο λόγο και κάνεις ενημέρωση το κινητό θα μπρικάρει!
Το καλύτερο πάντως θα ήταν αν το καταφέρετε να γίνει ανταλλαγή με global version (ακόμα και αν υπάρχει κάποια διαφορά στη τιμή, αξίζει! )
Μακάρι να ειναι έτσι. Τι να πωΟ/H 8@nos έγραψε:
Σου είπα είναι αξιόπιστο μαγαζί, κάνουν τα πάντα για να μην δυσαρεστηθεί ο πελάτης![]()
Πιστεύω όλα καλά θα πάνε![]()
Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International Version - $465.99 Free Shipping | GearBest.com MobileΟ/H vanni έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το link αυτού που παράγγειλες να ξέρουμε και εμείς μην την πατήσουμε;Ο/H atsarantos έγραψε:
Παράγγειλα MI 8 Global version από GearBest και μου ήρθε κινεζική με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Official global stable rom. Έκανα dispute και μου κάνουν τον Κινέζο οι... Κινέζοι. Το έδωσα στο PayPal για λύση και περιμένω... Επίσης έκανα update στην MIUI 10.0 και όλα καλά εδώ και 5 μέρες οπότε περάστε την άφοβα