Εγω που παρήγγειλα Global version απο το Banggood να μείνω ήσυχος....;Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν λέει Global Version, το International Version είναι ύποπτος χαρακτηρισμός.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω που παρήγγειλα Global version απο το Banggood να μείνω ήσυχος....;Ο/H makis1024 έγραψε:
Δεν λέει Global Version, το International Version είναι ύποπτος χαρακτηρισμός.
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δύσκολα θα το δεχθούν καθώς δεν γράφει πουθενά ότι είναι Global Version, σύμφωνα με την περιγραφή πήρες ακριβώς αυτό που λέειΟ/H atsarantos έγραψε:
Xiaomi Mi 8 MIUI 9 4G Phablet International Version - $465.99 Free Shipping | GearBest.com MobileΟ/H vanni έγραψε:
Μπορείς να βάλεις το link αυτού που παράγγειλες να ξέρουμε και εμείς μην την πατήσουμε;Ο/H atsarantos έγραψε:
Παράγγειλα MI 8 Global version από GearBest και μου ήρθε κινεζική με ξεκλείδωτο bootloader και περασμένη Official global stable rom. Έκανα dispute και μου κάνουν τον Κινέζο οι... Κινέζοι. Το έδωσα στο PayPal για λύση και περιμένω... Επίσης έκανα update στην MIUI 10.0 και όλα καλά εδώ και 5 μέρες οπότε περάστε την άφοβα