Σας ευχαριστω ολους.Απο αυριο αρχιζει μελετη.
ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ [SOLVED]
-
-
Παιδια επεστρεψα..δυστυχως..αυτο με το ξεκλειδωμα και τις 720 ωρες δε μπορω να το παρακαμψω?αλλο account απο αλλο πισι κλπ? μαλλον οχι ε? δηλαδη μετα ενα μηνα αν παλι αποτυχει το ξεκλειδωμα αναμενω ξανα οσες ωρες βγουνε?
-
Όχι, δυστυχώς αυτό το στάδιο δεν μπορείς να το αποφύγεις
-
Δεν θέλεις να καταλάβεις. Ξανά λοιπόν. Πρέπει να περιμένεις το διάστημα που πρέπει μέχρι να ξεκλειδώσεις και μετά κάνεις ότι θέλεις. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχει το ενδεχόμενο που λες για αποτυχία του ξεκλειδώματος.
-
οποτε μετα ενα μηνα θα ρωτησω ξανα λεπτομερειεςη με πει ξανα εκατονταδες ωρες..ρε τι παθαμε...ευχαριστω
-
να καταλαβω θελω γιαυτο ρωταω.ρωτησα μηπως υπαρχει καποια παρακαμψη.δεν υπαρχει.καλως.μαυτο που ειπες ομως καταλαβα πως απο την αρχη σου δινει καποιες ωρες και οχι λογω σφαλματος..εγω νομιζα εκανα καποιο λαθος..
-
Περιμένεις τις 720 ώρες. Όταν τελειώσει ο χρόνος αυτός πας και ξαναπατάς το κουμπί για ξεκλείδωμα.
Θα ξεκλειδώσει και θα σου κάνει και factory reset.
Δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας ή άρνησης ξεκλειδώματος.
Υπομονή... -
τωρα καταλαβα ακριβως τι παιζει με το ξεκλειδωμα.ειναι η τακτικη αυτη.νομιζα καρι δεν εκανα σωστα και "κλειδωσε" καλως την.ηρθα στο σωστο μερος τεκιλα
-
οποτε 13 οκτωβρη.ουτε περιοδο να περιμενα
-
Δεν έπεσες σε καλή περίοδο για ξεκλειδώματα δυστυχώς...
-
Γεια χαρα ρε παιδια.Επιστρεφω παλι.Βρηκα αυτο..να το επιχειρησω? για bootloader.Εχω καναδυο βδομαδες ακομη για ξεκλειδωμα..διαβαζω αποδω διαβαζω αποκει.Μπερδευομαι και πολυ φοβαμαι πως θα φαει κανα μπρικ το τηλ.ουτε μηνα δε το εχω δηλαδη αλλα θελω να βαλω το resurrection...Τι κανω?>
-
Μην κάνεις πειράματα, 2 βδομάδες έμειναν, κάνε υπομονή να ξεκλειδώσεις και μετά περνάς ότι θες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα