Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Τα τελευταία αρχεία C και N για version 42 τί διαφορές έχουν ?μόνο στην οθόνη?
      Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 :ugeek:
    • Ο/H Sakis Teleios έγραψε:

Τα τελευταία αρχεία C και N για version 42 τί διαφορές έχουν ?μόνο στην οθόνη?
      Ανάλογα το θέμα αλλάζουν όλα ή μόνο αριθμοί ή γράμματα. Πχ σε λίγο θα ανεβάσουμε ένα Digital θέμα που αλλάζει μόνο τα Ρολόγια σε Digital και όχι γράμματα ή άλλους αριθμούς.

C= Light Theme Checkerboard (σκακιέρα)
      N= Light Theme Neon (Νέον)

Τα εξηγεί και ο πίνακας στο Τύπος Θέματος και στο τέλος δεξιά έχει και ενδεικτικές εικόνες από το θέμα ;)

Όπου βλέπετε Light Theme, είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να κάνει οικονομία στην μπαταρία δηλαδή χρησιμοποιεί λιγότερα Pixel.
    • Ο/H drivth έγραψε:

Αυτήν την εφαρμογή καιρού έχω. Έχει pop ups ειδοποιήσεις καιρού και θερμοκρασίας και καιρικών φαινομένων κλπ. Αν το βάλεις μέσα στα apps που θέλεις να βλέπεις ειδοποιήσεις στο mi fit ίσως να φτάνουμε σε αυτήν την οθόνη.

Ο/H thanasisk έγραψε:

εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather.
      δεν τα χρησιμοποιώ όμως.
      Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού
      πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα.
      ο καιρός στο Miband δουλεύει κανονικά με ελληνικά και πρόβλεψη τριών ημερών.
      Στον μήνα που το έχω το Miband είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει αυτό.
      Δεν ξέρω από που προέρχεται.

Δεν έχω ενεργοποιήσει ειδοποιήσεις στο mi band για αυτη την εφαρμογή. Οι μόνες που έχω είναι whatsup, messenger, viber, gmail, κλήσεις, μηνυματα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanasisk έγραψε:

Δεν έχω ενεργοποιήσει ειδοποιήσεις στο mi band για αυτη την εφαρμογή. Οι μόνες που έχω είναι whatsup, messenger, viber, gmail, κλήσεις, μηνυματα
      Μπορεί να είναι κάποιο Push Notification των Browser, από κάποιο Site στο οποίο και έκανες εγγραφή να λαμβάνεις ειδοποιήσεις (Onesignal Push Notifications για παράδειγμα). ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H cacau έγραψε:

Το έκανα κι αυτό, πέρασα και το καινούριο MiFit, τίποτα κολλημένο στα αγγλικά...
      Μήπως μπορείς να δεις τι HW σου δείχνει ότι έχεις το GadgetBridge; Είναι σίγουρα το V0.1.3.2; Βλέπεις επαλήθευση με το check mark ότι περάστηκε το firmware στο τέλος της διαδικασίας;
      Το επιβεβαίωσα, και ναι μου έβγαλε το check στο τέλος της διαδικασίας
      "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
    • Ο/H cacau έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Μήπως μπορείς να δεις τι HW σου δείχνει ότι έχεις το GadgetBridge; Είναι σίγουρα το V0.1.3.2; Βλέπεις επαλήθευση με το check mark ότι περάστηκε το firmware στο τέλος της διαδικασίας;
      Το επιβεβαίωσα, και ναι μου έβγαλε το check στο τέλος της διαδικασίας
      Αυτό είναι ανεξήγητο.. 99 λήψεις μέχρι τώρα to Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip και είσαι ο μόνος που του κάνει νερά. Το αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα είναι κοινό για τα V0.1.3.2, V0.1.3.3, V0.1.3.4, 100%...Για δοκίμασε να του κάνεις soft-reset:

Όσο είναι κλειστή η οθόνη, πάτα μια φορά να ανάψει, άφησε και μετά ξαναπάτα ΑΜΕΣΩΣ και κράτα το πατημένο μέχρι να σβύσει η οθόνη και οταν σβύσει κράτησέ το ακόμα 2-3 δευτερόλεπτα πατημένο.

Αν κάνεις σωστά την διαδικασία και σβύσει η οθόνη, μετά και για διάστημα μερικών δευτερολέπτων η οθόνη δεν θα ανταποκρίνεται στα πατήματά σου και δεν θα ανάβει γιατί κάνει soft reset. Όταν το καταφέρεις αυτό (δηλαδή να μην ανταποκρίνεται), περίμενε μέχρι να ανταποκριθεί στο πάτημά σου και να ανάψει και δες μετά τι δείχνει στην ημερομηνία.
      Αν έχεις πάλι τα ίδια, δοκίμασε τώρα που έγινε soft-reset να ξαναπεράσεις το firmware Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr.fw αφού το σβύσεις απο το κινητό και το κατεβάσεις εκ νέου και το αποσυμπιέσεις πρώτα στο pc και μετά πέρνα το στο κινητό. Έλεγξε και το αποσυμπιεσμένο αρχείο αν σου δίνει MD5 3173ffeda1fea928e0a1627a875d07a3 πριν το περάσεις στο κινητό.

EDIT:
      Τη γραμματοσειρά την πήρε κανονικά; Βλέπεις τα τονισμένα γράμματα και το τελικό ς από τις επαφές σου στις εισερχόμενες κλήσεις;
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά, εδώ και λίγη ώρα δεν λαμβάνω ειδοποίηση για τον καιρό. Δοκίμασα να αλλάξω πόλη, τίποτα. Δοκίμασα κατάργηση - σύζευξη, πάλι τίποτα. Μου βγάζει το μνμ "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση". Καμία ιδέα;;;
      Images
      • IMG_20181028_033410.jpg

316,64 kB, 1.747×1.130, viewed 114 times
    • Μμμ... Αλλαγή σε χειμερινή ώρα... Το κινητό άλλαξε αυτόματα αλλά το band? Αλλεπάλληλους συγχρονισμους από την αλλαγή και μετά αλλά δεν λέει να την αλλάξει.. Τι λέτε λοιπόν? :/

Edit: κατάργηση σύζευξης, σύνδεση εκ νέου κ ενημερώθηκε κ το band!
    • Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Παιδιά, εδώ και λίγη ώρα δεν λαμβάνω ειδοποίηση για τον καιρό. Δοκίμασα να αλλάξω πόλη, τίποτα. Δοκίμασα κατάργηση - σύζευξη, πάλι τίποτα. Μου βγάζει το μνμ "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση". Καμία ιδέα;;;

Ο/H kostas_thess έγραψε:

Μμμ... Αλλαγή σε χειμερινή ώρα... Το κινητό άλλαξε αυτόματα αλλά το band? Αλλεπάλληλους συγχρονισμους από την αλλαγή και μετά αλλά δεν λέει να την αλλάξει.. Τι λέτε λοιπόν? :/

Edit: κατάργηση σύζευξης, σύνδεση εκ νέου κ ενημερώθηκε κ το band!

Ο/H lsdpower78 έγραψε:

Επανήλθε ο καιρός, μετά από 2-3 συνδέσεις - αποσυνδεσεις, αλλά αφαιρέθηκε η Τρέχουσα θερμοκρασία...
      Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους

Η ώρα θυμάμαι από το mi Band 2 ακόμα, ότι δεν αλλάζει αυτόματα. Δεν χρειάζεται κατάργηση σύζευξης κλπ. Πας στο κινητό και αλλάζεις την εμφάνιση ώρας στο αντίθετο από ότι είναι (24ωρο ή 12ωρο) και ενημερώνεται η ώρα στο band.

Το μήνυμα "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση" και το ότι δεν βγάζει την τρέχουσα θερμοκρασία, είναι καθαρά πρόβλημα με τον Καιρό πιθανώς λόγο της αλλαγής ώρας. Στις 25 Οκτωβρίου που βγήκε η stable 3.5.2, βγήκαν ΑΜΕΣΩΣ και 2 beta (3.5.2.1 και 3.5.2.2). Όσες δοκιμές και αν κάναμε σήμερα με την 3.5.2 stable, το πρόβλημα δεν λύθηκε. Είτε εμφάνιζε τον κλασικό Καιρό, είτε μετά από λίγο πάλι τα ίδια και "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση"... Με την 3.5.2.2 beta το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Τυχαίο; ίσως, θα δούμε. Το κακό είναι ότι δεν μπορούμε να σας δώσουμε την beta γιατί δεν είναι global release αλλά normal και σε αρκετές συσκευές θα χαθεί πάλι η επιλογή για "Σύνδεση με Google Fit". Αν είναι όντως πρόβλημα έκδοσης και δεν επανήλθε τυχαία στα δικά μας, λογικά σε λίγο θα δοθεί νέα stable έκδοση από το Google Play, οπότε θα σας τη δώσουμε κανονικά.
    • Διαφήμιση