Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Στο δικό μου mi band 3 κι εκείνο άλλαξε μόνο του και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία ...
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Στο δικό μου mi band 3 κι εκείνο άλλαξε μόνο του και δείχνει κανονικά τη θερμοκρασία ...
      Σε μας τώρα με την 3.5.2.2 beta περασμένη, πάλι ξαναχάθηκε η τρέχουσα θερμοκρασία. Τουλάχιστον σταμάτησαν τα "Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση".
      Οπότε λογικά δεν είναι θέμα εφαρμογής αλλά των weather provider λόγο αλλαγής σε χειμερινή ώρα. Αργότερα πιστεύω θα στρώσει σε όλους ή τέλος πάντων θα σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα για τον ένοχο ;)
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Καλημέρα σε όλους κ χρόνια πολλά. Στο δικό μου mi band 3 ο καιρός δουλεύει κανονικά δείχνοντας κ την τρέχουσα θερμοκρασία. Μόνο η ώρα μου δεν έχει αλλάξει. Πάω να κάνω αλλαγή από 24h σε 12h να δω αν αλλάξει

Edit : ΌΛΑ ΚΑΛΆ

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @poseidvn
      Κλείσε το bluetooth στο κινητό και ξανα-άνοιξε το για να συνδεθεί εκ νέου το band και θα ενημερωθεί
    • Ο/H dmarccos έγραψε:

@poseidvn
      Κλείσε το bluetooth στο κινητό και ξανα-άνοιξε το για να συνδεθεί εκ νέου το band και θα ενημερωθεί
      Βασικά έκανα αυτό που είπε ο Δημήτρης γύρισα την ώρα από 24h σε 12h και όλα καλά. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

• Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]

Εγώ έκανα unpair για να πάρει την ώρα δεν ήξερα αυτο με το 24ωρο. Τρέχουσα θερμοκρασία δεν έχω.

Ύστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω

• Διαφήμιση
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H cacau έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Μήπως μπορείς να δεις τι HW σου δείχνει ότι έχεις το GadgetBridge; Είναι σίγουρα το V0.1.3.2; Βλέπεις επαλήθευση με το check mark ότι περάστηκε το firmware στο τέλος της διαδικασίας;
      Το επιβεβαίωσα, και ναι μου έβγαλε το check στο τέλος της διαδικασίας
      Αυτό είναι ανεξήγητο.. 99 λήψεις μέχρι τώρα to Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip και είσαι ο μόνος που του κάνει νερά. Το αρχείο δεν υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα είναι κοινό για τα V0.1.3.2, V0.1.3.3, V0.1.3.4, 100%...Για δοκίμασε να του κάνεις soft-reset:

Όσο είναι κλειστή η οθόνη, πάτα μια φορά να ανάψει, άφησε και μετά ξαναπάτα ΑΜΕΣΩΣ και κράτα το πατημένο μέχρι να σβύσει η οθόνη και οταν σβύσει κράτησέ το ακόμα 2-3 δευτερόλεπτα πατημένο.

Αν κάνεις σωστά την διαδικασία και σβύσει η οθόνη, μετά και για διάστημα μερικών δευτερολέπτων η οθόνη δεν θα ανταποκρίνεται στα πατήματά σου και δεν θα ανάβει γιατί κάνει soft reset. Όταν το καταφέρεις αυτό (δηλαδή να μην ανταποκρίνεται), περίμενε μέχρι να ανταποκριθεί στο πάτημά σου και να ανάψει και δες μετά τι δείχνει στην ημερομηνία.
      Αν έχεις πάλι τα ίδια, δοκίμασε τώρα που έγινε soft-reset να ξαναπεράσεις το firmware Mili_pro_custom_greek_by_xiaomi-miui.gr.fw αφού το σβύσεις απο το κινητό και το κατεβάσεις εκ νέου και το αποσυμπιέσεις πρώτα στο pc και μετά πέρνα το στο κινητό. Έλεγξε και το αποσυμπιεσμένο αρχείο αν σου δίνει MD5 3173ffeda1fea928e0a1627a875d07a3 πριν το περάσεις στο κινητό.

EDIT:
      Τη γραμματοσειρά την πήρε κανονικά; Βλέπεις τα τονισμένα γράμματα και το τελικό ς από τις επαφές σου στις εισερχόμενες κλήσεις;
      Την πήρε, βλέπω κανονικά τις εισερχόμενες

edit: ξαναέκανα την διαδικασία αφού κατέβασα πάλι το αρχείο και τσέκαρα το md5, SUCCESS!!! :thumbsup:
      "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"

Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έκανα σύνδεση για την ώρα ξεκίνησε αυτόματα η ενημέρωση λογισμικού και πηγών. Φυσιολογικά πήρε το μαμά λογισμικό και φυσικά όπως αναφέρεται ποιο πάνω δεν συνδέεται με τον καιρό.
      Τι έκαναν χρονιαρα ημέρα τα κινεζακια. Οπότε θα περιμένουμε και εμείς από αύριο το νέο firmware.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H ntheiakos έγραψε:

Επανέρχομαι μετά τα περίεργα, φλασαρα τα 3 αρχεία από το 2ο ποστ και όλα καλά , τώρα μόνο με το res αλλάζει το θέμα;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι μόνο με το res που θέλεις. Όλα τα θέματα (res) έχουν δεξιά μερικές εικόνες ως δείγματα (preview)

Ο/H Selemeles έγραψε:

Ο/H ktsak έγραψε:

Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονη

Οπότε ......
      Το ίδιο κ γω. Τα έσβησα όλα. Πέρασα το mifit συνδέθηκε αλλά δεν έκανε κάτι στο band. Το αρχείο firmware πιο είναι; η αλήθεια είναι ότι με το NOTIFY πέρασα όλα τα αρχεία από το 2ο ποστ αλλα τίποτα... Η ίδια εικόνα!
      Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι...

Δες εδώ πως το έλυσε ο @ktsak ;)
      Στο δικό μου κολλάει στο 20% και δεν μπορώ να τα περάσω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H vrwmiaris έγραψε:

Στο δικό μου κολλάει στο 20% και δεν μπορώ να τα περάσω
      Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Βάλτο να φορτίζει και δοκίμασε να το ξανακάνεις όσο φορτίζει.
    • Διαφήμιση