Και στο δικό μου δεν έχω καιρό μετά την αλλαγή ώρας παρ'όλο που έκανα unpair και σύζευξη ξανά.Ο/H poseidvn έγραψε:
Ύστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H stnatza έγραψε:
Η τρέχουσα θερμοκρασία μου εμφανίστηκε ξανά
Ο/H hmag37 έγραψε:
Ο/H poseidvn έγραψε:
Ύστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω
Και σε μένα εμφανίστηκε πάλι με το κανονικό Mi Fit 3.5.2 της πρώτης σελίδας...
-
Να επιβεβαιώσω ότι και εγώ έχασα τον καιρό.... Εν αναμονή...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά κατεβάζω από την πρώτη σελίδα το τελευταίο mifit 3.5.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί μου το βλέπει σαν αρχείο zip. Έχει κάποιο σφάλμα το αρχείο; Γιατί άλλες εφαρμογές apk τις βλέπει κανονικά και τις εγκαθιστά
-
Το γράφει με μεγάλα γράμματα: κάνετε unzip!!!
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή. -
Ας πω και εγώ την εμπειρία μου 04:00 το πρωί έτυχε να είμαι ξύπνιος, το τηλέφωνο αλλάζει σε 03:00 το band όχι ανοίγω mifit μήπως έχει κάποια ρύθμιση ή να θέλει έναν συγχρονισμό τίποτα, άνοιξα notify έκανε συγχρονισμό και η ώρα άλλαξε και ο καιρός λειτουργεί μια χαρά.Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Παιδιά κατεβάζω από την πρώτη σελίδα το τελευταίο mifit 3.5.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί μου το βλέπει σαν αρχείο zip. Έχει κάποιο σφάλμα το αρχείο; Γιατί άλλες εφαρμογές apk τις βλέπει κανονικά και τις εγκαθιστά
Sleepstalker (1995) -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή.
-
Ο/H vanni έγραψε:
Ο/H AlexG7 έγραψε:
[/quote] -
Ο/H AlexG7 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή.
Sleepstalker (1995) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0