Και στο δικό μου δεν έχω καιρό μετά την αλλαγή ώρας παρ'όλο που έκανα unpair και σύζευξη ξανά.Ο/H poseidvn έγραψε:
Ύστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H stnatza έγραψε:
Η τρέχουσα θερμοκρασία μου εμφανίστηκε ξανά
Μου φαίνεται σήμερα θα παίξουμε "κρυφτούλι" με τον ΚαιρόΟ/H hmag37 έγραψε:
Και στο δικό μου δεν έχω καιρό μετά την αλλαγή ώρας παρ'όλο που έκανα unpair και σύζευξη ξανά.Ο/H poseidvn έγραψε:
Ύστερα από την αλλαγή που έκανα στην ώρα καιρό πλέον δεν έχω κ γω
Και σε μένα εμφανίστηκε πάλι με το κανονικό Mi Fit 3.5.2 της πρώτης σελίδας... -
Να επιβεβαιώσω ότι και εγώ έχασα τον καιρό.... Εν αναμονή...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά κατεβάζω από την πρώτη σελίδα το τελευταίο mifit 3.5.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί μου το βλέπει σαν αρχείο zip. Έχει κάποιο σφάλμα το αρχείο; Γιατί άλλες εφαρμογές apk τις βλέπει κανονικά και τις εγκαθιστά
-
Το γράφει με μεγάλα γράμματα: κάνετε unzip!!!
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή. -
Ας πω και εγώ την εμπειρία μου 04:00 το πρωί έτυχε να είμαι ξύπνιος, το τηλέφωνο αλλάζει σε 03:00 το band όχι ανοίγω mifit μήπως έχει κάποια ρύθμιση ή να θέλει έναν συγχρονισμό τίποτα, άνοιξα notify έκανε συγχρονισμό και η ώρα άλλαξε και ο καιρός λειτουργεί μια χαρά.Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Στο έχει κατεβάσει σαν -apk με παύλα αντί για τελεία γιαυτό μετονόμασε το σε .apk άλλαξε την παύλα με τελεία και θα είσαι οκΟ/H AlexG7 έγραψε:
Παιδιά κατεβάζω από την πρώτη σελίδα το τελευταίο mifit 3.5.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί μου το βλέπει σαν αρχείο zip. Έχει κάποιο σφάλμα το αρχείο; Γιατί άλλες εφαρμογές apk τις βλέπει κανονικά και τις εγκαθιστά
Sleepstalker (1995) -
Φίλε μου, δεν λέω για τα αρχεία firmware και resources, λέω για το αρχείο apk mi fit 3.5.2, που απλά το κάνεις εγκατάσταση, το αρχείο λέγεται mi fit 3.5.2 greek.apk αλλά δεν μου το βλέπει σαν apk, αλλά σαν zip. Και unzip να το κάνω δεν έχει μέσα αρχείο apk να το κάνω εγκατάστασηΟ/H amavroudis έγραψε:
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή.
-
Όχι κανονικά .apk το έχειΟ/H vanni έγραψε:
Στο έχει κατεβάσει σαν -apk με παύλα αντί για τελεία γιαυτό μετονόμασε το σε .apk άλλαξε την παύλα με τελεία και θα είσαι οκΟ/H AlexG7 έγραψε:
[/quote] -
Σου έχω απαντήσει τι να κάνεις δεν μπορεί να είναι .apk και να το βλέπει zip κάτι δεν γράφει σωστά και μένα το ίδιο μου έκανε.Αλλιώς ξανά κατέβασε το μήπως δεν κατέβηκε σωστάΟ/H AlexG7 έγραψε:
Φίλε μου, δεν λέω για τα αρχεία firmware και resources, λέω για το αρχείο apk mi fit 3.5.2, που απλά το κάνεις εγκατάσταση, το αρχείο λέγεται mi fit 3.5.2 greek.apk αλλά δεν μου το βλέπει σαν apk, αλλά σαν zip. Και unzip να το κάνω δεν έχει μέσα αρχείο apk να το κάνω εγκατάστασηΟ/H amavroudis έγραψε:
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή.
Sleepstalker (1995) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0