Οκ, εγώ πρώτα πέρασα το firm και μετά τα res. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να έχω νέο firm με παλιά res. Το θέμα είναι ότι και τα res να περάσω τώρα μόνα τους πάλι κολλάει.Ο/H dnomikos έγραψε:
Όταν περνάτε ταυτόχρονα (την ίδια χρονική στιγμή) recourses και firmware, να πρώτα να περνάτε τα resourses και μετά το firmware γιατί αλλιώς τρελαίνεται το notify & Fitness και το bandΟ/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Καλημέρα, επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με το band ίσως κάνω κάτι λάθος. Πέρασα μεσω notify το v2 firmware, όλα οκ. Άνοιξε το band με την κάθετο. Πάω μετά να περάσω και τα resoueces και κολλαει στο 21% και βγάζει στο band το σημα για σύνδεση. Έκλεισα το notify, άνοιξα το mi fit και αφού συνδέθηκε έκανε ενημέρωση πηγών. Όλα οκ δουλεύει τώρα και έχω και την κάθετο στην ημερομηνία, άρα το νέο firw. Έκανα κάπου λάθος πριν και κόλλησε η αφού άνοιξε στην αρχή με το νέο firm δεν χρειάζονταν να περάσω χειροκίνητα τα res??
Ξαναδοκιμασα τα res μέσω notify και κολλάνε πάλι. Μετά πρέπει να ανοίξω το mi fit για να κάνει ενημέρωση πηγών. Δεν μπορώ να περάσω τις καινούριες, λογικά έχω τις προηγούμενες. Τώρα υπάρχει θέμα που είναι το firm πιο νέο από τα res? Πώς αλλιώς μπορούν να περάσουν? Η διαδικασία όταν κολλάει εμφανίζει στο band το σημα για σύζευξη.Ο/H kostas_thess έγραψε:
@drivth Το ίδιο πάθαινα και εγώ και με μια δυο προσπάθειες πέρασε και τα res. Το mifit σου πέρασε και εσένα τα προηγούμενα res (όπως και εμένα). Βάλε την μορφή της ώρας στο κινητό σε ΑΜ/ΠΜ αντί για 24ωρο και θα δεις ότι θα σου δείχνει AM/PM ενώ με τα νέα res λειτουργεί στα ελληνικά και αυτό όταν περάσεις από Notify τα res v2. Μόλις περάσεις τα res v2 και πριν ανοίξεις το mifit θα πρέπει να δεις στην οθόνη του band το ΠΜ δίπλα στην ώρα (αν έχεις αλλάξει την μορφή της ώρας από τις ρυθμίσεις του κινητού).
Οπότε αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από τους δημιουργούς.![]()
![]()
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες παραθέσεις! Καλύτερα χρησιμοποιήστε το όνομα αυτού που θέλετε να αναφερθείτε με το πρόθεμα @.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Οκ, εγώ πρώτα πέρασα το firm και μετά τα res. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να έχω νέο firm με παλιά res. Το θέμα είναι ότι και τα res να περάσω τώρα μόνα τους πάλι κολλάει.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Οκ, εγώ πρώτα πέρασα το firm και μετά τα res. Τώρα τι κάνω? Πρέπει να έχω νέο firm με παλιά res. Το θέμα είναι ότι και τα res να περάσω τώρα μόνα τους πάλι κολλάει.
-
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Τότε θα έχει πέσει χαμηλά η μπαταρία στο band και δεν έχεις σταθερή σύνδεση για τέτοια δουλειά.
Με δεκάδες φλασαρίσματα που έκανα και εγώ για δοκιμές, μου έκανε και μένα κόλπα με μπαταρία κοντά στο 50%. Φόρτισέ το λίγο -
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
@dnomikos δεν νομίζω να είναι αυτό. Είμαι στο 70 % μπαταρία. Αυτά τα κόλπα που τα έκανε και στις v1 εκδόσεις από χτες. Τώρα νομίζεις θα έχω κανα θέμα με τα παλιά res που έχει? Ελληνικά έχω κανονικά.
Άστο έτσι με firmware V2 και resources V1 και δοκιμάζεις αργότερα αφού πρώτα καθαρίσεις τις cache από τα 2 προγράμματα ή ακόμα και αύριο. -
Καλημέρα παιδια,
παρατήρησα το πρωί και ένα άλλο bug, βγάζει ρωσικά όταν χτυπάει το ξυπνητήρι.
Δεν σας πρόλαβα πριν βγάλετε τις νέες versions -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
@dnomikos δεν νομίζω να είναι αυτό. Είμαι στο 70 % μπαταρία. Αυτά τα κόλπα που τα έκανε και στις v1 εκδόσεις από χτες. Τώρα νομίζεις θα έχω κανα θέμα με τα παλιά res που έχει? Ελληνικά έχω κανονικά.
Άστο έτσι με firmware V2 και resources V1 και δοκιμάζεις αργότερα αφού πρώτα καθαρίσεις τις cache από τα 2 προγράμματα ή ακόμα και αύριο. -
Ο/H stnatza έγραψε:
Καλημέρα παιδια,
παρατήρησα το πρωί και ένα άλλο bug, βγάζει ρωσικά όταν χτυπάει το ξυπνητήρι.
Δεν σας πρόλαβα πριν βγάλετε τις νέες versions
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
-
Όταν χτύπησε το ξυπνητήρι το μήνυμα, για πατημένο το κουμπί για απενεργοποίηση, ήταν στα ρώσικα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0