Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Μπαταρία θα σου πω σε λίγο καιρό... Γιατί με το που φτάνει στο 16 % αρχίζει της γνωστές δονήσεις οπότε το έβαλα να φορτίσει...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Να σας πω... Στο ηλιο οταν ειστε βλέπετε καλα στην οθόνη? Γτ νομιζω είναι το μονο αρνητικό πολυ χαμηλή φωτεινότητα δεν εχει?
-
Ο/H SEFIS33 έγραψε:
Να σας πω... Στο ηλιο οταν ειστε βλέπετε καλα στην οθόνη? Γτ νομιζω είναι το μονο αρνητικό πολυ χαμηλή φωτεινότητα δεν εχει?
-
Παιδια καλησπερα.. Εβαλα και τα v3 και μια ακομα επιβεβαιωση οτι αν ακολουθησετε σωστα τα βηματα των παιδιων ολα θα ναι μια χαρα...as described που λενε και στο χωριο μου!! Μια ερωτηση μονο.. Γνωριζω απο τα πρωτα ελληνικα firmware και software οτι δεν εχουμε τα δικαιωματα για τους χαρτες απο το google map κατι τετοιο.. Εχουμε κανενα νεο πανω σε αυτο; παιζει να φτιαχτει τιποτα; επισης αυτο το Amap που εχει σα 2η επιλογη αντι του google map τι ειναι; παιζει να δουλευει;
-
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω περάσει και εγώ το firmware και πραγματικά το mi band 3 δουλεύει άψογα.
Το μόνο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι στην αρχική οθόνη , δίπλα στην ημερομηνία γράφει BC στη θέση της μέρας. Φαίνεται δηλαδή να γράφει την Κυριακή σε άλλη γλώσσα, μάλλον στα Ρώσικα.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Πως διορθώνεται; -
Πέρασε και τα resources.
-
Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:
Παιδια καλησπερα.. Εβαλα και τα v3 και μια ακομα επιβεβαιωση οτι αν ακολουθησετε σωστα τα βηματα των παιδιων ολα θα ναι μια χαρα...as described που λενε και στο χωριο μου!! Μια ερωτηση μονο.. Γνωριζω απο τα πρωτα ελληνικα firmware και software οτι δεν εχουμε τα δικαιωματα για τους χαρτες απο το google map κατι τετοιο.. Εχουμε κανενα νεο πανω σε αυτο; παιζει να φτιαχτει τιποτα; επισης αυτο το Amap που εχει σα 2η επιλογη αντι του google map τι ειναι; παιζει να δουλευει;
Ο/H tabletman έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω περάσει και εγώ το firmware και πραγματικά το mi band 3 δουλεύει άψογα.
Το μόνο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι στην αρχική οθόνη , δίπλα στην ημερομηνία γράφει BC στη θέση της μέρας. Φαίνεται δηλαδή να γράφει την Κυριακή σε άλλη γλώσσα, μάλλον στα Ρώσικα.
Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό; Πως διορθώνεται;
-
Καλησπέρα. Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά! Έχω 2 προβλήματα..
1ον) Στο v3 firmware και resources δείχνει κάτω από την ώρα την ένδειξη ΠΜ/ΑΜ. Στο δικό μου δεν το δείχνει αυτό..
2ον) Στον καιρό κάτω από την θερμοκρασία γράφει αγγλικά αντί για ελληνικά. Έκανα κάποιο λάθος ή πρόκειται να φτιαχτεί μελλοντικά? -
Ο/H George Malekakis έγραψε:
1ον) Στο v3 firmware και resources δείχνει κάτω από την ώρα την ένδειξη ΠΜ/ΑΜ. Στο δικό μου δεν το δείχνει αυτό..
Τώρα θα βλέπεις 21:20 και αν το απενεργοποιήσεις θα βλέπεις 9:20 MM
Για την θερμοκρασία πάντα στα Αγγλικά πρέπει να είναι... 25C -
Ο/H Giorgos Giannakopoulos έγραψε:
Θα σας δώσουμε σε λίγο διορθωμένη έκδοση του Mi Fit για τους χάρτες.
Ο/H George Malekakis έγραψε:
Καλησπέρα. Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά! Έχω 2 προβλήματα..
2ον) Στον καιρό κάτω από την θερμοκρασία γράφει αγγλικά αντί για ελληνικά. Έκανα κάποιο λάθος ή πρόκειται να φτιαχτεί μελλοντικά?
1. Εξαρτάται από το πως έχει επιλέξει να φαίνεται η ώρα στο κινητό (χρήση μορφής 24ωρου on/off)
2. Βάλε το Mi Fit από την πρώτη σελίδα. -
οκ! Τα εφτιαξα! Για το θεμα του καιρου, απλα γυρισα το κινητο στα ελληνικα.. Ευχαριστω και παλι!
Αα.. και κατι αλλο.. Γινεται να χρησιμοποιω μονο το Notify & Fitness?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0