Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Καλημερα παιδιά. Πέρασα την v42 με το θέμα neon αλλά δε μου το δειχνει σε μπλε χρώμα όπως τις φωτό. Κάνω κάτι λάθος?
-
Ο/H DimosVas έγραψε:
Καλημερα παιδιά. Πέρασα την v42 με το θέμα neon αλλά δε μου το δειχνει σε μπλε χρώμα όπως τις φωτό. Κάνω κάτι λάθος? -
Ο/H cacau έγραψε:
Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο...
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H cacau έγραψε:
Mi band 2 hw έκδοση V0.1.3.2, συνδέθηκε κανονικά με gadgetbridge, έγινε εγκατάσταση του τελευταίου mi fit gr και του αρχείου γραμματοσειρών Mili_pro_custom_greek_by_xiaomimiui.gr_fw.zip. Οι διαδικασίες έτρεξαν κανονικά αλλά Ελληνική ημερομηνία γιοκ! Επανέλαβα άλλες 2 φορές, τίποτα. Αν θέλετε κοιτάχτε το λίγο...
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο/H cacau έγραψε:
Το έκανα κι αυτό, πέρασα και το καινούριο MiFit, τίποτα κολλημένο στα αγγλικά...
-
Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μου το βγάζει μέσα σε ένα μήνα.
Χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση στο τηλέφωνο, δονείται το Mi band3 και βγάζει αυτή την ειδοποίηση.
Είναι ειδοποίηση καιρού και είναι δύο σελίδες. -
Ο/H thanasisk έγραψε:
Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μου το βγάζει μέσα σε ένα μήνα.
Χωρίς να έχω κάποια ειδοποίηση στο τηλέφωνο, δονείται το Mi band3 και βγάζει αυτή την ειδοποίηση.
Είναι ειδοποίηση καιρού και είναι δύο σελίδες.
Πες μας ακριβώς πως το έχεις στήσει, ποια εφαρμογή έχεις διαλέξει για να στέλνει τον Καιρό και σε ποια περιοχή είσαι, για να βάλουμε την ίδια στον Καιρό. -
εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather.
δεν τα χρησιμοποιώ όμως.
Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού
πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα.
ο καιρός στο Miband δουλεύει κανονικά με ελληνικά και πρόβλεψη τριών ημερών.
Στον μήνα που το έχω το Miband είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει αυτό.
Δεν ξέρω από που προέρχεται. -
Αυτήν την εφαρμογή καιρού έχω. Έχει pop ups ειδοποιήσεις καιρού και θερμοκρασίας και καιρικών φαινομένων κλπ. Αν το βάλεις μέσα στα apps που θέλεις να βλέπεις ειδοποιήσεις στο mi fit ίσως να φτάνουμε σε αυτήν την οθόνη.
Ο/H thanasisk έγραψε:
εφαρμογές καιρού στο τηλέφωνο έχω την δικιά του και το transparent clock & weather.
δεν τα χρησιμοποιώ όμως.
Στο Mifit έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα ενεργές τις ειδοποιήσεις καιρού
πόλη Ναυπακτία την οποία και παίρνει αυτόματα.
ο καιρός στο Miband δουλεύει κανονικά με ελληνικά και πρόβλεψη τριών ημερών.
Στον μήνα που το έχω το Miband είναι η δεύτερη φορά που το βγάζει αυτό.
Δεν ξέρω από που προέρχεται. -
Επανέρχομαι μετά τα περίεργα, φλασαρα τα 3 αρχεία από το 2ο ποστ και όλα καλά , τώρα μόνο με το res αλλάζει το θέμα;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ktsak έγραψε:
Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι... -
Ο/H ntheiakos έγραψε:
Επανέρχομαι μετά τα περίεργα, φλασαρα τα 3 αρχεία από το 2ο ποστ και όλα καλά , τώρα μόνο με το res αλλάζει το θέμα;
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μόνο με το res που θέλεις. Όλα τα θέματα (res) έχουν δεξιά μερικές εικόνες ως δείγματα (preview)
Ο/H Selemeles έγραψε:
Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονη
Οπότε ......
Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι...
Δες εδώ πως το έλυσε ο @ktsak
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0