Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Εμένα πάντως εδώ και λίγη ώρα επανήλθε με τρέχουσα θερμοκρασία. Πριν λίγο έλεγε και εμένα να συνδεθώ.
-
-
Τώρα και εγώ έχασα την τρέχουσα.
-
Επανήλθε ο καιρός, χωρίς την τρέχουσα.
-
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Κάτοχος του Mi band 3 (international version) εδώ και 3-4 ημέρες και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος.
Καταρχήν να δώσω και εγώ συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον "εξελληνισμό" του Mi band. Καθώς έχω το κινητό μόνιμα γυρισμένο στην αγγλική γλώσσα, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να έχω το Mi band κανονικά στα αγγλικά, αλλά τα ελληνικά κείμενα των ειδοποιήσεων να φαίνονται κανονικά (δηλαδή χωρίς κενά ή/και παράξενους χαρακτήρες). Πρέπει να περάσω κάποιο font;
Σχετικά με τον καιρό και εδώ τα ίδια: "Connect to app to update" και ό,τι και αν δοκίμασα δεν θέλει με τίποτα να πάρει τον καιρό.. Κάτι άλλο που παρατήρησα (δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση) είναι ότι αν πάρω τώρα π.χ. μια μέτρηση του καρδιακού παλμού χειροκίνητα, μου την εμφανίζει μεν άμεσα στο mi fit αλλά με timestamp μιας ώρας πίσω...
Ένα ακόμη πρόβλημα που βρήκα είναι το εξής: Άν κλείσω το mi fit από τα recent apps και την ανοίξω ξανά, ενώ το mi band φαίνεται κανονικά συνδεδεμένο δεν μου δουλεύουν οι ειδοποιήσεις εφαρμογών μέχρι είτε να κάνω restart το κινητό είτε να κάνω clear data στο mi fit και ξανά login.. -
Κάτι παίζει με το notify... Ενώ έφτιαξε ο καιρός κι ας έχασα την τρέχουσα θερμοκρασία, μόλις άνοιξε μετά από update το notify πάλι ζητούσε σύνδεση ο καιρός.
Κάτι χτυπάει όταν είναι και mi fit και notify ταυτόχρονα εγκατεστημένσ στα update του καιρού.
Τώρα έχω άλλο θέμα. Έχω στόχο 8000, έκανα 8493 και ενώ βάρεσε ειδοποίηση το band και τα έγραψε η εφαρμογή στις 12 τη νύχτα μου έβγαλε ότι έκανα 7955 και τέλος το σερί. Τι στα κομμάτια γίνεται, έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Στο notify στις 28 με δείχνει 8493 κανονικά και τώρα που άλλαξε η μέρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενημέρωση:
Το πρόβλημα με τον Καιρό, οφείλεται όντως στην αλλαγή σε χειμερινή ώρα. Τα δεδομένα που δέχεται το Mi Fit και ίσως και οι άλλες εφαρμογές είναι λανθασμένα όσο αφορά την αποτύπωση ώρας και φταίει το κινητό για αυτό.
Η ενημέρωση του Καιρού γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εκτός και αν το αναγκάσετε εσείς να ενημερώσει πχ αλλάζοντας χειροκίνητα τοποθεσία (πόλη) στο Mi Fit ή όποια άλλη εφαρμογή. Για κάποιο λόγο το κινητό (τουλάχιστον όσο αφορά το MIUI) δεν ρύθμισε σωστά τη χειμερινή ώρα καί όσες φορές και να δοκιμάστε χειροκίνητη αλλαγή τοποθεσίας στο Mi Fit, δεν αποστέλλονται τα δεδομένα Καιρού στο band γιατί είμαστε εκτός οριών στο AccuWeather από όπου λαμβάνονται τα δεδομένα. Το ίδιο θα συμβεί (Συνδεθείτε με την εφαρμογή για ενημέρωση) αν σε κανονική λειτουργία, αλλάξετε την ημερομηνία στο κινητό 3-4 ημέρες μπροστά ή πίσω οπότε:
- Κλείστε την αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας και ρυθμίστε το κινητό σε οποιαδήποτε τοποθεσία GMT και κατά προτίμηση σε GMT+2 πχ Κάιρο. Κανονικά, αυτό από μόνο του εξαλείφει το πρόβλημα, αλλά ας το σιγουρέψουμε πριν επιστρέψουμε πάλι στην αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας.
- Πάρτε λοιπόν τώρα μια μέτρηση καρδιακών παλμών και δείτε αν αποτυπώνει σωστά την ώρα μέτρησης το Mi Fit και όχι ± 2 την τρέχουσα ώρα όπως πριν.
- Δείτε αν επέστρεψε η ένδειξη Καιρού με τρέχουσα θερμοκρασία (κατ'ευχήν
) και αν όχι, αλλάξτε χειροκίνητα πόλη για να μην περιμένετε την επόμενη αυτόματη ενημέρωση.
- Μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα με τον Καιρό, μπορείτε να ανοίξετε πάλι την αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας. Σε όλες τις δοκιμές επί δίωρο με αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας ενεργή και χειροκίνητη αλλαγή τοποθεσίας, το band ενημερωνόταν άμεσα πλέον.
- Κλείστε την αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας και ρυθμίστε το κινητό σε οποιαδήποτε τοποθεσία GMT και κατά προτίμηση σε GMT+2 πχ Κάιρο. Κανονικά, αυτό από μόνο του εξαλείφει το πρόβλημα, αλλά ας το σιγουρέψουμε πριν επιστρέψουμε πάλι στην αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας.
-
Παρόλο που αλλαξα την ζώνη ώρας χειροκίνητα, αποτυπώνει την παλιά ώρα στους παλμούς. Και πλέον δεν εμφανίζει καθόλου τον καιρό
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και εγώ τα ίδια ακολούθησα τα βήματα και πάλι συνδεθείτε λέει..
-
εμένα μόλις το δοκίμασα και έστρωσε αμέσως....
edit:Mετά από 10 λεπτά μου ζήτησε πάλι σύνδεση ...το άφησα έτσι και τώρα μου δείχνει τον καιρό χωρίς το τρέχων -
Την πρώτη φορά εστεωσε. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεβγαλε συνδεθείτε. Έχω δοκιμάσει κάνα τριάρι φορές και πάλι συνδεθείτε λέει, μουλαρωσε.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0