Ευγεεε... Εκανα ακριβως τα βηματα που ειπε ο dnomikos και ολα μια χαρα με τον καιρο!!
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Και εγώ επιβεβαιώνω ότι ακολουθώντας τα βήματα του dnomikos όλα επανήλθαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σε huawei δεν έκανα τίποτα και έστρωσε μόνο του...
-
Καλημέρα σε όλους. Από τις οχτώ σήμερα το πρωί μέχρι και τώρα έχω τρέχουσα θερμοκρασία χωρίς να κάνω κάτι. Από χτες το βράδυ είχα πάλι καιρό εκτός από την τρέχουσα θερμοκρασία.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μένα έστρωσε μόνο του. μέχρι πριν λίγο δεν εμφάνιζε καν τον καιρό άλλα τώρα έστρωσε χωρίς άλλη ενέργεια από μέρους μου
-
Ξαναχαλασε μόνο του...
-
Ο/H PJG έγραψε:
Ξαναχαλασε μόνο του...
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα στην ομάδα,
Είμαι κάτοχος redmi note 6 pro (πριν μια βδόμαδα έγινε η αγορά,πολύ καλό κινητό!!), προσπάθησα να συνδέσω το Mi band 2 με το update που εχετε ανεβάσει αλλά δε μου συνδέεται.
Υπάρχει καμιά ιδέα;Εχω απεγκαταστήσει και έχω ξαναβάλει την εφαρμογή μετά από reboot.
Δοκίμασα την εφαρμογή από το play store(mi fit ,τίποτα και πάλι).
Να προσθέσω ότι ήταν ανενεργό μήνες ύστερα από πλήρης φόρτιση πριν ένα μήνα το σύνδεσα με τη παλιά μου συσκευή (redmi note 3 pro) επαίξε κανονικά , μόνο που η φωτεινότητα ήταν πολύ χαμήλη , σα να ήταν σε night mode, δε μπορούσα να την αλλάξω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. -
Ο/H drivth έγραψε:
Την πρώτη φορά εστεωσε. Μετά από δέκα λεπτά ξαναεβγαλε συνδεθείτε. Έχω δοκιμάσει κάνα τριάρι φορές και πάλι συνδεθείτε λέει, μουλαρωσε.
Ο/H poseidvn έγραψε:
Ο/H PJG έγραψε:
Ξαναχαλασε μόνο του...
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
'Ισως σε μερικά κινητά να ξαναχαλάει με την αυτόματη ζώνη ώρας. Δοκιμάστε να μην την έχετε ενεργή και βάλτε εσείς το κινητό χειροκίνητα σε μια ζώνη GMT+2
Ο/H Stonebird έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα,
Είμαι κάτοχος redmi note 6 pro (πριν μια βδόμαδα έγινε η αγορά,πολύ καλό κινητό!!), προσπάθησα να συνδέσω το Mi band 2 με το update που εχετε ανεβάσει αλλά δε μου συνδέεται.
Υπάρχει καμιά ιδέα;Εχω απεγκαταστήσει και έχω ξαναβάλει την εφαρμογή μετά από reboot.
Δοκίμασα την εφαρμογή από το play store(mi fit ,τίποτα και πάλι).
Να προσθέσω ότι ήταν ανενεργό μήνες ύστερα από πλήρης φόρτιση πριν ένα μήνα το σύνδεσα με τη παλιά μου συσκευή (redmi note 3 pro) επαίξε κανονικά , μόνο που η φωτεινότητα ήταν πολύ χαμήλη , σα να ήταν σε night mode, δε μπορούσα να την αλλάξω.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Οταν λες GadgetBridge? δε το βρισκω.
Οτι άδεια βρήκα στις εγκατεστημενες εφαρμογες την εβαλα ενεργη.
Επισης για την επιλογή του ανιχνεύσιμου δε με αφήνει να την αλλάξω σε ενεργή -
-
Ο/H Stonebird έγραψε:
Οταν λες GadgetBridge? δε το βρισκω.
Οτι άδεια βρήκα στις εγκατεστημενες εφαρμογες την εβαλα ενεργη.
Επισης για την επιλογή του ανιχνεύσιμου δε με αφήνει να την αλλάξω σε ενεργή
Εσύ θέλεις απλά να συνδέσεις (pair) το Mi Band 2 στην εφαρμογή. Λοιπόν πήγαινε στο κινητό στις Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές και κάνε διαγραφή δεδομένων στην εφαρμογή Mi Fit και στο Miui Bluetooth. Αν δεν βλέπεις το Miui Bluetooth, πήγαινε δεξιά πάνω στις τρείς τελείες που έχει στο Εγκατεστημένες εφαρμογές και διάλεξε "Εμφάνιση όλων των εφαρμογών"
Μετά ξανασυνδέσου στο Mi Fit και προσπάθησε να το κάνεις Pair. Υπόψη ότι αν το band είναι ήδη pair με άλλο κινητό και αυτό το κινητό είναι εντός εμβέλειας με ανοικτό το Bluetooth, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να καταφέρεις να κάνεις pair το band στο νέο κινητό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0