Με το mi account Και μου βγαζει καποια παλια δεδομενα
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Μετά από τρεις τέσσερις ώρες με χειροκίνητο gmt 2 και χώρα Ελλάδα και ενώ είχα καιρό τώρα έχω συνδεθείτε.
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Μετά από τρεις τέσσερις ώρες με χειροκίνητο gmt 2 και χώρα Ελλάδα και ενώ είχα καιρό τώρα έχω συνδεθείτε.
Ο/H tsagod έγραψε:
Ρε παιδιά εγώ δεν έχω δει ποτέ την τρέχουσα τοποθεσία. πώς το βλέπω;
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε μένα πάντως, όταν κολλάει κ δεν βλέπω τρέχουσα θερμοκρασία, το αποσυνδέω - συνδέω με το Bluetooth και φτιάχνει, αφού προηγουμένως αλλάζω σε χειροκίνητα gmt+2 την ώρα.
-
-
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H tsagod έγραψε:
Ρε παιδιά εγώ δεν έχω δει ποτέ την τρέχουσα τοποθεσία. πώς το βλέπω;
Μόνο το νέο mifit θα περάσω;
Επεγκαθηστω το παλιό και ξαναπερναω το 3.5.2
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsagod έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Είμαι εδώ και 6 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία.
Έχεις περάσει το Mi Fit 3.5.2 από την πρώτη σελίδα να σου αναβαθμίσει το firmware σε 1.8.0.0 και τα resources σε v42;
Επεγκαθηστω το παλιό και ξαναπερναω το 3.5.2
Για αυτή τη φορά που αλλάζουν και τα 2 (firmware , resources) αν έχεις το δικό μας Mi Fit 3.5.0, απλά θα κατεβάσεις και θα εγκαταστήσεις όπως είσαι από πάνω τo Mi Fit 3.5.2 και όλα θα γίνουν μόνα τους. Αν είχες άλλο Mi Fit, θα πρέπει να το απεγκαταστήσεις γιατί δεν θα μπαίνει το δικό μας.
Ο/H poseidvn έγραψε:
Δεν μου λέτε ρε παιδιά αυτό με τον καιρό θα φτιάξει ή οι κιτρινιάρηδες θα μας σπάσουν τα νεύρα;;;;
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν.
-
Ο/H poseidvn έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Έχω φτάσει στις 10 ώρες με χειροκίνητη τοποθεσία GMT+2 Χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης και ακόμα είμαι εντάξει και με τρέχουσα θερμοκρασία. Αν συνεχίσει έτσι μέχρι το πρωί, νομίζω ότι αυτή είναι και η λύση προς το παρόν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0