Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
το Mili_wuhan_2.2.0.14_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_fw.zip το περασα οκ
το Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res.zip οχι πρεπει να το περασω και αυτο ?
το band το πηρα χτες και ειχε κανει update απο το mifit που κατεβασα απο play store -
Ναι.
-
πηγα να το κανω και κολλησε στο 56%και τωρα μου δειχχει στην οθονη το εικομιδιο για pdate τη κανω???
τη εγινε???
εκανε update απo mi fit και ανοιξε ok
1.να δοκιμασω ξανα να περασω το Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res ??
2.το περναω απο το notify and fitnes ως update σωστα??? -
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
πηγα να το κανω και κολλησε στο 56%και τωρα μου δειχχει στην οθονη το εικομιδιο για pdate τη κανω???
τη εγινε???
1.να δοκιμασω ξανα να περασω το Mili_wuhan_v46_ custom_greek_by_xiaomi-miui.gr_res ??
2.το περναω απο το notify and fitnes ως update σωστα???
-
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Mi Band 3
Προστέθηκαν στο 2ο ποστ τα αναβαθμισμένα resources αρχεία για τα θέματα που είχαμε διαθέσιμα και στις προηγούμενες εκδόσεις. Μεγάλη προσοχή για το ποια αρχεία κατεβάζετε για να είναι συμβατά με το συγκεκριμένο Firmware που έχετε. Για το τελευταίο διαθέσιμο Firmware τα συμβατά Resources είναι τα V46! -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
τη εγινε???
2.το περναω απο το notify and fitnes ως update σωστα???
σας ευχαριστω -
περαστηκε και στο δικο μου mi band 3 international version η νεα εφαρμογη 3.5.5 ολα εγιναν αυτοματα με μια μικρη αρχικη καθυστερηση αλλα τελος καλο ολα καλα πλεον εχουμε και αισθητικες αλλαγες στο μενου της εφαρμογης γνωριζει καποιος αν εχει λυθη το προβλημα με την ζωνη ωρας ωστα να επιστρεψουμε στην αυτοματη επιλογη ευχαριστω και παλι τον κοινοτητα για την σπουδαια δουλεια που κανει για ολους εμας;Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
-
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Όπως είπε ο @paulpap01 μετά από λίγες ώρες εμφανίζεται ο καιρός. Το ίδιο έγινε και σε εμένα.
Ενημέρωση
Επανήλθε ο καιρός στο ρολόι όπως και αναφέρατε παιδιά μετά από ούτε μια ώρα όλα στο αυτόματο πλέον
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Μόλις πέρασα και εγώ εντελώς αυτόματα την νέα έκδοση όλα καλά.. Ευχάριστη προσθήκη η λειτουργία και διαδρόμου.. Αν και είναι ίδια με την άσκηση σωστά δεν μετράει κάτι άλλο...Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
μόλις περαστηκε στο miband 3.
Ολα έγιναν αυτόματα.
Τώρα πρέπει να βρω διάδρομο για να το δοκιμάσω!!!!!!!
Καλή συνέχεια
Καλές γιορτές
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0